Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ta kočka maškaráda, to je teda nádherné zvíře. Jestli někdy budu mít tu kočku ![]()
@Silverine247 píše: Více
Takhle se kolegyně manžel bránil králíčkovi. Dlouho ho nechtěl dětem dovolit. Pak ve slabé chvilce přikývl a králík si ho oblíbil. Prostě se mu vnutil a manžel zjihl. Asi jen studený čumák se nezamiluje do roztomilého mláděte.
@Klávesa289 píše: Více
Je krasna. Pry maji tyhle kocky povahu jako pes ![]()
@nevim_co_s tim píše: Více
Nechápu, co by na tom bylo špatného, mít kočku v posteli. Já s mým kocourkem spím běžně a nikdy jsem v puse jediný chlup neměla. Děti mít nemůžu, tak mám lásku v kocourkovi, takže přítelkyni zakladatele úplně rozumím.
Taky to nechápu, jak se o bezbrannem mláďatku dokáže vyjadřovat s takovým despektem. Ještě bych brala kdyby mu to kotě nějak ubližovalo nebo ničilo nábytek třeba… jak už tu někdo trefně napsal, je nejvyšší čas odejít teď, než ta kočka vyroste a začne se mu za tu jeho nesnášenlivost mstít. Ony jsou v tomto fakt dobré, pes si nechá líbit kdecos, kočky fakt ne. ![]()
@arinecka píše: Více
Byla jsem odmala tým pes, ale čím jsem starší, tím mě víc lákají kočky. U kamarádky si je mohu trochu pohladit, když už mě doma přehlasovali.
Jsem si to musela vygooglit a fakt že jo, výstavní! I když mě stačí můj zrzavý mourek, nedala bych ho ani za 5 mega, natož zakladatelovych velkorysých 25 litrů. ![]()
@Lollitka píše: Více
Chápu oba tábory. Ale třeba předoucí kočka s načechranými chlupy musí být moc příjemný společník. Třeba chrápající pes už méně. Pes mi mohl spát jen v nohách. Ale většinou si zalezl pod postel. Když jsem bydlela doma, pes byl běžně na křesle nebo v koši na čisté prádlo. Umí si najít pohodlné místo, potvory chlupaté ![]()
Já mám teda ráda všechny zvířata, i ty pavouky respektuji,
ale jsem konvert. Kdysi jsem byla prehlasovana, že bud kočka nebo nic a jak tomu člověk začne víc rozumět… I když můj kocourek je spíš pejsek, vita mě po příchodu, taky za mnou všude chodí, v koupelně jsem nebyla sama už několik let… to by zakladatele svihlo.
Tu lásku od nich prostě cítíš, i když jinak než od psů. ![]()
@Janhanzelka29 Hele, pošli nám alespoň fotku toho odpudivého chlupatného stvoření!
Ať z toho taky něco máme!
@Snopy123 píše: Více
To je buď troll, nebo velmi nadějný aspirant na de.bila roku. ![]()
Myslím, že by se měli seznámit se zakladatelem to by byla dvojka
![]()
Je nádherná
Já mám dvě klasické sibiřky…Něvu bych si ještě přála…ale už to nejde
@Silverine247 píše: Více
Přesně tak..obzvlášť ty sibiřky jsou takoví pejsci, naprosto bezproblémové, mazlivé
Nemá. Ale dobře se u ní bydlí. Teda bydlelo, než přišel malý chlupatý terorista, který má tu drzost se chtít mazlit a občas zamnouka. Takže nevadí ho občas nakopnout. Hnus.
A doufat, že přítelkyně bude mít alergickou reakci a problém se sám vyřeší? Doufám, že už tu atrapu na chlapa vyhodila.