Nevím, jak se rozhodnout - dítě!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1402
16.9.16 01:36
@Anonymní píše:
Jinak pro ty urejpaný:nevím proč jsem taháte keci typu že budou moje děti nemakačenka, na sociálních dávkach, apod. myslím že každá druhá ženská s malejma dětma je na pracáku, protože jak se tak dívám na net všude chtějí dvanáctky, víkendy apod. a pokud vám chlap dělá od rána do večera, nebo jezdí pryč, nic jiného vám nezbyde.Na pracák jsem nešla dobrovolně, bohužel jsem musela.ale dítko mě láká už asi půlroku, už když jsem byla zaměstnaná.
Takže se asi budu muset spolehnout na sebe a na muže a probereme to více spolu, než aby mě a moje děti někdo urážel, že jsme nemakačenka!!!

Jistěže, to mělo být to první, co jsi měla udělat. Tady ti nikdo konstruktivní radu dát nemůže, nikdo za tebe rodit, starat se a financovat nebude. Rozčiluješ se protože neumíš přijmout teoretickou kritiku či že by mohli mít pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.9.16 08:19
@mischelinmisa píše:
Jistěže, to mělo být to první, co jsi měla udělat. Tady ti nikdo konstruktivní radu dát nemůže, nikdo za tebe rodit, starat se a financovat nebude. Rozčiluješ se protože neumíš přijmout teoretickou kritiku či že by mohli mít pravdu?

chce jen hladit a plácat po zádech a slyšet, jak úžasný je to nápad. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.9.16 08:44

@atominnka Počkej a ty nenecháváš ani tu skoro jedenáctiletou samotnou doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.9.16 09:28

@Amys já ae nemám 11letou, mám skoro 6 a skoro 3 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.9.16 10:15
@atominnka píše:
@Amys já ae nemám 11letou, mám skoro 6 a skoro 3 ;)

Hihi, já koukala na metřík a už to vidím, máš tam jsme spolu a já koukala jen na ten věk. Mně to právě bylo divné :lol: :lol: :lol: Tak díky za vysvětlení. Jinak já teda mám jedno dítě taky skoro šest a klidně ho chvilku doma nechám (maximálně půl hodiny), kdy pustím pohádku, do misky dám dobroty a rychle pádím, sedmiletého nechávám doma běžně, stačí že za sebou pořád vláčím dvouletou, má po ruce mobil a kdyby něco, tak volá. Je jasný, že to je jen, když potřebuju pro prostřední skočit do školky, přičemž se mi to potkává ještě se spánkem té dvouleté, takže letos už není vyjímkou, že je doma se spící dvouletou, zatímco já rychle běžím do školky pro tu skoro šestiletou. Protože s ním jdeme na kroužek a když se vracíme, tak školka ještě není otevřená, takže dojdeme domů, tam jsme hodinu a pak musím běžet zpátky. Dřív jsem je vláčela s sebou, pak jsem vláčela jen tu dvouletou a letos už ji nechávám občas doma a musím říct, že to syn krásně zvládá. Je teď ve druhé třídě. Ale nevydala bych se nikam mimo město, takže opravdu jen v blízkém okolí bydliště (školu a školku máme necelých deset minut chůze). Pokud někam jedeme nebo vím, že to bude na dýl, taky jdeme všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.9.16 10:27

@Amys ale jasně, taky je tu občas nechám a jdu třeba naproti do pekárny. Koukají na pohádku třeba. Ale je to max 15-20minut. Ale je pravda, že malou bych klidně nechala i dýl, ta je šikovná a samostatná. Syn je poděs :D A když beru i syna, tak už jde i malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.9.16 10:32

@atominnka No mě ten nejstarší právě to, že by chvilku po návratu měl zase někam jít, už bojkotuje. Ale on je docela zodpovědný. Sice je to na jednu stranu taky poděs, ale je na něj spoleh, takže vím, že kyž nejsem doma, tak blbosti nevymýšlí. Protože ví, že bych ho příště doma nenechala a on si na tom, že už je veliký, strašně zakládá :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.9.16 10:54

@Amys jojo, malá to má podobně :D ta si zakládá na tiom, že je velká a může zůstat chváli sama doma - a hlavně si muze sama přepínat pohádky na PC a nikdo jí to nekomentuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová