Nikdy nechci mít dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
27.10.10 11:38

a to nemám, žádnýho tyrana jako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 11:39
Angua píše:
careynka píše:
No plany, jestli ho to bude bavit je na nem, ale ja na cvicak proste chodit musim, tak jako malej musi chodit taky :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ne, promiň, já se bavím… A jak si představuješ, že se chová malé dítě, které se nudí? Myslíš že takovým způsobem, že tě nechá něco dělat jenom proto, že to ty zrovna chceš? :mrgreen:

Ja nechodim na klasickej cvicak , ja tam chodim jen na kousani :-) a vzdy je tam plno tet a strejdu, co se stara, takze tech 10 min to vydrzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.10.10 11:41
RyBANA píše:
Angua píše:
careynka píše:
No plany, jestli ho to bude bavit je na nem, ale ja na cvicak proste chodit musim, tak jako malej musi chodit taky :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ne, promiň, já se bavím… A jak si představuješ, že se chová malé dítě, které se nudí? Myslíš že takovým způsobem, že tě nechá něco dělat jenom proto, že to ty zrovna chceš? :mrgreen:
Nech ji :lol: já si to taky myslela… :mrgreen:
Teda ne až takhle, ale nějaký představy jak co budu dělat jsem taky měla…no všechny šly do hajzlu :lol: :lol: :lol:
RyBANA píše:

No já jsem právě měla představ :lol: Bohužel zkušenost je nepřenosná…

A to mám zlaté dítě, byl zlaté miminko, ale prostě názor vlastní občas měl a má ho čím dál častěji. Hlavně třeba na to, jestli budu teď mýt nádobí nebo číst po stopadesáté knížku nebo stavět z Dupla. Možná jsem někde udělala chybu :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.10.10 11:43
Angua píše:
RyBANA píše:
Angua píše:
careynka píše:
Nech ji :lol: já si to taky myslela… :mrgreen:
Teda ne až takhle, ale nějaký představy jak co budu dělat jsem taky měla…no všechny šly do hajzlu :lol: :lol: :lol:
RyBANA píše:

No já jsem právě měla představ :lol: Bohužel zkušenost je nepřenosná…

A to mám zlaté dítě, byl zlaté miminko, ale prostě názor vlastní občas měl a má ho čím dál častěji. Hlavně třeba na to, jestli budu teď mýt nádobí nebo číst po stopadesáté knížku nebo stavět z Dupla. Možná jsem někde udělala chybu :think: :lol: :lol: :lol:

pěkně sis ho rozmazlila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.10.10 11:45
careynka píše:
Angua píše:
careynka píše:
Ja nechodim na klasickej cvicak , ja tam chodim jen na kousani :-) a vzdy je tam plno tet a strejdu, co se stara, takze tech 10 min to vydrzi :-)

Šak jo, uvidíš sama. Třeba to bude v pohodě. Jenom je třeba zvážit i to, že ne vždycky je teplo, krásně, ne vždy je dítě zdravé, nalazené, nic ho nebolí, ne vždy chce trávit čas s cizí osobou, když vidí maminku, ne vždy tam musí být nutně někdo, kdo ho bude chtít hlídat… To jsou věci, které poznáš až v praxi. Samozřejmě v krásném počasí a se spokojeným dítětem, které nic nechce a spořádaně sedí / leží v kočárku, to může být i idylka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.10.10 12:00

Anguo, ono fakt záleží hlavně na povaze dítka. Kámoška taky lítala i s kočárkem na cvičák (nebyla tam ani hodinu, cca 20 min.) a málokdy se stalo, že vynechala, to jen opravdu když malá měla horečky, jinak tam byli i v dešti, zimě, prostě každou so+ne.

Já jsem si první půlrok s Lukym neriskla ani delší procházku :lol: Prostě nespokojené a uplakané miminko mi vysvětlilo, že teď se svět točí kolem něj. Taky jsem si to malovala růžovou tužkou, jak budu vysedávat u kamarádek a dítě spící v kočárku mě vzbudí pouze na kojení. Pak se mi narodilo dítko, které za den naspalo asi 2 hodiny rozložené do 20ti usnutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 12:00
Angua píše:
careynka píše:
Angua píše:
careynka píše:
Ja nechodim na klasickej cvicak , ja tam chodim jen na kousani :-) a vzdy je tam plno tet a strejdu, co se stara, takze tech 10 min to vydrzi :-)
Šak jo, uvidíš sama. Třeba to bude v pohodě. Jenom je třeba zvážit i to, že ne vždycky je teplo, krásně, ne vždy je dítě zdravé, nalazené, nic ho nebolí, ne vždy chce trávit čas s cizí osobou, když vidí maminku, ne vždy tam musí být nutně někdo, kdo ho bude chtít hlídat… To jsou věci, které poznáš až v praxi. Samozřejmě v krásném počasí a se spokojeným dítětem, které nic nechce a spořádaně sedí / leží v kočárku, to může být i idylka :mrgreen:

tak tohle si nastesti organizuju sama :-) kdyz se mi nechce cvicit, tak necvicim. Uz jsme takhle vychovany byli my a sousta deti mych znamych, tak to proste musi jit a pujde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.10.10 12:09

Ahoj, taky jsem nechtěla dítě, takže je docela chápu, ale já svůj názor změnila a už si nedokážu představit ho nemít a toužím po dalším, i když je občas na přeražení, ale :srdce: a aspoň někdo se se mnou přijde pomazlit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
27.10.10 12:09

K těm stránkám: Jedna z nich tam píše,že byla jako vystavovatel na veletrhu hraček..A jinak je to hnus ,co tam píšou :poblion:

A k tématu: Já osobně děti chtěla vždycky,nechápu ,když je někdo mít nechce,ale respektuju to, co si dělají ostatní není moje věc.
A jestli někoho takového znám? Moje sestra říká,že děti nechce,je jí tedy 21let,takže času dost,nevím jestli se třeba časem nerozmyslí,ale dokážu si jí představit jako bezdětnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 12:10
Alyss píše:
K těm stránkám: Jedna z nich tam píše,že byla jako vystavovatel na veletrhu hraček..A jinak je to hnus ,co tam píšou :poblion:A k tématu: Já osobně děti chtěla vždycky,nechápu ,když je někdo mít nechce,ale respektuju to, co si dělají ostatní není moje věc.
A jestli někoho takového znám? Moje sestra říká,že děti nechce,je jí tedy 21let,takže času dost,nevím jestli se třeba časem nerozmyslí,ale dokážu si jí představit jako bezdětnou :-)

Ali, ale prvni prislo driv vid :-D u me taky i kdyz pozdeji nez u tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
27.10.10 12:14

Gábi: To máš pravdu, plánovala jsem začít v 25ti :mrgreen: Člověk míní,život mění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 12:16
Alyss píše:
Gábi: To máš pravdu, plánovala jsem začít v 25ti :mrgreen: Člověk míní,život mění…

Jo? Ja si rikala taky tak v 25 :-D tak hold o dva roky driv, jen to ted budu tezko zvladat. Na jare do prace a hned na sluzebni zkousky a ty se bojim bojim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.10.10 12:28
careynka píše:
lleennttiillkkaa píše:
careynko já si třeba myslím, že by ho to mohlo bavit, proběhne se, přijde do kontaktu s pejskama a neznám dítě, kterýho by psi nezajímali. Možná pak v pubertě, se bude trošku cukat :)
To uz je jeho vec :-) ale u nas cvici i mama moje a malyho tata, takze si myslim, ze kdyz v tom bude vyrustat, tak k tomu prijde sam. Hlavne ho nebudu nutit, kdyz ho to bude bavit, tak podporovat a kdyz ne, tak smula. Samozrejme bych si prala, aby z nej byl figurant :-)

ted jsem si úplně vzpoměla na naší chovatelku od které máme Amy, ta má holčičku, a psy je živý takže jezdí po výstavách a tak všude, a mají takovou jako plátěnou klec na psy, a vždycky když potřebovaly vystavit psa, dítě zavřely ze zbytkem smečky do té klece a byl pokoj, třeba by se ti to taky mohlo hodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 12:29
zuzka.mamka píše:
careynka píše:
lleennttiillkkaa píše:
careynko já si třeba myslím, že by ho to mohlo bavit, proběhne se, přijde do kontaktu s pejskama a neznám dítě, kterýho by psi nezajímali. Možná pak v pubertě, se bude trošku cukat :)
To uz je jeho vec :-) ale u nas cvici i mama moje a malyho tata, takze si myslim, ze kdyz v tom bude vyrustat, tak k tomu prijde sam. Hlavne ho nebudu nutit, kdyz ho to bude bavit, tak podporovat a kdyz ne, tak smula. Samozrejme bych si prala, aby z nej byl figurant :-)
ted jsem si úplně vzpoměla na naší chovatelku od které máme Amy, ta má holčičku, a psy je živý takže jezdí po výstavách a tak všude, a mají takovou jako plátěnou klec na psy, a vždycky když potřebovaly vystavit psa, dítě zavřely ze zbytkem smečky do té klece a byl pokoj, třeba by se ti to taky mohlo hodit :mrgreen:

no ty vago to se musim smat :-D :dance: ja myslim, ze kdybych ho zavrela s mym rotakem do kennelu, tak vyndam potom slimaka a ne dite :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.10.10 12:29

Ale fotka skvela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie