Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MisaHanuska …u toho Ondráčka taky nevím. Každý jsme byli mladí, naivní a od špatného rozhodnutí nás dělilo jan málo nebo jsme se špatně rozhodli a nést to sebou celý život?
Samozřejmě nemám na mysli vážné trestné činy, ale v jeho případě plnil svo práci, vždyt i dnes není vyjímkou vidět zasahující policisty proti demonstrantům.
@axlpol píše:
@MisaHanuska …u toho Ondráčka taky nevím. Každý jsme byli mladí, naivní a od špatného rozhodnutí nás dělilo jan málo nebo jsme se špatně rozhodli a nést to sebou celý život?
Samozřejmě nemám na mysli vážné trestné činy, ale v jeho případě plnil svo práci, vždyt i dnes není vyjímkou vidět zasahující policisty proti demonstrantům.
s tím lze souhlasit, vždyť šlo o 20letého kluka, který měl na sobě uniformu. No a vžijme se do situace před 28 roky, ne do dnešní. ![]()
@axlpol Taky jsem byla mladá, naivní a špatných rozhodnutí jsem udělala taky pár. Do té uniformy ho nikdo nenutil
Navíc on je na to málem ještě hrdý! A to mi přijde vlastně ještě horší.
@MisaHanuska píše:
@opozice Už jsi mi tu chybělA kde máš tu mařenku?
mám ju, ale když jsem ji vložil, nic se neděje, vše jak vidíš po starém. Píšou, kliknout na F5, ale nic, nebo vymazat historii, tak hledám, kde ta historie je.
![]()
„@opozice“ jééé a mám ju…jak se mi jen stýská po rodné hroudě
![]()
Taky se mi změnilo tuším až další den
Ale jsem technicky mini level, takže fakt nepomůžu ![]()
@MisaHanuska píše:
„@opozice“ jééé a mám ju…jak se mi jen stýská po rodné hroudě![]()
![]()
Ale jsem technicky mini level, takže fakt nepomůžu
to jo, asi se musí nějakou tu dobu čekat. ![]()
@MisaHanuska píše:
„@opozice“ jééé a mám ju…jak se mi jen stýská po rodné hroudě![]()
![]()
Ale jsem technicky mini level, takže fakt nepomůžu
je to blbý..
pokud by sem chtěl nějaký chlap dát přirození, tak než tu novou profilovku vymění za starou, tak bude mít půl šestý. ![]()
@opozice No, neznám moc týpků, kteří by se takhle veřejně chtěli odhalovat a i kdyby, asi by to před desátou stejně neprošlo
![]()
@MisaHanuska píše:
@opozice No, neznám moc týpků, kteří by se takhle veřejně chtěli odhalovat a i kdyby, asi by to před desátou stejně neprošlo![]()
to by jsi se divila, jak se kdo odhaluje. ![]()
@opozice Já bych se nedivila ničemu
Dnešní doba sociálních sítí k tomu přímo vybízí.
Někdy se mi zasteskne po těch romantických vyznáních na ubrouscích ![]()
@MisaHanuska píše:
@opozice Já bych se nedivila ničemuDnešní doba sociálních sítí k tomu přímo vybízí.
Někdy se mi zasteskne po těch romantických vyznáních na ubrouscích
s dobou převládá exhibicionismus za prvé a za druhé, jak jsem ve vedlejší diskuzi napsal, pánové se rádi chlubí svými manželkami, či milenkami. ![]()
@opozice Já bych řekla, že obecně více se chlubí ženské pokolení. To máš tam luxusně upečené cukroví, tam udělalo dítě nějaký neuvěřitelný pokrok, tady jí bylo s tím jejím nádherně,…takhle vypadají nové nehtíky, super nový účes,…aby se pak mohli chlubit ti pánové ![]()
@MisaHanuska píše:
@opozice Já bych řekla, že obecně více se chlubí ženské pokolení. To máš tam luxusně upečené cukroví, tam udělalo dítě nějaký neuvěřitelný pokrok, tady jí bylo s tím jejím nádherně,…takhle vypadají nové nehtíky, super nový účes,…aby se pak mohli chlubit ti pánové
kdepááák, to chlubení co já mám na mysli má sex podtext. Ukazují partnerky a ještě k tomu si ji nechávají hodnotit, jak ji vidí ti druzí. Já tomu rozumím, komu by nedělalo dobře na duši, když druhý pochválí jeho ženu.
Na druhou stranu ti žárliví by překousli tužku od zlosti, když jim někdo druhý čučí po partnerce. ![]()
@MisaHanuska ..to bys mohla říct i o úřednicich(taky práce pro stát)že je nikdo nenutil pracovat pro ty komouše. Práce jako každá jiná, třeba muj děda byl taky policista VB, byl ročník.1918 takže v 89 už byl důchodce, ale byl na tu práci pyšný, nebral to jako službu komunismu ![]()
Já když se vrátím v čase, tak ve 20-ti bych volila Piráty, hájila bych feťáky, že za svůj osud nemůžou a je třeba jim pomáhat, byla bych pro legalizaci marihuany,„skvoteři“by mi nevadili a kdo ví co by mě ještě napadlo. Nicméně člověk věkem prozře v mnoha názorech, na některé názory z minula by nejraději zapomněl
takže myslím, že není správné to mít na talíři zbytek života. Něco jako nový ministr zdravotnictví-lidi ví jen to že zpíval v superstár.