Domek po babičce, rodina... Nevím co máme dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
petch
23.4.10 10:00

Oni tam nebydlí, vzali si na baráček hypotéku a koupili byt.
Když teď nemůže chodit, tak se o ni stará tchýně, ale problém je, že až bude zase v poho tak se tam vrátí.
 P

• Citovat
  • Upravit
JaroslavaJ
23.4.10 10:11

Jo je sice pekne ze vnuk dostal barak,ale ja byt dcerou te babicky tak bych se stydela ze se o ni nepostaram!Myslim ze by se meli postarat dcery at si zdedil kdo chtel barak.No matka se dokaze postarat o x deti, ale x deti se nedokaze postarat o jednu matku :(((

• Citovat
  • Upravit
JaroslavaJ
23.4.10 10:14

A jak uz psala angua,clovek v takove situaci(prebalovat,umyvat) spis bude radsi kdyz to udela dcera nez zena vnuka.Jenze dcery maji asi pocit ze nic nedostali tak se nemuseji starat.Se divim,ze ten barak nekomu vubec prepisovala :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.10 10:29

ˇČetla jsem si úvod a je tam jasně, že 10 let patří domek jejímu manželovi a ten domek se skládá s dvojdomku- podle mě, už má nárok rozhodovat snad majitel ne… a babi poslouchat, je to blbé jak to píšu, ale moji rodiče mi odkázali barák s když chceme s manželem opravy, tak jim to řeknem, ale už je to naás ne??? Ne, ž se budu našich ptát, jestli si tam můžem vyměnit okna, když už x roků je dům náš…A to, že je to dvojdomek tak taky nechápu, proč se by se měla o babičku starat pisastelka, když má tchýni u nosu, která podle jejich slov je jenom pomlouvá…Já to vidím tak… babička je ráda, že tam jsou postarají se o chod baráku, protože by to sama nezvládla, ale na druhou stranu chce o všem rozhodovat a míchat se jim do všeho.S tím bytem jsem to nepochopila, jestli tam půjdou a nebo ho měli nebo co, ale každopádně na bytě by měli klid.

• Citovat
  • Upravit
Marta2222
23.4.10 12:40

Nevím na co reagovat, dřív.Jsem naštvaná a zároven děkuji za kladné odpovědi.Ted bydlíme v bytě a děláme pořádek kolem toho baráku, no a zase je zle i když se už do toho obul i můj muž.
Nechápu ty její dcery, pořád tam chodí, vyžírají ji lednici.Když se domek přepisoval nikdo jej nechtěl, asi ani babi, tak se babi ptala méh tehdy 20letého manžela(v té době jsme ještě nebyli svoji), jestli jej chce.Můj muž tehdy řekl že tedy jo když proti tomu nikdo nebude nic mít.Zároven se domluvili, že se o babi budou starat její dcery při stavu nemohoucnosti atd. proto do toho asi šel. Je tkový že má rád svůj klid a o něco se jen tak s někým dělit nebude.No a ta teta z toho dvojdomku si řekla asi ,,tak on taky ted určitě bydlet nebude tak to tady zaberu já a budu tady dělat bordel a naschvály,, a tak to trvá už několik let.Minulý týden jsem šla sadit cibuli, tak jsem si já hloupá řekla řadši se zeptám kde si to můžu nasadit a teta mě poslala na to nejhorší místo na poli(našem poli)ale já to nevěděla že je to to nejhorší místo, udělala to záměrně.Jak to babi zjistila tak se do ní obula až jí bylo hanba.
Nechceme nikoho vyhodit, jen chceme dosáhnout dohody, která byla uavřená bohužel jen ústně, škoda že to není na papíře.A babi by chtěla jít k jedné ze svých dcer.
Lidi já mám taky svou maminku o kterou se musím starat.

• Citovat
  • Upravit
14335
23.4.10 13:15

Tak pokud je to tak jak jsi napsala - nepochybuju, ale bylo tam hodně nejasností okolo všeho.. ta to máš jak my… za měsíc mě budou přepisovat barák s mamkou a taky jsme se domluvili dopředu co je naše a co její. a smlouvou. Už tě chápu… Když bylo domluveno, že si ji veznou dcery, tak se to má dodržet, ale psala jsi v nemohoucnosti, což asi oni ještě nevidí :think: každopádně bych to spíš viděla, že největší pěklo ti dělá ta tetka jedna :twisted: to je tchýně a nebo teta tvojého… jestli tchýně, tak potěš :roll: ale aspoň se do té tetky obuvila, jak píšeš, třeba všechno peklo dělá ona a babička zas tak zlá nebude, ale to víš nejlíp sama, jak se k vám chová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ana buncarova
13.8.10 21:00

barak

dobry den ja mam uplne to same vse schasuje name a pro svoje jedine tri vnoucata nedokaze koupit ani zvikacku za 3kc kdys se nam naro dila pred 3 mesici evicka hned byli reci ze ji nebude nic kopuvat a tak ona je zavisla na penezich a na mem muzi jejim sinovi :jazyk: :jazyk: proto mu dala barak v hodnote asi pum milionu korun a chtela abys me to zaplatili mi se trema prckama a malim plate,m a dluhama musime jeste svoji vlastni rodine budem úplatit barak to neni normalni nemyslite :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová