Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Takže znovu. První rok jejich vztahu pozval na narozeniny, další roky už ne. Já pozvala je první, druhý třetí, čtvrtý rok sestru i jeho. Když jsem viděla, že on jako první nezve i přes to, že jsem další tři roky zvala já, řekla jsem sestře ať přijde tehdy a tehdy, dorazila i s ním.
Jeho slušnost by měla být, když zvala ona, zvu i já-jako on.
Zvala jsem 5 let, sestra 3 roky. Takže já zvala déle než on a ona.
Základy slušného společenského chování praví, pozvání by se mělo oplatit.Takže já je zvala první 4 roky, 5 ty rok jen sestru a 6 ty rok už ani jednoho
Anonymni zakladatelko této diskuze, Vy jste normálně nemocná. A to nemyslím jako urážku.
Napsala jste to všechno tak 30krat. A když někdo nesouhlasí, tak to prostě napíšete znovu. To je jak urazené sedmilete děcko toto. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tys pozvala sestru na jedny svoje narpzeniny, takze ona na oplatku pozve tebe. Hotovka, finito. Co budou delaz vasi partneri je jejich vec a tvoje zbytecna starost. To, ze si sestra vzala jeho jako doprovod jeho nijak nezavazuje tebe zvat. Co na tom nechces pochopit.
Ty si jak kolovratek. Opakuji ti, že na doprovod nehraji a doprovody mě nezajímají.
Koho já budu mít na svých narozeninách určuji já, ne sestra. Snad mi tady ještě nechceš psát, že koho budu mít na svých narozeninách záleží na sestře. ![]()
Myslím, že sestry partner je svepravny a může si říct jestli půjde nebo ne. Sestra si nemá co určovat kdo bude na mých narozeninách.
@lilith123 píše:
Anonymni zakladatelko této diskuze, Vy jste normálně nemocná. A to nemyslím jako urážku.Napsala jste to všechno tak 30krat. A když někdo nesouhlasí, tak to prostě napíšete znovu. To je jak urazené sedmilete děcko toto.
A když nesouhlasím já, tak to některé zakladatelky taky napíšou znovu a opakuji se. Takže si nemáme co vyčítat.
Asi načnu víno, hezky se to rozjelo a mně se ještě nechce do hajan. A opakování je matkou moudrosti.
@Anonymní píše:
Ty si jak kolovratek. Opakuji ti, že na doprovod nehraji a doprovody mě nezajímají.
Koho já budu mít na svých narozeninách určuji já, ne sestra. Snad mi tady ještě nechceš psát, že koho budu mít na svých narozeninách záleží na sestře.Myslím, že sestry partner je svepravny a může si říct jestli půjde nebo ne. Sestra si nemá co určovat kdo bude na mých narozeninách.
To jsi tu etiketu moc pečlivě nečetla, když ti přijde slušné „nehrat na doprovod“
pak tezko muzes ocekavat chovani podle etikety, když ho ty sama odmitas dodrzovat.
@j.a.n.i1 píše:
To jsi tu etiketu moc pečlivě nečetla, když ti přijde slušné „nehrat na doprovod“![]()
![]()
pak tezko muzes ocekavat chovani podle etiky, když ho ty sama odmitas dodrzovat.
Hele, kdyby oplatil pozvání, tak na doprovod hraji. Jinak nevidím důvod, proč se ohlížet na doprovod.
Ještě něco?
Takže jsi letos slavila narozeniny s partnerem a rodiči?
Nějak mi to uniklo
@Anonymní píše:
Hele, kdyby oplatil pozvání, tak na doprovod hraji. Jinak nevidím důvod, proč se ohlížet na doprovod.
Ještě něco?
Ale on zadne pozvani od tebe nedostal, tak co by mel oplacet. Nehlede na to, zes psala, ze te na prvni sve narozeniny pozval… tim nejspis zjistil, jakou udelal chybu.
@j.a.n.i1 píše:
Ale on zadne pozvani od tebe nedostal, tak co by mel oplacet. Nehlede na to, zes psala, ze te na prvni sve narozeniny pozval… tim nejspis zjistil, jakou udelal chybu.
Budu se opakovat. Nevymyslej si, že nedostal, když spolu chodili ségra její přítel rok, dva, tři, čtyři roky, tak pozvání dostal. Kolikrát ti to mám psát? Tak si Nevymyslej, už sem ti to tady psala hodnekrat
20 krát píšu, že jsem oba pozvala první rok, druhý, třetí čtvrtý rok, přesto mi uživatelka napsala, že jsem ho nezvala.
Jak ji to mám jinak vysvětlit, abych se neopakovala? ![]()
To je jak do dubu. 20 krát ji napisu, ona jsem zvala 4 roky každý rok a ona mi i přes to, že se tady 20krat opakuji přesto napíše, že já ho nepozvala.
Může mi to někdo vysvětlit?
@ZustanSeMnou píše:
Takže jsi letos slavila narozeniny s partnerem a rodiči?Nějak mi to uniklo
S partnerem.,tatínek nemůže chodit, má nohu v sádře a mamka měla chřipku.
@Anonymní píše:
T
Vidíš a je klid.
@Anonymní píše:
Tak doufam, ze jim oplatis odmitnuti, az te budou zvat ![]()
Muzu se pridat? ![]()
Ja sve narozeniny neslavim klasickou oslavou vubec. Bud narozeninovy vylet nebo restaurace (a rada to pak partnerovi oplatim; pro dite oslava klidne)… Ale oslava doma ne. Zadne, ze na sve narozeniny budu uklizet, pect a hostit jine lidi. To pro me nejsou moje narozeniny. Ale je blbe, kdyz me nekdo mermomoci na svou oslavu zve a urazil by se, kdybych neprisla. Co s tim? Dorazit kde me tak mermomoci potrebuji, ale dal si sve narozeniny travit kde chci s kym chci jak chci? ![]()
Jde o tchyni no.
Fakt s ni sve narozky travit moc nechci.
![]()
@Anonymní píše:
Muzu se pridat?
Ja sve narozeniny neslavim klasickou oslavou vubec. Bud narozeninovy vylet nebo restaurace (a rada to pak partnerovi oplatim; pro dite oslava klidne)… Ale oslava doma ne. Zadne, ze na sve narozeniny budu uklizet, pect a hostit jine lidi. To pro me nejsou moje narozeniny. Ale je blbe, kdyz me nekdo mermomoci na svou oslavu zve a urazil by se, kdybych neprisla. Co s tim? Dorazit kde me tak mermomoci potrebuji, ale dal si sve narozeniny travit kde chci s kym chci jak chci?
Jde o tchyni no.Fakt s ni sve narozky travit moc nechci.
![]()
Jednoduché, na pozvani prijit, sve narozeniny neslavis, tak neni na co zvat a je to. Jen tedy doufat, ze nemas v pribuzenstvu zakladazelku, protože by z toho byla dalsi plamena diskuze o ničem. Asi pujdu radeji rozeslat ta pfka ![]()