Nevím, jak se rozhodnout - dítě!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2833
13.9.16 14:44
@Pudloslava píše:
Holky hledte do budoucna. Zodpovedny rodic si radeji neporidi treti dite, aby nemusel nahodou brat nejakou davku…jenze co az budem duchodci? Kde budou ty deti, ktere se budou starat o nas, ktere pozenou ekonomiku tim, ze budou platit dane?
Pro stat je rozhpdne vyhodne platit par let davky matce a ziskat tim budouciho platce dani.

jj, anebo další závislák na dávkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.9.16 14:51

Pro ty, kdo potenciální dítě zakl. vidí jako dalšího možného závisláka na dávkách - jak jste na to přišly? To jako dítě, které je třetí, čtvrté, páté v pořadí je automaticky kandidát na nemakačenka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.9.16 14:54

Já nechápu, kde jste tu vzaly, že zakladatelky třetí dítě bude pobírat dávky??? 8o Nepřeháníte to?

Zakladatelko.. záleží, kolik chlap bere, osobne bych klidně do třetího šla, kdyby jste byli finančně v pohodě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
13.9.16 14:59
@Pudloslava píše:
Holky hledte do budoucna. Zodpovedny rodic si radeji neporidi treti dite, aby nemusel nahodou brat nejakou davku…jenze co az budem duchodci? Kde budou ty deti, ktere se budou starat o nas, ktere pozenou ekonomiku tim, ze budou platit dane?
Pro stat je rozhpdne vyhodne platit par let davky matce a ziskat tim budouciho platce dani.

Svým způsobem je to pravda. Do mě se taky dost lidí naváží že jsem doma se 4 dětmi, ale zase je fakt, že stát nesosáme, protože to nepotřebujeme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
13.9.16 15:01
@Janee19 píše:
jj, anebo další závislák na dávkách :mrgreen:

Nebuď hnusná, vždyť to vůbec nemusí být pravda. Jsem s děckama doma už roky a věnuji se jim, předpokládám, že na dávkách nezůstanou, protože se dobře učí a mají ambice vydělávat jako tatínek. :lol: Proč, kurňa, je podle Vás údernic tak špatné, když je žena s děckama doma? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
13.9.16 15:02
@Burj Chalifa píše: á, daňový poplatník, to tu dlouho nebylo :mrgreen:.My přece netvrdíme, že nemá mít dítě, ale do stabilnějších finančních podmínek.

No ale nikde nepsala, že by jejich finančí situace byla tragická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.9.16 15:10
@Zabatko píše:
No ale nikde nepsala, že by jejich finančí situace byla tragická.

vždyť píše že neví, jak by to finančně zvládli. Tak to asi tak růžové není. A celý dotaz je nesmyslný, co tak asi můžou zasvěceně poradit cizí lídé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
13.9.16 15:10
@pe-terka píše:
Pro ty, kdo potenciální dítě zakl. vidí jako dalšího možného závisláka na dávkách - jak jste na to přišly? To jako dítě, které je třetí, čtvrté, páté v pořadí je automaticky kandidát na nemakačenka? :think:

Nikdo nerekl, že třetí a další, ale když vsichni tři a více? :lol:
Zakladatelko, samozřejmě nic proti tobe ani tvým detem, záleží jak na tom jste finančně i sociálně a emocionálně. Také plánujeme podle okolností 3 dětí, ale až někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
13.9.16 15:26

Pořídit si další dítě jen abys mohla být další 4 roky doma, je hloupé.

Co budeš dělat potom? Zas nebudeš mít hlidani.

Kolik je teď detem, že by se to nedalo zvládat? Předpokládám že mladší jsou minimálně 4.

Nebo potom už nejstarší dítě bude tak velké, že se bude starat o mladší?

Moc dobře finančně na tom asi nebudete, když potřebuješ peníze z rodicaku a mateřský, abys nebyla doma jen tak, z platu manžela.

Tohle by nešlo? Ze bys zůstala v domácnosti?

• Citovat
  • Upravit
12156
13.9.16 15:37

@Zabatko na to neni v tvem! pripade nic tragickeho, ba prave naopak, je super, kdyz nekdo ma vice deti na zaklade toho, ze je muze zabezpecit. I v tom smyslu prave, ze mama muze byt doma a venovat se jim…dat jim vzdelani a deti pochyti spravne vlastnosti, ambice jak sama pises atd. Zakl evidentne ve tve situaci neni, je na davkach a do prace nechce = dite a dalsich par let za statni doma. To je model co pochyti deti tam, tak co z nich asi vyroste jineho nez dalsi stejneho razeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2329
13.9.16 16:34

3 dieta schvalujem, neschvalujem dovod preco ho chces mat. toto tvoj problem vyriesi kratkodobo a v buducnosti ho este prehlbi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.16 20:44

@atominnka děkuji.zapomnela jsem dodat že rejpalky zde nejsou vítány v téhle diskuzi. jinak chlap bere přes 20000.neco po dětech mám. ale teď už je spousta frcu takže to by nebyl tak problém. horsi je že bych měla už dve školačky.

• Citovat
  • Upravit
36504
13.9.16 20:47
@Anonymní píše:
@atominnka děkuji.zapomnela jsem dodat že rejpalky zde nejsou vítány v téhle diskuzi. jinak chlap bere přes 20000.neco po dětech mám. ale teď už je spousta frcu takže to by nebyl tak problém. horsi je že bych měla už dve školačky.

Takže sis přišla jen pro poplácání po ramenou. A dvacet tisíc pro 5 lidí? To je tedy dost směšná částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.16 20:50

Jinak na pracau jsem byla jen jednou v životě a to po škole. a to už je peknejch pár let.pri mateřské jsem chodila občas do práce takže práce mi nevadi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.16 20:54

@Burj Chalifa proč jako?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová