Nezve on, nezvu já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1557
18.12.21 20:12

Víš co, možná bych taky začala chodit kolem narozenin k vašim jako sestra a třeba s pár zákusky
A máš vyřešeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
18.12.21 20:14

Mamka to nepochopil, prostě má v hlavě jen jednu stranu, přitom je logické, že kdo nezve, toho názvu ani já.
A proto bych buď pozvala jen rodiče, nebo šla k nim
Ale sestrina přítele bych do toho vůbec nezatahovala, ani v řeči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
18.12.21 20:16
@Anonymní píše:
Ano je normální brát pár jednotně. Potom nechápu proč jedné půlce z celku na narozeniny jít a druhé půlce z celku nejít. Když jdu jednomu, tak už je třeba jít i druhému, protože ti dva už tvoří jeden celek. A když přeji k narozeninám jedné půlce, tak je třeba popřát i druhé půlce z celku, protože oni dva jsou jedno. Jako pár. Tudíž nejde přát na narozeniny jen jednomu a druhemu ne.

Ty jsi fakt kus ****. Proč se za každou cenu chceš cpat někomu cizímu na narozeniny, kde o tebe nestojí? A vůbec ti nedochází základní principy slušnosti, kde když někoho zves, tak se automaticky bere partner a děti. Pokud má přijít bez něj, tak to řekni a je to. Ale když on jde jako DOPROVOD tak fakt jen chorý mozek bude dupat, že on tě na svoje narozeniny má taky pozvat. :zed: ty bys šla teda jako doprovod KOMU na ty narozeniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
18.12.21 20:16
@Roxy ivka píše:
Upřímně, po tom všem, co tady píšeš, bych tě asi taky přestala zvát. Nemám ráda lidi, kterým chybí nadhled a všechno ublíženecky dokola podrobně rozpitvávají. Je to strašně otravné.

Má si nechat kadit na hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.12.21 20:17
@prokr píše:
První se jako malé rozmazlené dítě začal chovat partner zakladatelčiny sestry a následně v jeho vleku i sestra zakladatelky…podle mého názoru :think:

A v cem se zacal chovat jako rozmazlene dite partner sestry? Dle toho co zakladatelka napsala, zve na sve narozeniny svoje rodice a sourozence, takze nechapu, kam se chce cpat zakladatelka, ona neni ani jeho rodic ani sourozenec, tak co by tam delala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 20:17
@prokr píše:
První se jako malé rozmazlené dítě začal chovat partner zakladatelčiny sestry a následně v jeho vleku i sestra zakladatelky…podle mého názoru :think:

Pisu 6let spolu chodí, on pozval na narozeniny jen jednou, já celých 5 let zvala na narozeniny.

Se ségrou sme si chodili na narozeniny i před tím než měla partnera. Potom zvala první tři roky k nim jejich vztahu.
Po třech letech zvani vyřešila tím, že okolo svých narozenin chodila k našim.

• Citovat
  • Upravit
2694
18.12.21 20:20
@Anonymní píše:
Ano je normální brát pár jednotně. Potom nechápu proč jedné půlce z celku na narozeniny jít a druhé půlce z celku nejít. Když jdu jednomu, tak už je třeba jít i druhému, protože ti dva už tvoří jeden celek. A když přeji k narozeninám jedné půlce, tak je třeba popřát i druhé půlce z celku, protože oni dva jsou jedno. Jako pár. Tudíž nejde přát na narozeniny jen jednomu a druhemu ne.

Dle téhle logiky bych měla upozornit partnerky kamarádů, které letos zvu na své třicátiny i s doprovodem, že od té chvíle budou mít povinné mě zvát na své narozeniny, ačkoliv mě na mojí oslavě uvidí podruhé v životě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
18.12.21 20:20
@Anonymní píše:
Pisu 6let spolu chodí, on pozval na narozeniny jen jednou, já celých 5 let zvala na narozeniny.Se ségrou sme si chodili na narozeniny i před tím než měla partnera. Potom zvala první tři roky k nim jejich vztahu.
Po třech letech zvani vyřešila tím, že okolo svých narozenin chodila k našim.
Švagr s tebou má evidentně problém a na oslavě svých i sestřiných narozenin tě nechce. A sestře to evidentně taky vyhovuje, tak bych zvážila stejný postup. Na oslavu si zvu ty, se kterými se cítím dobře a to by oni nebyli…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 20:21
@Ernais píše:
A v cem se zacal chovat jako rozmazlene dite partner sestry? Dle toho co zakladatelka napsala, zve na sve narozeniny svoje rodice a sourozence, takze nechapu, kam se chce cpat zakladatelka, ona neni ani jeho rodic ani sourozenec, tak co by tam delala? :nevim:

Ale on není můj rodič ani sourozenec, tak co by na mých narozeninách dělal? Na narozeniny si chci zvát jen rodiče a sourozence, úplně stejně jak on. A buď přijdou rodiče a sourozenec nebo jen rodiče.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.21 20:22
@Ernais píše:
A v cem se zacal chovat jako rozmazlene dite partner sestry? Dle toho co zakladatelka napsala, zve na sve narozeniny svoje rodice a sourozence, takze nechapu, kam se chce cpat zakladatelka, ona neni ani jeho rodic ani sourozenec, tak co by tam delala? :nevim:

V mém případě ségra.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
18.12.21 20:24
@Anonymní píše:
Podle čeho soudis, že to mám v hlavě domotane? Chodí spolu 6 let, první tři roky sestra na její narozeniny zvala, další roky už ne. V čem to mám domotane?
Řekni že je covid a nemusíš zvát nikoho :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Yorkmut
18.12.21 20:25

Jak vubec ta oslava vypada? Koho vseho zves?

• Citovat
  • Upravit
5593
18.12.21 20:26
@Ernais píše:

A že on se cpe na oslavy k zakladatelce to je patrně naprosto v pořádku :think:
Promiň, ale dovedu si představit, že nezvu na svoje oslavy partnera sourozence, když ho nemusím, neboli přesně to, co dělá zakl. švagr.
Ale neumím si představit, že se na místě dotyčného švagra následně nacpu na oslavy zakladatelky.
To bych se fakt hanbou propadla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 20:27
@Keyllah píše: Švagr s tebou má evidentně problém a na oslavě svých i sestřiných narozenin tě nechce. A sestře to evidentně taky vyhovuje, tak bych zvážila stejný postup. Na oslavu si zvu ty, se kterými se cítím dobře a to by oni nebyli…

Konečné to začínáte videt, jak to je :hug: :srdce:
Oni si začali ne já, já v pozvání narozenin pokračovala. On to stopl po roce, sestra po 3 letech jejich vztahu. Když byla ségra sama, chodily jsme si se ségrou na narozeniny, od doby co je s partnerem, tak to vyřešila tak, že přišla k našim.

• Citovat
  • Upravit
5593
18.12.21 20:28
@Livi92 píše:
Dle téhle logiky bych měla upozornit partnerky kamarádů, které letos zvu na své třicátiny i s doprovodem, že od té chvíle budou mít povinné mě zvát na své narozeniny, ačkoliv mě na mojí oslavě uvidí podruhé v životě…

Myslím si, že kamarádi a rodina je přeci jenom trochu rozdíl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová