Nezve on, nezvu já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13320
19.12.21 08:13
@Anonymní píše:
Pro tebe jo, vyřešeno, ale moji ségru neznáš, narozdil ode mě, neznáš její reakce. Já už za těch několik let vím a znám co od ní mohu očekávat, jaké reakce, protože narozdil od tebe s ním mám nejednu zkušenost.

Pro tebe by to bylo vyřešeno, ale pro ni ne. Následovaly by otázky z její strany, proč nemůže vzít pritele sebou, co proti němu máš apod. Takze by tě zahltila spoustou otázek, a v situaci by si byla špatná ty že si dovoluješ pozvat jen ji, bez jejího přítele.

Tobě se to tady lehce napíše, ale realita je holka úplně někde jinde.

A v čem je problém? Prostě ji na ty otázky odpověz. Že zveš jen jí, že to je její přítel a ne tvůj, pro tebe vlastně cizí člověk. No a že jak se volá, tak se ozývá.
Jenže problém není v segre a jejím milém. Ty neumíš řešit konflikty nebo vypjaté situace, takže místo aby ses tomu postavila, tak před tím uhýbáš a utíkáš.
Někdo to tak prostě má, jenže tím se nevyřeší vůbec nic a bude to jen horší. Časem i o tu ségru třeba přijdeš.
Na druhou stranu nebudeš ani první ani poslední. Většina rodin má nějakého toho kostlivce ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 08:18
@j.a.n.i1 píše:
No, neznam tedy jeji sestru, ale tech 9 stran diskuze mi stačí k tomu, abych vefela, ze takhle otravnou a sebestrednou osobu bych fakt na žádné sve oslavě nechtela…

No právě, já se nikam necpu, bez pozvání. Ale on si přišel, jako kdyby byl zvaný.
Však já ho ani na žádné oslavě nechci. Tak se nediv. Nevidím důvod proč by se měl cpat někam kam není zvaný.
A co jako, že je přítel moji ségry? On je pro ně cizí člověk, já ho neznám.
Na hlavu si s… nenechám. Jakože oni si mohou dovolit všechno a druzí nic? Máš toto už nějaké domotane. :lol:
Nikam se bez pozvání necpu. Jen proto, že jsem něčí partnerka. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 08:19
@Magical-eyes píše:
A v čem je problém? Prostě ji na ty otázky odpověz. Že zveš jen jí, že to je její přítel a ne tvůj, pro tebe vlastně cizí člověk. No a že jak se volá, tak se ozývá.
Jenže problém není v segre a jejím milém. Ty neumíš řešit konflikty nebo vypjaté situace, takže místo aby ses tomu postavila, tak před tím uhýbáš a utíkáš.
Někdo to tak prostě má, jenže tím se nevyřeší vůbec nic a bude to jen horší. Časem i o tu ségru třeba přijdeš.
Na druhou stranu nebudeš ani první ani poslední. Většina rodin má nějakého toho kostlivce ve skříni.
:palec: :)
  • Citovat
  • Upravit
5593
19.12.21 08:21
@Anonymní píše:
Klidně mi nevěř, to je tvůj problém. To nejsou výmluvy, to je realita.
Mysli si co chceš. Ne, máš pravdu vůbec to vyřešit nechci a stavím se do role te největší chudinky. :lol:
Jasně, ve všem máš pravdu. :mrgreen:
Ty si mě pobavila :lol:

No teda zakladatelko, jak jsem na Tvojí straně a chování švagra by mi taky vadilo a řešila bych to, tak na druhou stranu má Cenarius pravdu a už jsem Ti to psala i výše.
Buďto si uděláš pořádek, švagr k Vám na ty oslavy prostě nepoleze a to, že budeš za špatnou přestaneš považovat za svůj problém.
Nebo holt prostě „nemůžeš být za špatnou“ a potom Ti nezbývá než si švagrovo chování nechat líbit, skřípat zubama a fňukat na netu.
S tím, že sestra a švagr něco pochopí a začnou se chovat podle Tvých představ rozhodně nepočítej, to se nestane ani omylem.
Budeš to mít jenom takový, jaký si to uděláš Ty…trochu dospět By Ti neškodilo promiň. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 08:27

@Magical-eyes přesně tak, pro mě je cizí člověk a jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá. To máš pravdu. :hug: Neumím řešit konflikty a vypjaté situace. Raději se, stáhnu, protože mám ráda klid. A toho oni dva zneužívají.
Mě to nebaví řešit, postavit se tomu, za prvé nevím jak a za druhé, můj nápad to nebyl. S tím začal její přítel a pak ona. A mě nebaví řešit jejich psychopatické nápady. Nezvete vy, nezvu já. Co bych jako měla řešit? Ségra by si to obhájila a ještě to otočila proti mě.
Nejednu zkušenost s ní mám. Ona se nikdy v ničem neomluvila, nepřiznala chybu. Vždy to otočila tak, byť i nelogicky, že chyba byla na tvé straně. Tzv. dělala vždy z tebe hlupáka, protože viděla, že se neumíš bránit. Kdo ji nezažil, nepochopí a neuvěří.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 08:33
@prokr píše:
No teda zakladatelko, jak jsem na Tvojí straně a chování švagra by mi taky vadilo a řešila bych to, tak na druhou stranu má Cenarius pravdu a už jsem Ti to psala i výše.
Buďto si uděláš pořádek, švagr k Vám na ty oslavy prostě nepoleze a to, že budeš za špatnou přestaneš považovat za svůj problém.
Nebo holt prostě „nemůžeš být za špatnou“ a potom Ti nezbývá než si švagrovo chování nechat líbit, skřípat zubama a fňukat na netu.
S tím, že sestra a švagr něco pochopí a začnou se chovat podle Tvých představ rozhodně nepočítej, to se nestane ani omylem.
Budeš to mít jenom takový, jaký si to uděláš Ty…trochu dospět By Ti neškodilo promiň. :kytka:

Děkuji ji :hug: :srdce: :kytka: máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 08:33

@prokr děkuji ti, oprava.

• Citovat
  • Upravit
102087
19.12.21 08:45
@Anonymní píše:
No právě, já se nikam necpu, bez pozvání. Ale on si přišel, jako kdyby byl zvaný.
Však já ho ani na žádné oslavě nechci. Tak se nediv. Nevidím důvod proč by se měl cpat někam kam není zvaný.
Na hlavu si s… nenechám. Jakože oni si mohou dovolit všechno a druzí nic? Máš toto už nějaké domotane. :lol:
Nikam se bez pozvání necpu. Jen proto, že jsem něčí partnerka. :roll:

No, evidentně cpes a mas strašný problem s tim, ze si tebe, pro nej naprosto cizi osobu dovolil nepozvat na sve narozeniny.
A jinak nemas ani spetku slusneho vychovani, pokud mas problem s tim, když tebou pozvani prijdou s partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
19.12.21 08:48

Ježíš, už to neřeš
Prostě ségru přestaň zvát jako ona tebe a je vyřešeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
19.12.21 08:56
@Anonymní píše:
Nikam se bez pozvání necpu. Jen proto, že jsem něčí partnerka. :roll:
Že neznáš základy slušného chování a etikety a případné svoje přání ani druhému říct, tak ON za TOHLE fakt nemůže.
@Anonymní píše:
@Magical-eyes přesně tak, pro mě je cizí člověk a jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá. To máš pravdu. :hug: Neumím řešit konflikty a vypjaté situace. Raději se, stáhnu, protože mám ráda klid. A toho oni dva zneužívají.
Mě to nebaví řešit, postavit se tomu, za prvé nevím jak a za druhé, můj nápad to nebyl. S tím začal její přítel a pak ona. A mě nebaví řešit jejich psychopatické nápady. Nezvete vy, nezvu já. Co bych jako měla řešit? Ségra by si to obhájila a ještě to otočila proti mě.
Nejednu zkušenost s ní mám. Ona se nikdy v ničem neomluvila, nepřiznala chybu. Vždy to otočila tak, byť i nelogicky, že chyba byla na tvé straně. Tzv. dělala vždy z tebe hlupáka, protože viděla, že se neumíš bránit. Kdo ji nezažil, nepochopí a neuvěří.

Jak? Že dojdou někam, kam jsou pozvaní a nedělají narozeniny a nezvou lidi tak jak chceš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 09:12
@j.a.n.i1 píše:
No, evidentně cpes a mas strašný problem s tim, ze si tebe, pro nej naprosto cizi osobu dovolil nepozvat na sve narozeniny.
A jinak nemas ani spetku slusneho vychovani, pokud mas problem s tim, když tebou pozvani prijdou s partnery.

Hele, já mu nebyla na narozeninách 5 let, on mě jen tento rok. Tak kdo se kam cpe? Nemám ani špetku slušného chování a v tomto případě mít ani nebudu a je mi to jedno.
Jo mám s tím problém a budu s tím mít vždy problém, pokud druhá strana nebude mít ani trochu slušnosti a sebereflexe. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.
Co máme dal? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 09:17
@Cenarius píše:
Jak? Že dojdou někam, kam jsou pozvaní a nedělají narozeniny a nezvou lidi tak jak chceš ty?

Že osoba, která není zvaná dojde, tam kam zvaná není. Já nemusím dělat narozeniny podle představ přítele sestry.
A co jako, že ho taky nepozvu, jak on mě?
Mě když nepotve, tak já se tam necpu. Když já ho nepozvu, tak přijde.
Co by na tom mělo být špatného? Že nezvu na svoje narozeniny toho koho chtějí oni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 09:18
@ZustanSeMnou píše:
Ježíš, už to neřeš
Prostě ségru přestaň zvát jako ona tebe a je vyřešeno

Přesně tak. 🙂 :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 09:25

@Cenarius kdyby znal základy slušného chování, tak nejde tam, kde není zvaný.
A co jako že je bratr sestry? Co já s tím? To tě tak žere, že mu nevěnuji pozornost? On je pro mě cizí člověk, ne rodina.
Jak on nemá slušnost pozvat sestru své přítelkyně, tak já nemám slušnost ho na narozeniny taky zvát.
Etiketa říká jasně, kde nejsi zvaný, tam se necpi.
Kdyz já nezvu na narozeniny, nemůžu očekávat, že pro mě bude automatické jít k narozeniny k někomu koho já nezvu. Trochu slušnosti by to z jeho strany chtělo.
Na doprovody nehraji, ségra je dospělá, ona se doprovodí i sama. Její přítel se mezitím může věnovat nějakému koníčku nebo jít ke svým rodičům. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 09:26

@Cenarius opravují se, partner sestry

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky