Nikdy nechci mít dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
27.10.10 11:01

No kidding jistě, že mají právo být takové, stejně jako my matky máme právo mít děti. Ovšem představa, že do někoho omylem vrazím v přeplněný ikee kočárkem a on mě prokleje dítě a já nevím co všechno, mě děsí.
Mimochodem dokud jsem pracovala, tak jsem měla pocit, že nejspíš nikdy nebudu mít děti, protože představa, že z toho vyroste něco takovýho o co jsem se starala v práci mě děsila. Dodneška nemám ráda rozmazlený děti, obzvláště pak typ ,,malý tyran" kdy je polívka moc horká, tak jí rodič pofouká, potom je tam málo nudlí, tak rodič nudle přidá, načež je tam nudlí moc, tak rodič nudle ubere a takhle to jde pořád dokola. Ovšem ve finále za to vlastně ani nemůžou ty děti nýbrž rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 11:04
Angua píše:
careynka píše:
Angua…tak nastesti mam konicky, kde to mimco muzu mit s sebou :-) hodne lidi to tak dela, tak v tom problem nebude. Bohuzel se na jare musim vratit do prace a tak mi ani nic jinyho nezbyva, nez pak malyho hodit k babickam na hlidani :-( i kdyz me to mrzi
A co máš prosím tě za koníčky? Takové chci taky :mrgreen: Mně je to blbé tu dělat takovou chytrolínu, ale samotný fakt, že tam můžeš mít mimčo s sebou, ti ještě nezaručuje, že se koníčku taky budeš moct věnovat :mrgreen: Vždycky to bude jiné. Možná tak do 3 měsíců, kdy bude miminko furt spát, ještě budiž. Ačkoli dle mé zkušenosti, i sebehodnější dítě se v okamžiku, kdy vycítí, že by si jeho matka chtěla ukrást kousíček času pro sebe, promění v ďábla :lol: :lol: :lol: Takže představovat si, že já si budu modelovat z keramiky nebo dělat kámošce nehty a vlasy, miminko bude spát a já ho co 3 hodiny akorát nakojí, je fakt scestné. V pozdějším věku se stává adrenalinový sport z jakékoli poklidné aktivity, jako je například kafe s kamarádkou - takže mě asi proto nenapadá koníček, který by se dal beze změny provozovat i s dítětem za zadkem. Ale jestli máš tip, budu fakt ráda a jdu do toho hned od zítřka :palec:

No spis obracene :-D az bude vetsi…cvicim psy..jak v praci, tak doma :-) takze az vyroste, tak bude cvicit taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.10.10 11:07
careynka píše:
Angua píše:
careynka píše:
Angua…tak nastesti mam konicky, kde to mimco muzu mit s sebou :-) hodne lidi to tak dela, tak v tom problem nebude. Bohuzel se na jare musim vratit do prace a tak mi ani nic jinyho nezbyva, nez pak malyho hodit k babickam na hlidani :-( i kdyz me to mrzi
A co máš prosím tě za koníčky? Takové chci taky :mrgreen: Mně je to blbé tu dělat takovou chytrolínu, ale samotný fakt, že tam můžeš mít mimčo s sebou, ti ještě nezaručuje, že se koníčku taky budeš moct věnovat :mrgreen: Vždycky to bude jiné. Možná tak do 3 měsíců, kdy bude miminko furt spát, ještě budiž. Ačkoli dle mé zkušenosti, i sebehodnější dítě se v okamžiku, kdy vycítí, že by si jeho matka chtěla ukrást kousíček času pro sebe, promění v ďábla :lol: :lol: :lol: Takže představovat si, že já si budu modelovat z keramiky nebo dělat kámošce nehty a vlasy, miminko bude spát a já ho co 3 hodiny akorát nakojí, je fakt scestné. V pozdějším věku se stává adrenalinový sport z jakékoli poklidné aktivity, jako je například kafe s kamarádkou - takže mě asi proto nenapadá koníček, který by se dal beze změny provozovat i s dítětem za zadkem. Ale jestli máš tip, budu fakt ráda a jdu do toho hned od zítřka :palec:
No spis obracene :-D az bude vetsi…cvicim psy..jak v praci, tak doma :-) takze az vyroste, tak bude cvicit taky :-D

haha :lol: :lol:
ne pardon…já si jen vzpomněla na ambice mojí tchýně…má chovnou stanici bassetů a měla plány, že její syn bude lítat z výstavy na výstavu a bla bla…

noo tak teď nedávno se zmínila, že jsou i juniorské předváděčky (já tomu prd rozumím) a že její vnouček bude vodit bassety :lol: :lol:

rozesmála mě, že si je tak jistá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 11:08
RyBANA píše:
careynka píše:
Angua píše:
careynka píše:
No spis obracene :-D az bude vetsi…cvicim psy..jak v praci, tak doma :-) takze az vyroste, tak bude cvicit taky :-D

haha :lol: :lol:
ne pardon…já si jen vzpomněla na ambice mojí tchýně…má chovnou stanici bassetů a měla plány, že její syn bude lítat z výstavy na výstavu a bla bla…

noo tak teď nedávno se zmínila, že jsou i juniorské předváděčky (já tomu prd rozumím) a že její vnouček bude vodit bassety :lol: :lol:

rozesmála mě, že si je tak jistá..

No to je opruz vystavy :-D
Myslela jsem tim jako, ze bude chodit cvicit se mnou :-) ono mu nic jinyho asi ani nezbyde, nez courat po cvicaku, kdyz tam budu :-) ale takovy deti jsou nej, niceho se neboji a jsou pohodovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.10.10 11:11

careynko já si třeba myslím, že by ho to mohlo bavit, proběhne se, přijde do kontaktu s pejskama a neznám dítě, kterýho by psi nezajímali. Možná pak v pubertě, se bude trošku cukat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 11:14
lleennttiillkkaa píše:
careynko já si třeba myslím, že by ho to mohlo bavit, proběhne se, přijde do kontaktu s pejskama a neznám dítě, kterýho by psi nezajímali. Možná pak v pubertě, se bude trošku cukat :)

To uz je jeho vec :-) ale u nas cvici i mama moje a malyho tata, takze si myslim, ze kdyz v tom bude vyrustat, tak k tomu prijde sam. Hlavne ho nebudu nutit, kdyz ho to bude bavit, tak podporovat a kdyz ne, tak smula. Samozrejme bych si prala, aby z nej byl figurant :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.10.10 11:14

No manžel taky musel chodit, ale tím víc to nesnášel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 11:19
RyBANA píše:

No, ale na vystavy a to je peknej opruz, hlavne pro deti teda…na cvicaku se decka zabavi, neznam jediny dite, co ho nebavi litat venku a zlobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.10.10 11:21
careynka píše:
RyBANA píše:
No, ale na vystavy a to je peknej opruz, hlavne pro deti teda…na cvicaku se decka zabavi, neznam jediny dite, co ho nebavi litat venku a zlobit

Však jo :-)
Já jen, že né vždy ty plány vyjdou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.10.10 11:23
careynka píše:
Angua píše:
careynka píše:

Ale uvědomuješ si, že to bude až tak za 6 let, že? Možná za 4, když z něho uděláš podej, podrž, přines…

My žijeme s dvěma psama, že by Samíka brali jako pána, to vůbec, pro ně je to spíš takový směšný dvounohý pes. Jediný povel, který Samík naučil jezevčíka, je „polib mě“ :lol: Rotvajler učí spíš Samíka věci typu „lehni“, „dej sem ten rohlík“ a „ani neuvažuj, že bys lezl na sedačku, když jsem tady já“ :lol: :lol: :lol: Samík je má moc rád, ale že by se dokázal hodiny dívat, jak si s nima venku někdo hraje, to dost těžko. Spíš chce jít do přímé interakce, hladit je, pusinkovat, objímat a krmit - což nevím, jestli je u cizích, ještě nevycvičených psů, zrovna činnost, u které bych ráda viděla svoje dítě :nevim: Ale odborník nejsem, je možné, že se krutě mýlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 11:23
RyBANA píše:
careynka píše:
RyBANA píše:
No, ale na vystavy a to je peknej opruz, hlavne pro deti teda…na cvicaku se decka zabavi, neznam jediny dite, co ho nebavi litat venku a zlobit
Však jo :-)
Já jen, že né vždy ty plány vyjdou :-D

No plany, jestli ho to bude bavit je na nem, ale ja na cvicak proste chodit musim, tak jako malej musi chodit taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 11:24
Angua píše:
careynka píše:
Angua píše:
careynka píše:

Ale uvědomuješ si, že to bude až tak za 6 let, že? Možná za 4, když z něho uděláš podej, podrž, přines…

My žijeme s dvěma psama, že by Samíka brali jako pána, to vůbec, pro ně je to spíš takový směšný dvounohý pes. Jediný povel, který Samík naučil jezevčíka, je „polib mě“ :lol: Rotvajler učí spíš Samíka věci typu „lehni“, „dej sem ten rohlík“ a „ani neuvažuj, že bys lezl na sedačku, když jsem tady já“ :lol: :lol: :lol: Samík je má moc rád, ale že by se dokázal hodiny dívat, jak si s nima venku někdo hraje, to dost těžko. Spíš chce jít do přímé interakce, hladit je, pusinkovat, objímat a krmit - což nevím, jestli je u cizích, ještě nevycvičených psů, zrovna činnost, u které bych ráda viděla svoje dítě :nevim: Ale odborník nejsem, je možné, že se krutě mýlím :lol:

Ja necvicim cizi psy, jen svoje a sluzebniho :-) a urcite to nejsou teda hodiny :-D to by ten pes ani ja ani to mrne nevydrzelo :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.10.10 11:25
careynka píše:
No to je opruz vystavy :-D
Myslela jsem tim jako, ze bude chodit cvicit se mnou :-) ono mu nic jinyho asi ani nezbyde, nez courat po cvicaku, kdyz tam budu :-) ale takovy deti jsou nej, niceho se neboji a jsou pohodovy

Já jsem asi viděla málo cvičáků, ale ty jako volně vypustíš třeba roční dítě, aby se tam jen tak procházelo a budeš se věnovat psům? Protože jinak si neumím představit, že bys mohla dělat jedno nebo druhé pořádně. Co uděláš se psem uprostřed výcviku, až poletíš sundávat dítě ze stromu nebo lovit ze křoví nebo někde z potoka? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.10.10 11:27
careynka píše:
No plany, jestli ho to bude bavit je na nem, ale ja na cvicak proste chodit musim, tak jako malej musi chodit taky :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne, promiň, já se bavím… A jak si představuješ, že se chová malé dítě, které se nudí? Myslíš že takovým způsobem, že tě nechá něco dělat jenom proto, že to ty zrovna chceš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.10.10 11:35
Angua píše:
careynka píše:
No plany, jestli ho to bude bavit je na nem, ale ja na cvicak proste chodit musim, tak jako malej musi chodit taky :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ne, promiň, já se bavím… A jak si představuješ, že se chová malé dítě, které se nudí? Myslíš že takovým způsobem, že tě nechá něco dělat jenom proto, že to ty zrovna chceš? :mrgreen:

Nech ji :lol: já si to taky myslela… :mrgreen:
Teda ne až takhle, ale nějaký představy jak co budu dělat jsem taky měla…no všechny šly do hajzlu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová