Přítelkyně si pořídila kotě a já kočky moc nemusím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
10.2.26 12:00
@hopsalka píše: Více

Nemá. Ale dobře se u ní bydlí. Teda bydlelo, než přišel malý chlupatý terorista, který má tu drzost se chtít mazlit a občas zamnouka. Takže nevadí ho občas nakopnout. Hnus. :poblion: A doufat, že přítelkyně bude mít alergickou reakci a problém se sám vyřeší? Doufám, že už tu atrapu na chlapa vyhodila.

• Citovat
  • Upravit
1259
10.2.26 12:08

A ta kočka maškaráda, to je teda nádherné zvíře. Jestli někdy budu mít tu kočku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
10.2.26 12:11
@Silverine247 píše: Více

Takhle se kolegyně manžel bránil králíčkovi. Dlouho ho nechtěl dětem dovolit. Pak ve slabé chvilce přikývl a králík si ho oblíbil. Prostě se mu vnutil a manžel zjihl. Asi jen studený čumák se nezamiluje do roztomilého mláděte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
10.2.26 12:13
@Klávesa289 píše: Více

Je krasna. Pry maji tyhle kocky povahu jako pes :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9305
10.2.26 12:15
@nevim_co_s tim píše: Více

Nechápu, co by na tom bylo špatného, mít kočku v posteli. Já s mým kocourkem spím běžně a nikdy jsem v puse jediný chlup neměla. Děti mít nemůžu, tak mám lásku v kocourkovi, takže přítelkyni zakladatele úplně rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.2.26 12:17

Taky to nechápu, jak se o bezbrannem mláďatku dokáže vyjadřovat s takovým despektem. Ještě bych brala kdyby mu to kotě nějak ubližovalo nebo ničilo nábytek třeba… jak už tu někdo trefně napsal, je nejvyšší čas odejít teď, než ta kočka vyroste a začne se mu za tu jeho nesnášenlivost mstít. Ony jsou v tomto fakt dobré, pes si nechá líbit kdecos, kočky fakt ne. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1259
10.2.26 12:19
@arinecka píše: Více

Byla jsem odmala tým pes, ale čím jsem starší, tím mě víc lákají kočky. U kamarádky si je mohu trochu pohladit, když už mě doma přehlasovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.2.26 12:20

Jsem si to musela vygooglit a fakt že jo, výstavní! I když mě stačí můj zrzavý mourek, nedala bych ho ani za 5 mega, natož zakladatelovych velkorysých 25 litrů. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1259
10.2.26 12:25
@Lollitka píše: Více

Chápu oba tábory. Ale třeba předoucí kočka s načechranými chlupy musí být moc příjemný společník. Třeba chrápající pes už méně. Pes mi mohl spát jen v nohách. Ale většinou si zalezl pod postel. Když jsem bydlela doma, pes byl běžně na křesle nebo v koši na čisté prádlo. Umí si najít pohodlné místo, potvory chlupaté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
10.2.26 12:29

@PavelChytry Ty jsi musel mít hodně těžké dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.2.26 12:34

Já mám teda ráda všechny zvířata, i ty pavouky respektuji, :mrgreen: ale jsem konvert. Kdysi jsem byla prehlasovana, že bud kočka nebo nic a jak tomu člověk začne víc rozumět… I když můj kocourek je spíš pejsek, vita mě po příchodu, taky za mnou všude chodí, v koupelně jsem nebyla sama už několik let… to by zakladatele svihlo. :lol: Tu lásku od nich prostě cítíš, i když jinak než od psů. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
10.2.26 12:36

@Janhanzelka29 Hele, pošli nám alespoň fotku toho odpudivého chlupatného stvoření! :D Ať z toho taky něco máme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
10.2.26 13:07
@Snopy123 píše: Více

To je buď troll, nebo velmi nadějný aspirant na de.bila roku. :D
Myslím, že by se měli seznámit se zakladatelem to by byla dvojka :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
10.2.26 14:03

Je nádherná
Já mám dvě klasické sibiřky…Něvu bych si ještě přála…ale už to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
10.2.26 14:04
@Silverine247 píše: Více

Přesně tak..obzvlášť ty sibiřky jsou takoví pejsci, naprosto bezproblémové, mazlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí