Nezve on, nezvu já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.21 20:17
@j.a.n.i1 píše:
Tak doufam, ze jim oplatis odmitnuti, az te budou zvat :jazyk:

Že má otec nohu v sádře jsem viděla a mamku, že má chřipku přes notebook taky. Takže pokud budu nemocná, tak jim odmítnutí oplatim, neboj.

• Citovat
  • Upravit
102087
19.12.21 20:21

Aha, tak ty sis je zkontrolovala, zda si nevymysli, tak to pak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
19.12.21 20:28
@Anonymní píše:
Muzu se pridat? :)
Ja sve narozeniny neslavim klasickou oslavou vubec. Bud narozeninovy vylet nebo restaurace (a rada to pak partnerovi oplatim; pro dite oslava klidne)… Ale oslava doma ne. Zadne, ze na sve narozeniny budu uklizet, pect a hostit jine lidi. To pro me nejsou moje narozeniny. Ale je blbe, kdyz me nekdo mermomoci na svou oslavu zve a urazil by se, kdybych neprisla. Co s tim? Dorazit kde me tak mermomoci potrebuji, ale dal si sve narozeniny travit kde chci s kym chci jak chci? :mrgreen:
Jde o tchyni no. :) Fakt s ni sve narozky travit moc nechci. :oops: :)

Pozvání prijmi a na svou oslavu pozvi hosty včetně tchyně do restaurace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 20:33
@j.a.n.i1 píše:
Aha, tak ty sis je zkontrolovala, zda si nevymysli, tak to pak jo.

Ty si :lol:, ne proběhlo to v normálním kontaktu, oni chtěli vidět mě a já je. :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.21 20:36
@ZustanSeMnou píše:
Pozvání prijmi a na svou oslavu pozvi hosty včetně tchyně do restaurace

Tak to už záleží na ni koho si pozve na narozeniny. 🙂 Podle uživatelky @j.a.n.i1

• Citovat
  • Upravit
102087
19.12.21 20:52
@Anonymní píše:
Tak to už záleží na ni koho si pozve na narozeniny. 🙂 Podle uživatelky @j.a.n.i1

Samozřejmě, ze záleží na ni, koho pozve. A na pozvanych záleží, zda prijdou sami nebo s partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 21:00
@j.a.n.i1 píše:
Samozřejmě, ze záleží na ni, koho pozve. A na pozvanych záleží, zda prijdou sami nebo s partnery.

Ale anonymka píše, trávit si své narozeniny kde chce a s kým chce. Jsou to její narozeniny, ona si má vybrat kdo se jejich narozenin zúčastní a kdo ne. Napsala :dal si sve narozeniny trávit kde chci a „s kym“ chci. To znamená, jestli přijdou partneři nebo manzele rozhodne si na svých anonymka. Ne ostatní.

• Citovat
  • Upravit
1557
19.12.21 21:25
@Anonymní píše:
Ale anonymka píše, trávit si své narozeniny kde chce a s kým chce. Jsou to její narozeniny, ona si má vybrat kdo se jejich narozenin zúčastní a kdo ne. Napsala :dal si sve narozeniny trávit kde chci a „s kym“ chci. To znamená, jestli přijdou partneři nebo manzele rozhodne si na svých anonymka. Ne ostatní.

No nezlob se na mě, ale od určitého věku se na oslavy chodí prostě spolecne.Muz s ženou atd.
Pozvání platí pro oba.
Mne říct někdo, abych přišla na oslavu ve 40 bez muže, tak si tukam na čelo.
A hlavně nezacinej zas s tím, že ten, kdo zve, má právo pozvat jen jednu polovičku.

Příspěvek upraven 19.12.21 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
19.12.21 21:26
@Anonymní píše:
Zvala jsem ho pět let, on mě jen jednou. Nicmeně slušnosti je, když já jdu ségře od mé partnerky na narozeniny, tudiz že slušnosti pozvu i já ji.
Proč pořád tady řešíš doprovod?
Na doprovody nehraji. Pokud ty se budeš opírat o doprovod, já se budu opírat o to, že jsem sestra jeho partnerky.

Není.
prosím tě. Ty slavíš narozeniny, zveš sestru, ta si bere doprovod.
Tvá sestra slaví narozeniny, zve tebe, ty si bereš doprovod.
ale
Tvůj švagr slaví narozeniny, zve SVÉ sourozence, ti si berou doprovod,
Chápeš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
19.12.21 21:37
@PaníBovaryová píše:
Není.
prosím tě. Ty slavíš narozeniny, zveš sestru, ta si bere doprovod.
Tvá sestra slaví narozeniny, zve tebe, ty si bereš doprovod.
ale
Tvůj švagr slaví narozeniny, zve SVÉ sourozence, ti si berou doprovod,
Chápeš? :D

Nechápe, ale treba to zvladnes vysvetlit srozumitelneji, nez my :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 21:39

@PaníBovaryová ano to chápu. Ale, když on jde na narozeniny mě, je od něj slušnost mě na jeho narozeniny pozvat taky.
Jako nelíbí se mě, že on si klidně napochoduje na moje narozeniny, je v přítomnosti mých narozenin a já na jeho narozeninách nejsem. To je hodně sprosté. :cert:

• Citovat
  • Upravit
102087
19.12.21 21:49

Dupy, dupy dup, on si dovolil holomek nepozvat me na sve narozeniny a ke me se nechutne vetrel jako doprovod me sestry. A ona si mrcha dovoli neprijit sama, ale s tim hnusakem, se kterym uz 6 let zije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 21:53

@j.a.n.i1 v klidu. Kdyby se choval slušně, tak bych to neřešila.

• Citovat
  • Upravit
102087
19.12.21 21:54

Aha takze prijit s partnerkou je neslušné chování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 22:15

@j.a.n.i1 tohle si napsala ty, ne já. Pokud je zvaný, tak když přijde ok, pokud zvaný není, tak kam se jako cpe? A sestra nemá co rozhodovat, kdo bude na mých narozeninách.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová