Nezve on, nezvu já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3059
18.12.21 21:37

@fíkofka
Ti příbuzní, to jsou normální vyžírky. Už bych je nezvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059

@fíkofka
Ti příbuzní, to jsou normální vyžírky. Už bych je nezvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.12.21 21:38
@prokr píše:
Doprovod nedoprovod…prostá skutečnost je taková, že zakladatelčin švagr ji na svých oslavách nechce, zařídil to tak, aby se zakladatelkou neslavila svoje narozeniny ani sestra zakladtelky / což je samozřejmně především blbost zakladatelčiny sestry/, ale pravidelně se cpát na oslavy k zakladatelce, to chlapcovi není blbé ani trochu :poblion:

Ty, s nima zijes, ze vis, ze to zaridil on? Ono to klidně mize byt tak, ze ma sestra zakladazelky plne zuby, tak radeji svoje narozeniny neslavi, ale cti slušnost přijít na nerozeniny sestry, pokud je pozvana a logocky prijde s partnerem, neb oni jsou ted ta mikrorodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.12.21 21:41
@Anonymní píše:
A já nevidím důvod zvát na narozeniny švagra. Na doprovody nehraji, ty mě nezajímají. Stejne jak jeho nezajímá sestra od jeho přítelkyně.

Pak se nedivim, ze te nikdo nezve, taky bych nekoho takového na oslavě nechtela. A ta seszra ma byt ci doprovod? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 21:42
@j.a.n.i1 píše:
No, protože je slušnost zvát včetně partneru… Ale to ti evidentně nic neříká, z celého tvého projevu čiší ja, ja, ja, pak dlouho nic, pak pro jiatotu jeste ja a pak mozna nekdo další.

Zvala jsem 5 let. On jeden rok. No protože je slušnost zvát včetně sestry partnerky nebo partnerky sestry.
Kam on se jako cpe? Ale jsem pro něj cizí osoba, stejné jako on pro mě. Nejsem jeho nejbližší. Pro mě je to jen švagr, stejné jako já pro něj švagrová. On nemusí zvát mě, já nemusím zvát jeho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.21 21:45
@j.a.n.i1 píše:
Nezacal, nevidim jediný duvod, proc on by mel zvat na sve narozeniny svagrovou 8o

No protože je to slušnost, jsem ségra jeho partnerky. Nevidím důvod proč bych měla zvát na své narozeniny švagra.

• Citovat
  • Upravit
102087
18.12.21 21:47
@Anonymní píše:
Zvala jsem 5 let. On jeden rok. No protože je slušnost zvát včetně sestry partnerky nebo partnerky sestry.
Kam on se jako cpe? Ale jsem pro něj cizí osoba, stejné jako on pro mě. Nejsem jeho nejbližší. Pro mě je to jen švagr, stejné jako já pro něj švagrová. On nemusí zvát mě, já nemusím zvát jeho.

Tys porad jeste nepochopila, ze ty nezves jeho, ale svou sestru a je slušnost predpokladat a umoznit aby prisla s partnerem. Ale ty nejsi nikoho partner, tak logicky k nemu ani jako nici partner jit nemůžeš. A koukám, ze z toho mas nebetyčné trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
18.12.21 21:47
@j.a.n.i1 píše:
Nezacal, nevidim jediný duvod, proc on by mel zvat na sve narozeniny svagrovou 8o

A stejně tak teda i obráceně. Nevidím jediný důvod proč by zakl. měla zvát svého švagra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.12.21 21:48
@Anonymní píše:
No protože je to slušnost, jsem ségra jeho partnerky. Nevidím důvod proč bych měla zvát na své narozeniny švagra.

A co ze si segra jeho partnerky, zadne spolecenske pravidlo neveli zvat partnerciny sourozence na sve oslavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.12.21 21:51
@prokr píše:
A stejně tak teda i obráceně. Nevidím jediný důvod proč by zakl. měla zvát svého švagra.

No, vzdyt ona ho taky nezve, ona zve svou sestru, nicméně slusnosti je umoznit pozvanym prijit s partnery. Nicméně tim zvanym je sestra. Ona nema za partnera jeho sourozence, tak to logicky nemuze byt on zvany a ona doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 21:52
@j.a.n.i1 píše:
Ty, s nima zijes, ze vis, ze to zaridil on? Ono to klidně mize byt tak, ze ma sestra zakladazelky plne zuby, tak radeji svoje narozeniny neslavi, ale cti slušnost přijít na nerozeniny sestry, pokud je pozvana a logocky prijde s partnerem, neb oni jsou ted ta mikrorodina.

Tak pokud zvu rodiče a ségru, tak švagr neni ani rodic ani bratr.
Třeba mám ségry plně zuby, tak jsem ji před 13ti dny nezvala.Moji ségru vůbec neznáš, takže těžko můžeš soudit.
Třeba mám doprovodu plné zuby, nevíš jak se švagr na návštěvě chová. Já ano. Takže těžko můžeš tady soudit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.21 21:57
@j.a.n.i1 píše:
No, vzdyt ona ho taky nezve, ona zve svou sestru, nicméně slusnosti je umoznit pozvanym prijit s partnery. Nicméně tim zvanym je sestra. Ona nema za partnera jeho sourozence, tak to logicky nemuze byt on zvany a ona doprovod.

Zvala jsem ho pět let, on mě jen jednou. Nicmeně slušnosti je, když já jdu ségře od mé partnerky na narozeniny, tudiz že slušnosti pozvu i já ji.
Proč pořád tady řešíš doprovod?
Na doprovody nehraji. Pokud ty se budeš opírat o doprovod, já se budu opírat o to, že jsem sestra jeho partnerky.

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
18.12.21 21:57

A kdyz slavi narozeniny zvuj muz, tak tvoji segru zve?

• Citovat
  • Upravit
5593
18.12.21 22:00
@j.a.n.i1 píše:
Tys porad jeste nepochopila, ze ty nezves jeho, ale svou sestru a je slušnost predpokladat a umoznit aby prisla s partnerem. Ale ty nejsi nikoho partner, tak logicky k nemu ani jako nici partner jit nemůžeš. A koukám, ze z toho mas nebetyčné trauma.

Pokud ji onen partner zjevně zazdívá, nemusí a sestra to akceptuje těžkou mohou očekávat nějakou slušnost v podobě akceptování doprovodu a podobnýho jemnocitnýho chování.
To ať sestra se švagrem začnou u sebe, protože s tím vyčleňováním z oslav a rušením oslav začali taky oni.
Jako zakladatelka je musí zvát a tolerovat a oni nemusí nic a je to v pořádku :think:?
Za mě teda ani omylem…jo jsem úzkoprsá, přízemní, netolerantní…je mi to jedno a je mi fajn :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová