Přítelkyně si pořídila kotě a já kočky moc nemusím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15055
9.2.26 09:41

@Janhanzelka29 mě zaráží, že nejsi šťastný z toho, že přítelkyně je šťastná, že se jí splnil sen. Můj manžel taky moc nechtěl psa, ale svolil, protože věděl že já si ho přeji. Jako chápu opruz ty chlupy. Ale jinak přece tě až tak neomezuje.

Příspěvek upraven 09.02.26 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 09:44
@arinecka píše: Více

Asi budu muset odejít, jsem idiot no. Mohl jsem to zatrhnout už v začátku a říct jí, že kočku prostě ne. nečekal jsem, že to fakt půjde tak rychle, jeden den rezervovala kotě a další dny už organizovala byt. Jsem přišel domu a už tam byla škrabadla nachystaná atd.
No byla to chyba, snad si najdu někoho bez zvířat, mně by možná tak nevadily venkovní kočky… ale přítelkyni už jsem zkusil navrhnout puštěni ven a byla jednoznačně proti bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
9.2.26 09:45
@Lil Kitkatt píše: Více

Asi jsem to napsala špatně. U dcery kočka na astma vliv nemá. A na potřebná vyšetření chodíme, konzultujeme to přímo s alergologem i s tím, že ví, že kočku máme. Přímo jsem se ho ptala na zánět na plicích a on mi řekl, že tam nic takového nemá. Že dopad kočky v této oblasti není. Asi jsem ten svůj příspěvek napsala nepřesně, nechtěla jsem to generalizovat. Jen ukázat, že to nemusí být vždy tak, že přítomnost kočky astma zhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
9.2.26 09:46
@Temnástranasíly píše: Více

A není to teda spíš alergie na nějakého parazita, kterého má konkrétní kočka zrovna v kožichu než na tu kočičí srst jako takovou?
Viz. já jsem se osypala z jater a doktorka mi vysvětlila, že to není alergie na játra všeobecně, ale na nějakou látku, která ta daná játra zrovna filtrovala. A je fakt, že za asi - teď plácnu - 100 porcí jater, která jsem za život snědla, jsem se osypala jen 2×.
Pak by totiž se ani alergici nemuseli vzdávat kočičáků, jen by to bylo o hledání toho „správného“ jedince. Což je teda taky blbé, chodit třeba rok „očmuchávat“ různé kočky a hledat tu, která nevadí. :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 09:48
@Kfětoslava píše: Více

Ale jo, je hezká vidět ji, že má radost. Ona je z té kočky fakt hotová, ale tak říkala několikrát, že chtěla celý život kočku a že je to pro ni splněný sen. Ale nežije teda sama. Ja si neumím představit chlapa, kterému by tohle nevadilo. Žádný z mých kamarádů nemá rád kočky. Taťka mi říkal, že by tu kočku prostě pustil ven, že by se vracela pro jídlo stejně, ale to by me přítelkyně zabila, navíc částečně asi chápu že ho nechce pouštět když stalo 25 tisíc, ještě by ho někdo ukradl (i když je teda prý očipované, ale nevim jak přesně ten čip funguje upřímně?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
9.2.26 09:48
@Janhanzelka29 píše: Více

Teda už vidím majitele, který vymodleného mazlíčka za 25 tisíc pustí ven. A ty bys tajně doufal, že ji někdo ukradne nebo ji přejede auto, co? :roll: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
9.2.26 09:50

Manžel kočky miluje. To on a děti mě přemlouvali, aby se kočka pořídila. Já nechtěla právě kvůli alergii. Ale je to naše třetí dítě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
9.2.26 09:52

bytovou kočku pouštět ven? tak jasně, pokud doufáš, že by ji někdo šlohl nebo srazil autem, tak tvé pohnutky chápu, jinak jde vidět, že absolutně netušíš vo co jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
9.2.26 09:52

Jo a naše rozmazlená příšerka potřebuje krmení masem ve tři ráno. To je plně na manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 09:54

@Janhanzelka29
No a představ si, že mí bratři, můj tatínek, i můj partner (a všichni mí předchozí partneři) mají kočky rádi a i je skoro všichni měli/mají doma :D

• Citovat
  • Upravit
9.2.26 09:56
@Keyllah píše: Více

Někde jsem četl, že prý kočky v bytě trpí. Přítelkyně ji teda má naučenou na vodítko, tak úplně bytová nebude. Zase je možné, že časem jí přestane vadit, když se začne pohybovat venku i volně. Jako pokud by to fakt byla venkovní kočka, nevadilo by mi to vůbec, že ji má.
Ale nevim, jaka je třeba šance, že by ji někdo ukradl, protože na první pohled je asi vidět, že to neni úplně vesnická micka. V kočkách se ale nevyznám a nevim, jaky je o ně zájem a jestli se vůbec kradou jen proto, ze mají vysokou pořizovací cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cest0vatelka
9.2.26 09:58

Tak ono ji ven ani pustit nesmíš.

• Citovat
  • Upravit
1259
9.2.26 09:58

Měl jsi říct na rovinu, že ji nechceš. Já bych hrozně ráda doma měla kočku a nemám, protože prostě všichni nejsme zajedno. Naštěstí se shodneme na jiných domácích mazlících.

Měl by ses smířit s tím, že je kočka doma. Není to věc, co se vrací. Příště buď víc komunikativní. Nebudeš muset řešit problémy navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
9.2.26 09:59

Kotě ven nepatří vůbec. A dospělá kočka může lehce skončit pod koly aut. Nedovedu si představit, jak velká láska je ke tvé přítelkyni, když uvažuješ takhle necitelně. Pochopila bych to kdybys měl nějakou těžkou fobii, že by tě přítomnost zvířete opravdu ohrožovala na psychickém zdraví. Ale takhle? Jsi dospělý chlap a uvažuješ vážně o tom, že opustíš přítelkyni kvůli kočce??? Evidentně se to u vás dědí. I muži mají běžně rádi zvířata. A třeba i kočky. Hele mám dotaz, nevolil jsi motorkáře? :D Mají podobný mačovský styl uvažování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
9.2.26 10:03

Doufám, že žádná naděje není a myslím, že se k sobě nehodite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...