Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monitom
11.4.11 12:57

pozdrav

Devcata,
poprve jsem porodila v 19ti, neplanovane, ale ne nechtene:-)a niceho nelituji :-)
Podruhe jsem porodila v 25ti po roce snazeni (bez jakehokoliv mereni teplot, ale dle rady astrolozky, ktera mi rekla presny den poceti i co se mi narodi :-))S manzelem jsme se rozvedli po 15ti letech v dobrem, ted dva roky ziju s pritelem 31 a prali bysme si bobiska. Zatim nechci nic hrotit a necham tomu volny prubeh, zasla jsem si na gyndu, zda-li jsem v poradku, ano, jsem, dale mi dr doporucil uzivat prenatalni vitaminy, :-)) Vase diskuze jsou zajimave, nejen vase snazeni, ale zivotni pribehy :-)) takze i ja jsem zvedava, jestli za 13 dni dam priteli k narozeninam pozitivni test :srdce:

• Citovat
  • Upravit
265
11.4.11 13:05

to je úžasný, můj přítel má 23.4 narozeniny a já bych mu taky chtěla dát ten nejkrásnější dárek.. Strašně moc se na to těšíme, jen mám strach, že to prostě nepůjde.. Jsem konečně poprvé v životě strašně moc šťastná, Maruška by to dovedla k dokonalosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monitom
11.4.11 13:17

Jajo, urcite to co jsme si naplanovaly by bylo dokonale :-) ale vetsinou to tak v zivote nechodi. Mysleme pozitivne, to je zaklad vseho, kazdy den si devcata rikejte: Jsem zdrava a otehotnim, protoze tomu verim :-)) ale musite tomu opravdu VERIT, nesmite mit strach, musite vyzarovat pozitivni energii. A jednou, narozeniny, nenarozeniny, budeme mit vsichni pozitivni test :lol:

• Citovat
  • Upravit
265
11.4.11 13:23

ano, máš právdu, je to tak, ale všechny víme, jak je to složité nebulit nad negativním testem nebo když přijde „mrcha“. Já tomu věřím a hrozně moc se na to těším, snažím se na to nemyslet, ale pořád to tam v kousíčku hlodá :-) Je to ale krásný hlodání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.4.11 13:35

Snažím se teď co nejvíc zabavit a myslet na něco jiného :-P Musíme holky všichni věřit. Moni, máš určitě pravdu. Moje skoro tchyne se věnuje takovému, já říkám, čarodějnictví :-P a říkala, že psychika dělá strašně moc. Že je to stejné jako když hubneš, musíš věřit, že se ti to povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
11.4.11 14:51

kdy budete holky testovat? Těším se, až se tu objeví první snažilka s // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.4.11 15:09

Já to plánuji na středu, tedy pokud vydrží teplota a nepřijde MS, to bych to měla dostat, snad nepřijde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
11.4.11 15:12
JajaKoca píše:
kdy budete holky testovat? Těším se, až se tu objeví první snažilka s // :-)

Já sem testovala asi tři dny zpátky a nic (myslela sem si že by se tam něco mohlo objevit,ikdyž mám mít ms až někdy ke konci tohoto týdne…).Už se tu objevily i snažilky,kterým test ukázal // těsně po oplodnění,ale já k nim nepatřím :-(

Takže teď to asi nechám tak a počkám si do konce týdne,jestli mrcha příjde (doufám že ne!)…

Ale i tak se nevzdávám,snažíme se teprve měsíc takže by to byl malý zázrak,aby se to povedlo napoprvé a třeba mrcha nedojde :-)

• Citovat
  • Upravit
4649
11.4.11 15:25

Miselko, já jsem to taky zkousela včer 9. DPO a nic, ale četla jsem na fertility statistiku, že v 9 DPO se to ukáže jen 14 procentům, tak mě to uklidnilo.
Myslím si, že je to brzy, když máš mít MS až před víkendem, nebuj. Musíme holt dát tělu čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monitom
11.4.11 15:29

ja bych testovala nejradsi hned :lol: ms mam dostat 20.4. tak musim jeste pockat :-) ale protoze jsem dlouhodobe nemocna, dny se mi zdaji dlouhe… ale to zvladnem ze, na poprve to asi tady nikomu nevyslo, tak bych se divila, kdybych byla vyjimka, takze holky napiste, kdy to mate dostat, at si udelame prehled, ju?
monitom ceka ms 20.4.

• Citovat
  • Upravit
miselka666
11.4.11 15:32
cunklik píše:
Miselko, já jsem to taky zkousela včer 9. DPO a nic, ale četla jsem na fertility statistiku, že v 9 DPO se to ukáže jen 14 procentům, tak mě to uklidnilo.
Myslím si, že je to brzy, když máš mít MS až před víkendem, nebuj. Musíme holt dát tělu čas :lol:

Přesně tak…
Já sem byla první týden snažení úplně nervní,dělala sem si test po dvou sexech :-D
A když to bylo negativní tak sem brečela a říkala přítelovi že jsem určitě neplodná :-D

Teď už na to jen občas (každý den co chvilku :-D) myslím,ale už se s přítelem miluju protože chci a ne proto,že chci miminko…

Dáváme tomu volný průběh a uvidí se…Jako přála bych si kdyby mrcha nedošla ale pokud dojde tak to zkusíme další měsíc…
Na druhou stranu bych byla možná i ráda kdyby mimi ještě počkalo-nevím totiž, jestli děláme opravdu správnou věc (někdy jsem přesvědčená že jo,někdy mám strach co na to řeknou doma,protože nejsme zrovna v nejlepší pozici na to abychom měli mimi…)…

Já se pořád vidím jako malý puberťák co nemá právo si doma něco rozhodnout a že mám nad sebou pořád ty rodiče,přitom je mi ale ,,už" 19 a doma sem na dvě noci z celého týdne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
miselka666
11.4.11 15:33
monitom píše:
ja bych testovala nejradsi hned :lol: ms mam dostat 20.4. tak musim jeste pockat :-) ale protoze jsem dlouhodobe nemocna, dny se mi zdaji dlouhe… ale to zvladnem ze, na poprve to asi tady nikomu nevyslo, tak bych se divila, kdybych byla vyjimka, takze holky napiste, kdy to mate dostat, at si udelame prehled, ju?
monitom ceka ms 20.4.

Miselka666 čeká ms 15.4.-17.4. :-)

• Citovat
  • Upravit
14777
11.4.11 15:36

já jsem to už měla :-( 6.4.-10.4.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.4.11 15:39

MIschelko, tak to nech náhodě, pokud se to má stát, tak se stane :lol:

Magdi, ted už to musííí vyjít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.4.11 15:56
cunklik píše:
MIschelko, tak to nech náhodě, pokud se to má stát, tak se stane :lol:Magdi, ted už to musííí vyjít :-)

děkuji snad, teď jen správně vlítnout na to :mrgreen: ve správný den :mrgreen: tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí