Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
7.7.11 10:15

taky se mi ta novinka maxi cosi nelibi, nuna je mnohem hezci:) dneska si pro ni jdu, uz je na prodejne .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
7.7.11 10:17

Míša my taky budeme mít nunu jen na obchodaky , cesty apod.. ale i tak mi prijde nuna dost skladna ,ja menit urco nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.7.11 10:18

jde o to ze nuna je vylozene jenom designova zalezitost..:D jako samozrejme ze pokud s ni chces jezdit jenom do nakupaku a na kratsi vzdalenosti je nenahraditelna.. Noa mi prijde jako lacinej šmejd- teda pokud to beru podle toho jak vypadá.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.7.11 10:32

Já maxi cosi taky viděla o víkendu v babyparku. Taky mě to zaujalo, měli ji tam vystavenou a na podvozku měli nacvaklou korbičku, to je super, zase je ten kočárek 2× dražší než Nuna, stála kolem 7-8 tis. Skládání mi přijde podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.7.11 10:56

Stál myslím 5.200.. Korbičku jsem neviděla, ale nejde na to ani autosedačka. Škoda, při druhém bych to totiž jako podvozek chtěla a Nuna na sedačku jde. Takže vyřešeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.7.11 11:19

Tak to nevím, co všechno za tu cenu nabízeli, ale manžel říkal, ať zapomenu :-) Stejně bych neměnila. Včera jsme vyzkoušeli spinkání v nové Nuně a malý vypadal spokojeně, pokrčil si nožky a spal snad hodinu. Akorát je všude přenunováno, pár posledních dní jsme hodně nakupovali, byli jsme asi ve třech obchoďácíh a v každém jsme se s nějakou potkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
7.7.11 11:26

já jsem snad jestě nikoho s nunou jet nevidela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
7.7.11 15:04
Tak to buď ráda, je jich fakt hodně-
neli23 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.7.11 15:09
neli23 píše:

ja taky ne… co s ni jezdim, predtim tak dve… a to jsem z Prahy :)

• Citovat
  • Upravit
1477
7.7.11 15:16

u nas v 11000 mestecku 3 nuny, kdyz jsem byla na navsteve u babicky v pidi mestecku tak jsem taky jednu potkala, a není divu kdyz jsou ve vsech obchodech porád vyprodaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
7.7.11 19:06

já jsem ji videla jen jednou a to jak jsem jela autem tak tak letmo jsem ji zahlédla ale už před pár měsícema, a nevidela jsem vůbec ani ty starší 2010, no ale sotva s ní vyjedu tak budou vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.7.11 20:40

Mate nekdo tu moskyt.?
Mam do toho jit,nebo staci nejaka obyc?
Ted teprve psali z kramu,ze konecne dosel set
plastenka a sit,ale ja plastenku uz mam,tak nevim,
jestli se na to nevyprdnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.7.11 21:09

Jé, ahoj Bébko :mavam: jak bylo na dovče? Co Nuna, vydržela letadlo a předpokládám že i písek? :mrgreen:

Hele chtěla jsem se zeptat, psala jsi že si objednávala to madlo z MMB, je to aspoň trochu pevné? Poutáš Kopíka na všechny pásy a nebo jen na spodní? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
7.7.11 21:31

já mám i tu moskytieru. a určitě ji vyuzijem kdyz máme žlutou nunu, protože přes léto na ni určitě půjdou ty mušky. :cert: někdo tady psal že se špatně naddává na kočárek, nebo spíš složitě zapíná ale mě to zas nepříjde tak hrozné, nepoužívá se každy den tak si myslím že to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.7.11 21:41

Ahoj :mavam:
Nuna přežila i letadlo, i pláž :mrgreen:
Bude to chtít pořádný vyčištění, ale byla super, dokonce jsem v resortu potkala další :mrgreen: Nějakej malej Poláček se v tom vozil - se divím, že neměli polskej kočár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí