Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nikdo tu nepsal, že by se dal koupit levněji na veletrhu, tak nevím. Škoda, že se na něj nemůžeš jet kouknout. ![]()
Dappp píše:denvoj píše:Asi si chtěla napsat 3990,–
Tak, takKoukla jsem na MMB a prodává ho za 2300,– což je opravdu až pochybně dobrá cena
Já jsem nunu kupovala novou za 2990,– + pláštěnka v ceně.
To jen pro lokofu, že to je fakt rozdíl v těch cenách.
Ježišmarjááá
Jasně, že 3990,–
Pardon, jsem tele, ještě mi to pořádně po ránu nemyslí ![]()
Dappp píše:
Nikdo tu nepsal, že by se dal koupit levněji na veletrhu, tak nevím. Škoda, že se na něj nemůžeš jet kouknout.
nemůžu. ale počítám, že už bude pryč, zájemců je tam hned habaděj.
Dappp píše:**
Tak cena je to určitě dobrá za skoro nový kočárek, jen spíš aby v tom nebylo něco jiného. Já teda taky koukla na MMB, ale nenašla jsem ho…
Teda, to šla paní s cenou hodně dolů
…i když je ta nuna použitá. Taky bych jí raději omrkla
Jsem nějak moc podezíravá.
chaala píše:
Teda, to šla paní s cenou hodně dolů…i když je ta nuna použitá. Taky bych jí raději omrkla
Jsem nějak moc podezíravá.
Smůla, už je fuč.
Asi bych do ní šla.
Tak budu hledat dál.
lokofa píše:
A nebyly třeba někde na veletrhu nebo tak, kde se dají objednat levněji nebo tak???
2011 urcite ne.. co vim, tak nakonec nebyly ani 2010 nikde..
Na Veletrhu v Brně tento rok byla, ale dávali jen 10% slevu, takže to je nic moc, ale lepší než drátem do oka
Anielkha píše:lokofa píše:2011 urcite ne.. co vim, tak nakonec nebyly ani 2010 nikde..
A nebyly třeba někde na veletrhu nebo tak, kde se dají objednat levněji nebo tak???
Já dnes koupila poslední vystavený kus u nás a nejprve jsem se ptala na dostupnost kolekce 2011,tak prodavačka volala dodavateli a ten jí řekl,že další budou až v polovině června
a že ani 2010 nejsou již k sehnání.Taky nechápu proč je všichni všude nabízejí když budou až v červnu
![]()
Lotti píše:
Na Veletrhu v Brně tento rok byla, ale dávali jen 10% slevu, takže to je nic moc, ale lepší než drátem do okaAnielkha píše:lokofa píše:2011 urcite ne.. co vim, tak nakonec nebyly ani 2010 nikde..
aha
zpetne asi ano
ja vicemene myslela For kids, kde je mel mit Malvik a nakonec nebyly… pry…
Na tom MMB právě paní upozornuje na tolik podvodnic a nebo je to jedna osoba a střídá jména a nabízí kočárky za levno,krade fotky jiným-no hrůza.A kolik mají fíglů.No je to pak hrozné takovým naletět a pak nemít ani peníze ani kočárek.A spravedlnosti se taky moc nedovoláte.
Nechávám si vždy poslat nějakou fotku a prosím, zda by na ní mohl být datum a čas.
holky co jsem zjistila já, že malému nejlíp sedí poloha pololeh což bylo u staré nuny, že já blbá nevzala starou ve žluté barvě. Nakonec stejně úplně ležet nechce a krásně si odpočne i tak.
holky prosim vás jaký je rozdíl mezi nuna buggy 2010 a 2011.
ladynka1 píše:
holky prosim vás jaký je rozdíl mezi nuna buggy 2010 a 2011.
2011 má polohování zad.