Nezve on, nezvu já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.12.21 11:37
@Betty MacDonald píše:
Ono to jaksi celý nedává smysl.

Vidíš napsanou vetu: dokud ségra byla sama, tak nikde problém nebyl, že pozvala k ní na narozeniny našich a náš-mě jako ségru a mého přítele.
Našich-jako naše rodiče
Nás, mě-jako segru
Mého přítele - jako mého partnera.
K ní k segre, k ni dom, kde bydlí, kde má ségra svůj domov.

Uz je to srozumitelné? :zed:

• Citovat
  • Upravit
21703
21.12.21 11:37
@Anonymní píše:
Opakuji zvlášť ještě jednou pro tebe.
Dokud ségra byla sama, tak nikde problém nebyl a zvala k ní dom k segre mě, mého přítele a naše rodiče. Ty to v tý větě nevidíš?

Opravuji. Tvůj projev je na příšerné úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
21.12.21 11:39
@Anonymní píše:
Vidíš napsanou vetu: dokud ségra byla sama, tak nikde problém nebyl, že pozvala k ní na narozeniny našich a náš-mě jako ségru a mého přítele.
Našich-jako naše rodiče
Nás, mě-jako segru
K ní k segre, k ni dom, kde bydlí, kde má ségra svůj domov.Uz je to srozumitelné? :zed:

Takto vzteklá jsi vždycky? Se nedivím, že se sestřin přítel směje, když spustíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.21 11:40
@Michelle_M píše:
Ono se totiž říká zvát naše rodiče, ne našich rodičů. Pak to působí jako náhodný generátor slov.

Tak naše rodiče. Už si to pochopila kdo koho kam?
Nebo to mám ještě zopakovat?

• Citovat
  • Upravit
21703
21.12.21 11:41
@Anonymní píše:
Tak naše rodiče. Už si to pochopila kdo koho kam?
Nebo to mám ještě zopakovat?

no ty si zopakuj skloňování zájmen, to bude nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.21 11:43
@PaníBovaryová píše:
Takto vzteklá jsi vždycky? Se nedivím, že se sestřin přítel směje, když spustíš :lol:

Tak když 20krat napíšu stejnou větu a ty se mě zeptáš na to co jsem tady 20krat opakovala, tak se nediv.
Já vzteklá nejsem, jen nechápu, že někomu nestačí opakovaná věta 20krat a ještě napíše kdo koho kam zval. Když to tady je už na každé stránce z 20ti. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.21 11:44
@PaníBovaryová píše:
no ty si zopakuj skloňování zájmen, to bude nejlepší.

A jeje, tady se někdo rozhohnil :lol: :*

• Citovat
  • Upravit
5711
21.12.21 11:44
@Anonymní píše:
Kdo koho kam? Ségra k nim dom mě, mého přítele a našich rodičů. Ty to v tý větě nevidíš napsané? :think:

A neni to o tom, ze ma sestra s pritelem spolecne zname a uz by bylo najednou tech lidi na jeden byt hodne, tak to s rodici a s tebou oslavi u rodicu? A jestli se do 15 minut postekate, chapu, ze te na sve oslave nechce. Res vztah se sestrou a neres jejiho pritele a jeho nezvani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
21.12.21 11:46
@Anonymní píše:
@Silverine247 žádné výčitky neproběhly, protože jsem se v tu chvíli ani o ničem nezmiňovala, pro klid rodiny

Jojo, ty nikdy nic, akorat se to vzdycky otoci proti tobe, abys byla ta nejhorsi, zejo. :hug:

• Citovat
  • Upravit
21703
21.12.21 11:46
@Anonymní píše:
A jeje, tady se někdo rozhohnil :lol: :*

no ty, no. Stejně jak po 15minutách na „sestřině oslavě“ u „vašich dom“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
21.12.21 11:49
@Anonymní píše:
Našich-jako naše rodiče
Nás, mě-jako segru
K ní k segre, k ni dom, kde bydlí, kde má ségra svůj domov.Uz je to srozumitelné? :zed:

Klídek, sezobni ještě jednu piluli a bude to v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
21.12.21 11:55

Me brachova partnerka na oslavu nikdy nepozvala, vzdy ji napisu a poslu darek po brachovi nebo predam kdyz tam jedu. Posledni dva roky me na oslavu nepozvali ani nasi ani bracha, maji narozky unor- brezen a to byly zavrene restaurace. Domu moc nezvou. Ja je na svoje narozky pozvu i na narozky dcer. Prijedou vzdy, neresim to. Nerikam, ze nezamrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.21 11:57
@Martina D. píše:
A neni to o tom, ze ma sestra s pritelem spolecne zname a uz by bylo najednou tech lidi na jeden byt hodne, tak to s rodici a s tebou oslavi u rodicu? A jestli se do 15 minut postekate, chapu, ze te na sve oslave nechce. Res vztah se sestrou a neres jejiho pritele a jeho nezvani.

Maji jen některé společné známé.
Hodně by nás tam asi nebylo, kdybychom přišli v pátek a přátelé v sobotu, nebo opačně.
Já se s nikým nepoštěkala, znovu zase opakuji, že jsem byla potichu pro klid rodiny. Kolikrát to mám tady psát?

Jak jsem se mohla já poštěkat, když jsem byla potichu pro klid rodiny a nechala ségru vydrzkovat? To by ne zajímalo :think:

A já na sebe drzkovat nenechám, tak jsem ji radši nepozvala. Nemůžeš se divit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.21 12:01

@scentini vždy ji napíšeš, ty máš na ni kontakt, já na švagra kontakt nemám.
Když tam jedeš.
Já sem tam u nich nebyla 3roky.To zamrzí, že?

• Citovat
  • Upravit
102087
21.12.21 12:07
@Anonymní píše:
@scentini vždy ji napíšeš, ty máš na ni kontakt, já na švagra kontakt nemám.
Když tam jedeš.
Já sem tam u nich nebyla 3roky.To zamrzí, že?

No, já se po téhle diskuzi ale vůbec nedivím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ne, určité je to nemrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová