Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
26.1.12 17:29

nuf no zrovna to kafco dost odvodnuje :( tak toho zkus před testíkama vypít co nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
26.1.12 17:53

Holky, tak hodnota 40,6, příští týden opět kontrola :mrgreen: :andel: Děkuju vám za oporu a všem držím palce a věřte na zázraky. Já na ně věřím a taky věřím, že to všem dobře dopadne a budeme mít krásná, zdravá miminka

:hug :andel: :

• Citovat
  • Upravit
56
26.1.12 18:36

nika shams:ahojky prosím co znamená ta tvoje hodnota,nejsem moc v obraze :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
26.1.12 18:59
Omlouvám se, je to hodnota HCG v krvi, tzn. jsem v tom :dance: :dance: :dance:
kikik píše:
nika shams:ahojky prosím co znamená ta tvoje hodnota,nejsem moc v obraze :oops: :D
  • Citovat
  • Upravit
nuf
435
26.1.12 19:06
To je supr zpráva dne, tak ať k Tobě doletí velká gratulace a hodně štěstí :kytka: :andel:
Nika Shams píše:
Omlouvám se, je to hodnota HCG v krvi, tzn. jsem v tom :dance: :dance: :dance:
kikik píše:
nika shams:ahojky prosím co znamená ta tvoje hodnota,nejsem moc v obraze :oops: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.1.12 19:22

tak to gratuluju moc a moc :hug: :hug: :potlesk: :potlesk: :potlesk: zase další záblesk naděje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.1.12 09:37

Nika: úžasné, gratuluju.

To ti to měřili už 10 dnů po ET? U nás v CARu neberou krev dřív jak 14 dnů po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuf
435
27.1.12 17:39

Tak holky, dnes to zas bylo s mou doktrokou zajímavé. Po deváté ráno, jsem tam volala jestli maj ten první výsledek moči, a sestra mi oznámila, že to bude až ve středu, tak jsem vzbudila chlapa a jeli jsme přímo do té laborky, výsledek samozřejmě byl dobrý, jesm čistá, nikde nic, tak další testy už dělat nebudou. Pak jsme zajeli k té mé slavné doktorce a ptala jsem se, zda zas mám přinést moč, samozřejmě ano, tak jsem chtěla sterilní zkumavku, tu mi prý dat nemohou, tak jsem nafasovala skleničku, když jsem se ptala jestli ji mám vyvařit, tak mi sestra řekla, že nemusím, že je vypláchlá :lol: Tak ji raději vyvaříma a asi si tam u ní pak budu stát, aby mě zas nestresovala. Když jsem nad tím přemýšlela, tak si říkám, že by mě určitě nenechla běhat se zánětem, kdyby na něj měla podezření, že by mě hned poslala k odborníkovi nebo nasadila prášky, aby měla přirytou prdel, protože to jí jde dobře, tak musela podle mě už včera vědět, že to není vážné,ale zas mě pěkně podusila. Ať už mi dá předopreční a mám od ní v tomhle směru klid. A hlavně, že jsme čistá :dance: :dance: a kolem 5.2. tedy začnu píchat stimulku jupí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
27.1.12 18:24
Volala jsem tam, že mám test pozitiv., tak mi řekli, ať dorazim na krev, ale půjdu ještě po neděli. Dneska trochu špinim…ach jo, pořád něco. Jedna starost odpadne a další začne 8o
Nuf, skvělá zpráva :dance: :dance:
Capelucita píše:
Nika: úžasné, gratuluju.To ti to měřili už 10 dnů po ET? U nás v CARu neberou krev dřív jak 14 dnů po…
  • Citovat
  • Upravit
nuf
435
27.1.12 19:01
Hlavně se tím nestresuj, vím je to těžké, ale věř, že to bude dobré a mysli na hezké věci :andel:
Nika Shams píše:
Volala jsem tam, že mám test pozitiv., tak mi řekli, ať dorazim na krev, ale půjdu ještě po neděli. Dneska trochu špinim…ach jo, pořád něco. Jedna starost odpadne a další začne 8o
Nuf, skvělá zpráva :dance: :dance:
Capelucita píše:
Nika: úžasné, gratuluju.To ti to měřili už 10 dnů po ET? U nás v CARu neberou krev dřív jak 14 dnů po…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
27.1.12 19:44

Tak hlasím, že do toho jdu s váma a s další MS začínám stimulovat Clostíkem. Včera jsem byla na konzultaci, Dr. říkal, že ze mě dostane aspoň 4 vajíčka. No zatím jsem se mu vysmála, ale kdyby to vyšlo, tak mě asi trefí! :lol: Tak je zas trochu lepší nálada, alespoň do prvního UZ.
Niki - gratuluju! Špinění snad nic neznamená, ba naopak někdy tvrdí, že je to dobrá známka zahnizďování. Takže to bude určitě dobrý :!
Nuf - to je fajn, že ti to dobře dopadlo a budeš moct začít statečně píchat. Já jsem ráda, že mě to tentokrát mine. Akorát Pregnyl a i to bude bohatě stačit.
Kikik - jak je s bobísama?
Capel - díky za info o lázních, ale já mám absolut. tubární neplodnost, páč mám ke všemu ještě oba vejcovody kaput, takže se do lázní asi nepodívám. Ale ještě se zkusím někde poptat a zapátrat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.1.12 19:44

nuf:tak to je dobrá zpráva já jsem si pak uvědomila že mě přeodperační dělali přímo v caru tak je možné že by to u tebe šlo taky? :think:

Nika Shams:já jsem četla a i mudr říkal že špinění je docela normál,to bude určitě dobrý :hug: . Jak jsi se cítila po ET?mě trochu pobolívá břicho a jsem jakoby nafouklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.1.12 19:48

Bebep:z těch 4 nakonec zbyli 2 a ty už jsou u mě, tak už je intenzivně ukecávám aby zůstali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
28.1.12 07:14

Bebep - :dance: to je super :hug:
nuf - Děkuju :hug:
kikik - věřím, že zůstanou, alespoň jeden statečnej :andel: :andel: Po et jsem se hrozně pozorovala, ale o břiše vím taky, měla jsem mírnou zácpu a občas jsem se dobře nafoukla. CCa po týdnu od et jsem se začala budir brzy ráno na malou…
Jo a to špinění bylo jen mírně včera, po návratu z práce jsem zalehla a je to ok (ať to nezakřiknu). Taky jsem ale četla, že to být může, tak neplaším :lol:
Holky, krásný den :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14396
30.1.12 08:16

Nika a Kikik: držím place.

Bebep: já bych to nevzdávala, V lázních se jednak srovnáš psychicky a hlavně ty procedury, myslím hlavní gynekologiceké, jsou především vaginální. Takže já si myslím, že připravují vagina na mimčo. Ale nechme dohadů, zavolej na svou pojišťovnu, oni ti řeknou.

Nuf: koukám, že budeme stimulovat podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí