Nevíme si rady a dcerou, nějaké nápady z venčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4954
5.7.22 19:53
@mroe píše:
Akorat jste tohle meli resit, tak jako vetsina, ve 4-5 letech. :mrgreen: Vetsina uz tohle ve veku 11 let davno chape…

Tak zrovna tohle mi nepřijde až tak divné. Dětí s nerovnoměrným vývojem znám mraky. Oni tam nahoře hrajou docela fér a když někde hoděj lopatou, jinde uberou. My máme tři děti, z nichž dvě jsou chytré úplně extrémně, ale poněkud se jim nedostává v měkkých dovednostech, v kterých si je to třetí namaže na chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35481
5.7.22 19:55
@Anonymní píše:
Jojo, letí to rychle :nevim: :jazyk:

No, leti. Ja uz s detmi v tomhle veku v podstate odpocivam. Vam teprve zacina sichta. A kazdy psycholog van rekne, ze ted na tom budete mit daleko vic prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 19:57
@Anonymní píše:
hlasuji pro B :palec:
A naše princezna je velice citlivá, empatická, miluje zvířata, je láskavá, pomáhá, stará se, psychopata neviděla ani z rychlíku, ti nemají potíže pracovat s emocemi, prakticky žádné nemají :*

Ne všichni narcisové jsou psychopati, ale většina psychopatů projevuje narcistické rysy, jako je například velké zaujetí sám sebou, domýšlivost, falešný komplex vlastní nadřazenosti, vědomý šarm atd. Pocit toho, že jsou lepší než ostatní, je pak v jejich hlavách opravňuje k tomu ostatní zneužívat a špatně zacházet s lidmi. Ti nižší si totiž zaslouží trpět a psychopatovi nezbývá než jimi pohrdat. LASKAVĚ VÁM NADÁVÁ DO DE. ILŮ A KR. TÉNŮ. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
5.7.22 20:06
@Anonymní píše:
No, nadala. To je téma co. Kolikrát to ještě napíšeš, to je zas zobání pro slepice, že? :think: Kromě toho nám pomáhá, stará se, miluje nás, dělá nám radost, myslí na nás, je milá a úžasná. To jsem psala taky, ale nevidím to 10× okopírované, asi moc nuda.

Tak uz je tohle diskutování neni důležité ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
5.7.22 20:06
@boball píše:
Na druhou stranu, když jsou tak de. ilní a neumí zajistit správný přísun potravin a pití na víkend, tak co s nimi :cert:

a to je pravda zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 20:13
@Anonymní píše:
No, nadala. To je téma co. Kolikrát to ještě napíšeš, to je zas zobání pro slepice, že? :think: Kromě toho nám pomáhá, stará se, miluje nás, dělá nám radost, myslí na nás, je milá a úžasná. To jsem psala taky, ale nevidím to 10× okopírované, asi moc nuda.

Jediná slepice tady jsi ty, když tohle chování omlouváš. věřím, že holka může být i v pohodě, když vy skáčete jak ona píská, ale když ty už ted v tom problém nevidíš, tak je vše ok. Jediné moje přání je, aby syn jednou něco podobného nedotáhnul domů i se šílenou matkou, jinak je mi to u pudelky. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
5.7.22 20:26
@Anonymní píše:
Ty hele brzdi. Nikdy v životě nám dcera neřekla že nám ublíží ona, není a nikdy nebyla agresivní ani ve výhrůžkách. Laskavě to nepřekrucuj když už se bavíš na problému dítěte.

a že ji zanedbávám a nestarám se o ní. Tyto scény nám dělá tak dvakrát týdně když ji neustoupíme, sousedi už nám hrozili

řekla ze je dbil
Ona na to že ne, že je to ketensky tyran
Podobné scénky nám tropí tak dvakrát za týden vždy si něco umane a když není po jejím je ostuda na celé kolo.
co si to dovoluji že jsem kava
nadává nám do de. mentů, kre. ténů, de. bilů, aať chcípnem.

tak ne že vás zabije, ale ať chcípnete. A ty ji omlouváš? zdá se ti, že vlastně nic nedělá? 2× týdně takové scény a ty o ní napíšeš, že to není spratek ale princezna? Víš co má tvoje díě za problém? Tebe a tvou výchovu. Šťastná bude jen velmi těžko, protože pokud ji takto vychováš, bude z ní nesnesitelný neoblíbený člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
5.7.22 20:31
@Anonymní píše:

Já ani nechtěla diskutovat, ale po těch 30 stranách…
Takhle by se vážně dcera chovat neměla a jestli to chceš brát jako „to je věkem“ tak sorry, ale ty horší roky vás ještě čekají.
Máte tak asi poslední týdny si tu holku srovnat.

Určitě mi to nevěříš, přečti si to za půl roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
5.7.22 20:37
@Anonymní píše:
Asi to risknu. Vzteká se a neví si rady s tím jak to zpracovat. Celé. Slova jsou jen slova.

Ale i slova zraňují, přece. Vyřčené slovo nevezmeš zpět ani párem volů. Musí se naučit, že tohle fakt nesmí. Nechová se tak k lidem, na kterých jí zas až tak moc nezáleží, není důvod, proč by to měla dělat svým nejbližším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.22 20:55
@boball píše:
Ne všichni narcisové jsou psychopati, ale většina psychopatů projevuje narcistické rysy, jako je například velké zaujetí sám sebou, domýšlivost, falešný komplex vlastní nadřazenosti, vědomý šarm atd. Pocit toho, že jsou lepší než ostatní, je pak v jejich hlavách opravňuje k tomu ostatní zneužívat a špatně zacházet s lidmi. Ti nižší si totiž zaslouží trpět a psychopatovi nezbývá než jimi pohrdat. LASKAVĚ VÁM NADÁVÁ DO DE. ILŮ A KR. TÉNŮ. :D

A nemůže to být spíše u dcery zakladatelky, že má nízké sebevědomí a v pubertě si se sebou neví rady? A alespoň někde chce mít navrch - doma. Znám takové holky. Já bych si s ní promluvila, když je v klidu a i rodiče, když jsou v klidu. Když je v afektu a v emocích, tak to nemá cenu.

• Citovat
  • Upravit
15113
5.7.22 21:01
@Anonymní píše:
A nemůže to být spíše u dcery zakladatelky, že má nízké sebevědomí a v pubertě si se sebou neví rady? A alespoň někde chce mít navrch - doma. Znám takové holky. Já bych si s ní promluvila, když je v klidu a i rodiče, když jsou v klidu. Když je v afektu a v emocích, tak to nemá cenu.

V jedenácti letech to ještě není žádná pubertačka, sice už to začíná, ale je to ještě víc dítě. Kdyby to byl jeden úlet, tak by se to dalo ještě třeba pochopit, ale dvakrát týdně tak, že sousedi hrozí sociálkou? Co bude za rok, dva kdy to s ní bude třískat úplně? Nejspíš s ní v klidu mluvili, ale nejsou důslední, a tak je to jak když hážeš hrách na zed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85535
5.7.22 21:17
@Anonymní píše:
Myslíš? Já si zase myslím že za rok dva máme pohodu. Ona má všechny znaky dospělé ženy fyzicky, jen v hlavě se to ještě bije, chvíli dospělá, chvíli batole

Ve 13-ti pohodu? Na to jsi prisla jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 21:30
@Anonymní píše:
Myslíš? Já si zase myslím že za rok dva máme pohodu. Ona má všechny znaky dospělé ženy fyzicky, jen v hlavě se to ještě bije, chvíli dospělá, chvíli batole

Je ti přáno, Ale, pokud jí budete ve všem ustupovat a nakonec se jí ještě omluvíte, tak o tom docela pochybuji. Já mám dvě dcery, jedné je 31 a druhé 27,s pubertou u holek tedy nějaké zkušenosti mám, tak by ses nad tím mohla trochu zamyslet a ne se urážet a rozčilovat. Ale tvůj boj, samozřejmě. Jak jsem si všimla, k srdci sis žádné, ani racionální rady nevzala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 21:38
@Anonymní píše:
Napsala jsem, že některé nápady a rady byly dobré. Pokud to nestačí a víš co a jak děláme doma, ok.

Vždyt jsi to napsala sama, tak to snadno vím :think: tak pokud sis z toho něco vzala, je jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35481
5.7.22 21:52
@Anonymní píše:
Nejde o věřím, nevěřím, ale neznáš ji, nemůžeš vidět širší souvislosti a tudíž tvůj názor nemůže být objektivní :nevim: ale mýlit se můžu, to opravdu ukáže čas. Věřím každopádně víc své dceři, sobě, své intuici a tomu jak naší dceru znám než komusi cizímu za počítačem. Logicky.

A uvedomujes si, jake dusledky muze mit tvuj omyl? Ja nam pocit, ze ne. Ona neni pokus, druha sance nemusi byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí