Přítelkyně si pořídila kotě a já kočky moc nemusím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5783
9.2.26 06:23

Měl jsi jí to říct :roll:
Já jsem na kočky alergická, takže bych kočku doma nesnesla. To, že nesmrká, ještě neznamená, že se alergie neprojevuje v plicích, když říkáš, že je astmatik. Je blázen, alergolog bude jistě skákat nadšením. Ale tak je to její zdraví. :nevim:
Každopádně ty jí to musíš říct. Na tvém místě bych asi počítala s rozchodem. Kdybys jí to řekl dopředu, možná by dala přednost tobě, po třech měsících dá přednost nejspíš kočce :lol:.
Na druhou stranu ty bys chtěl žít třeba 15 let s kočkou v bytě, když ji nesnášíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
9.2.26 06:25

Tohle má jediné řešení. Odejdi.

Protože nikdy to nebude už dobrý. Tobě bude kočka vadit čím dál víc. Budeš prudit a stejně To skončí. Pokud by, což snad neudělá, přítelkyně kočku vrátila, stejně to bude mezi vámi viset, ona bude nešťastná a skončí to.

Jednoduché a elegantní řešení je odejít hned. Dřív nebo později to stejne skončí. Tohle prostě nemá řešení takové, abyste byli oba spokojení.

A podle mě ona moc dobře ví, jak její kočku nesnášíš. Nedivila bych se, kdyby to brzy ukončila ona.

Prostě se k sobě nehodíte. Najdi si jinou bez kočky. Jsou jich spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
9.2.26 06:28
@Janhanzelka29 píše: Více

No jo, to malé kotěti brutálně narušilo život vidˇ? Tak když ti tolik vadí, tak tě tam asi nikdo nedrží ne? Onase k tobě zachovala férově, zeptala se tě, jestli ti bude kotě vadit. Řekla jsi že NE. No jo, škodolibá radost a prý jistota že je alergická ti nevyšla, tak prskáš.
Prej než jsem stihl zpracovat :mrgreen: To jako vážně? Na co bys potřeboval přípravu? Na malou bílou kuličku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
9.2.26 06:37

Ja si ve vztahu porizovala psa. A rovnou ti reknu, ze bych stene nevratila ani, kdyby mi za to partner nabizel dva miliony. Ale pokud by uvazoval a choval se jako ty, ukoncila bych to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 06:44

Pardon že neodpovím na vše postupně ale:

@arinecka píše: Více

Tohle se opakuje ve více komentářích, tak odpovím, na co bych se měl mentálně připravit. Tak třeba na to, že s přítelkyní už vlastně nikdy nebudeme sami, pokud to kotě nedá pryč. Ono to opravdu chodi všude za ní, neustále se to otírá a vydává to dost zvuků. Mně legitimně vadí, že to v bytě je a přítelkyně ví, že kočky rád nemám. Uznávám svou chybu, měl jsem o tom říct.
Dál se přiznám, že mi vadí, kolik času to žere, přítelkyně to kotě i učí chodit na vodítku, takže se i celkem děsím toho, že bych od něho neměl pokoj, ani kdybychom spolu my dva šli ven. Když jsem se jí zeptal, proč teda nechce psa, když to učí povely a vhodit na vodítku, tak se ještě začala smát.
Dál tu padl argument v jiném komentáři, že přítelkyni to kotě stejně může dělat špatně na plíce, tak možná na ni zkusím zatlačit tímto způsobem. Nevim ale, jestli to zabere, dlouhodobě přemýšlela o tom, že si pořídí kočku a bude brát antihistaminika… nakonec má nějakou ruskou kočku, která je brutálně chlupatá a prý neprodukuje těch alergenu tolik. Léky teda nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
9.2.26 06:50

Takže tvoje rozhodnutí je dál prudit? Ona je štastná, že má své vysněné kotě, ale pro tebe je to asi nepřekonatelná překážka. Celý váš vztah o tom víš. Proč ti vadí, že se o to kotě stará? To se fakt nevidí, aby dospělý chlap žárlil na kotě. Tohle pro tebe nedopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 07:00
@arinecka píše: Více

No možná něco bude na tom komentáři, který psal, že jí to bude stejně sedat na plíce. To by chtělo jít opravdu tomuto směrem. Přítelkyně se mimochodem na alergologii neradila, ona se jen domlouvala s chovatelů na návštěvě a kotě si rezervovala, když zjistila, že je v klidu. Na tohle jsem námitky měl, ale začala mě bombardovat studiemi a potom i příspěvky lidí, kteří píšou na Reddit, že mají alergie, pořídili si tuhle kočku a jsou v pohodě. Tak se trochu obávám, že si k tomu něco málo přečetla, ale možná to aspoň zkusím.

Jinak nežárlím, jen mi prostě vadí poslouchat mňoukání. Navíc pokud by třeba přítelkyně onemocněla, možná by čekala, že se budu starat já. Mi by asi nevadili tomu dát granule a vodu, ale určitě tomu nevyčistím záchod a ve finále by byl problém i s tím žrádlem, protože přítelkyně to nekrmí granulemi, ale syrovým masem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
9.2.26 07:02

Mel jsi na rovinu hned na začátku vztahu rict, ze kocky nemáš rad a nechceš je. Takhle mas holt smůlu, bud si zvyknes,.nebo muzes jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
9.2.26 07:05

Co je to za kočku? Mám na kočky alergii. Myslela jsem, že žádnou mít nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
9.2.26 07:11
@Michelle_M píše: Více

Vy fakt nepoznáte trolla?

Jako opravdu ne? Svět se v záda obrací ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 07:11
@Sára 1 píše: Více

Je to nějaká ruská kočka, nevím, jak se tomu nadává oficiálně. Ale je to hodně velké a chlupate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
9.2.26 07:12
@Sára 1 píše: Více

Bože troll…je to troll…lidi..sakra…to vám mám dělat osvětu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.2.26 07:13

Dej jí přečíst tuhle diskusi a rovnou se sbal. Předpokládám, že po přečtení nebude tvoje přítelkyně potřebovat nic zpracovávat a rovnou tě požene. Chudák holka, takového sobeckého podvraťáka si doma pěstovat… :,( Prej „ještě na ní zkusím zatlačit…“ - budeš na ní hrát, jak ti jde o její zdraví, přitom ti jde jen a jen o sebe, aby na tebe měla víc času. Dospělej chlap žárlí na koťátko :zed: Uděláš jí velkou službu, když odejdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 07:14
@Justin Case píše: Více

Nevím teda proč bych měl trollit.. že píšu na emimino jako chlap před třicítkou asi chápu, že působí blbě… ale vím, že zde přítelkyně nechodí a navíc tu převažují ženy, kdybych to napsal třeba na ten Reddit, tak riskuju, že by ten příspěvek našla, nebo minimálně je to pravděpodobnější než když to píšu tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
9.2.26 07:17

Takže ty jsi lhal své přítelkyni (vlastně jednomu z nejbližších, které máš), že ti kotě nevadí, přitom jsi tajně doufal, že se z toho časem zdravotně sesype, uvažuješ, že jí dáš úplatek a ona odhodí svého vysněného mazlíčka někam do útulku (o kterého se vzorně a láskyplně stará a ano, může ho mít momentálně za své „miminko“) a vše se zase zalije sluncem a budete se milovat až do skonání světa?
No, nedovedu si ani představit, jak zaláskovaná by tvoje přítelkyně musela být, aby tohle nastalo!
Vzala bych si prachy i kotě a s tebou šup za dveře! :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria