Nezve on, nezvu já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
18.12.21 20:30

Ach bože…anonymní zakladatelko, Ty jsi děsivá hystericka ublizenecka ukrivdená a spolecensky dost natvrdla osoba. :zed: Ségře a jejímu muži se vůbec nedivím, že tě nikam nezvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 20:32

@Uslava ano covid, je covid nezvu nikoho. Jenže pozdě, narozeniny bxly před 13 ti dny.

@Yorkmut no jen rodinu a přátelé, kteří předtím pozvali mě.

• Citovat
  • Upravit
2694
18.12.21 20:32
@prokr píše:
Myslím si, že kamarádi a rodina je přeci jenom trochu rozdíl :think:

Jenže podle toho popisu se zakladatelka se švagrem zná méně, než se já znám s těmi kamarády. Nemají na sebe kontakt, nepotkávají se… :nevim: Zakladatelka se rozčiluje, že sestra jí nezve na oslavu, kterou sestra ovšem vůbec nepořádá (jezdí jen na návštěvu k rodičům). A že jí nezve pro ni cizí švagr, za kterým jen přijedou jeho rodiče a sourozenci, což taky není oslava ve smyslu oslava. Oproti tomu, jestli ona to podává stylem: „Zvu tě na oslavu narozenin,“ kde je víc lidí, tak tam není překvapivé, že sestra vezme i partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 20:35
@ZustanSeMnou píše:
Má si nechat kadit na hlavu?

Přesně tak. :hug: :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5593
18.12.21 20:36
@Cenarius píše:
Ty jsi fakt kus ****. Proč se za každou cenu chceš cpat někomu cizímu na narozeniny, kde o tebe nestojí? A vůbec ti nedochází základní principy slušnosti, kde když někoho zves, tak se automaticky bere partner a děti. Pokud má přijít bez něj, tak to řekni a je to. Ale když on jde jako DOPROVOD tak fakt jen chorý mozek bude dupat, že on tě na svoje narozeniny má taky pozvat. :zed: ty bys šla teda jako doprovod KOMU na ty narozeniny?

Doprovod nedoprovod…prostá skutečnost je taková, že zakladatelčin švagr ji na svých oslavách nechce, zařídil to tak, aby se zakladatelkou neslavila svoje narozeniny ani sestra zakladtelky / což je samozřejmně především blbost zakladatelčiny sestry/, ale pravidelně se cpát na oslavy k zakladatelce, to chlapcovi není blbé ani trochu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 20:39

@Livi92 pozvánka na narozeniny z mojí strany kde jsou jen rodiče a ségra. Jako pardon, ale já si nikam necpu. Svagrovi jsem byla po pozvání na narozeninách jednou, mezitím co on mě 5krat. A vůbec mu to nebylo trapné, že se ke mě co by k cizí osobě vecpal. Mě by to hanba byla.

• Citovat
  • Upravit
2694
18.12.21 20:41
@Anonymní píše:
@Livi92 pozvánka na narozeniny z mojí strany kde jsou jen rodiče a ségra. Jako pardon, ale já si nikam necpu. Svagrovi jsem byla po pozvání na narozeninách jednou, mezitím co on mě 5krat. A vůbec mu to nebylo trapné, že se ke mě co by k cizí osobě vecpal. Mě by to hanba byla.

V předchozím komentáři jsi psala, že zveš rodinu a přátele. Teď tvrdíš, že zveš jen rodinu. Tak se rozhodni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 20:42
@prokr píše:
Doprovod nedoprovod…prostá skutečnost je taková, že zakladatelčin švagr ji na svých oslavách nechce, zařídil to tak, aby se zakladatelkou neslavila svoje narozeniny ani sestra zakladtelky / což je samozřejmně především blbost zakladatelčiny sestry/, ale pravidelně se cpát na oslavy k zakladatelce, to chlapcovi není blbé ani trochu :poblion:

Přesně tak. Proto na to dojíždí i ségra, že teď po 5ti letech jsem poprvní v životě nepozvala já ji. Ona už v tom má praxi 3 roky. Vše dělá ten její partner manipulace, protože ségra je pořád z něj hotová. Ale já nic neříkám o něm, nezasahuju. Třeba na to jednou přijde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.21 20:45
@Livi92 píše:
V předchozím komentáři jsi psala, že zveš rodinu a přátele. Teď tvrdíš, že zveš jen rodinu. Tak se rozhodni…

Zvu přátelé, kteří zvou mě. Kdo mě nezve nezvu ani já je. Chápeme? A když v sobotu zvu rodinu rodiče, sestra, na druhý den přátelé, kteří pozvali předtím mě.
Ségry přítel je pro mě co? Ani rodic, sourozenec, ani jeden z mých přátel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.21 21:06

On už od prvního setkání, kdy ho ségra přivedla byl takový vážný, neusmíval se, jen na ségru. Bylo z něj tenkrát cítit, že by nejraději řekl: no dobrý, už jsme tady byli, tak pojďme. 😠 Už v ten první den. Brala jsem to tak, že má asi špatnou náladu. Když přišli na svátky tak cca hodinu? U jeho rodičů ségra říkala, jak jsou od odpoledne do večera.

• Citovat
  • Upravit
5593
18.12.21 21:23
@Anonymní píše:
On už od prvního setkání, kdy ho ségra přivedla byl takový vážný, neusmíval se, jen na ségru. Bylo z něj tenkrát cítit, že by nejraději řekl: no dobrý, už jsme tady byli, tak pojďme. 😠 Už v ten první den. Brala jsem to tak, že má asi špatnou náladu. Když přišli na svátky tak cca hodinu? U jeho rodičů ségra říkala, jak jsou od odpoledne do večera.

Prostě mu evidentně nejste dost dobří.
Na oslavy se k Vám cpe nejspíš proto, aby se zavděčil sestře, předváděli dokonalý pár a dost možná to cítí i tak, že Vy vlastně máte být rádi za to, že on se vůbec uvolí s Vámi trávit čas.
Tvoji rodiče z něj zjevně taky mají lufta :roll:
S oslavami bych udělala rychlý a krátký proces :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.12.21 21:27
@Anonymní píše:
Ano přesně, on mi neni tolik blízký jako já jemu. Proto ho na narozeniny zvát nemusím. On je jen švagr, nic víc. To mám mít vážně povinnost ho zvát jen proto, že je partner moji ségry? On je pro mě cizí člověk. A proč mám mít na narozeninách někoho s kým se po celý rok nevidím? Můžeš mi na to odpovědět?

No, protože je slušnost zvát včetně partneru… Ale to ti evidentně nic neříká, z celého tvého projevu čiší ja, ja, ja, pak dlouho nic, pak pro jiatotu jeste ja a pak mozna nekdo další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.12.21 21:32
@prokr píše:
První se jako malé rozmazlené dítě začal chovat partner zakladatelčiny sestry a následně v jeho vleku i sestra zakladatelky…podle mého názoru :think:

Nezacal, nevidim jediný duvod, proc on by mel zvat na sve narozeniny svagrovou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 21:33
@prokr píše:
Prostě mu evidentně nejste dost dobří.
Na oslavy se k Vám cpe nejspíš proto, aby se zavděčil sestře, předváděli dokonalý pár a dost možná to cítí i tak, že Vy vlastně máte být rádi za to, že on se vůbec uvolí s Vámi trávit čas.
Tvoji rodiče z něj zjevně taky mají lufta :roll:
S oslavami bych udělala rychlý a krátký proces :?

Asi tak. Jenže já sem nikdy proti němu nic neměla, nějak jsem přehlížela, že nezve na narozeniny, on vždy se ségrou přišel. Až tento rok jsem si řekla, nezve on, nezvu já, nevidíváme se, tak to tak udělám, jak jsem udělala.
Takže žádné oslavy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.21 21:35
@j.a.n.i1 píše:
Nezacal, nevidim jediný duvod, proc on by mel zvat na sve narozeniny svagrovou 8o

A já nevidím důvod zvát na narozeniny švagra. Na doprovody nehraji, ty mě nezajímají. Stejne jak jeho nezajímá sestra od jeho přítelkyně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová