Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
19.7.11 21:34

Holky, mám šíleně odřený ty patentky, co držej potah na konstrukci 8-o 8-o Máte to taky??? :cert:
Sem myslela, že je to nějaká světlá špína, tak jsem to prstem setřela, ale vzalo to i tu černou barvu, takže teď mám patentky napůl stříbrný :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.7.11 22:25

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty si potížista :lol:

my jsme zatím téměř neopotřebovaný, Mutsy to jistí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.7.11 22:41
Bébka píše:
Holky, mám šíleně odřený ty patentky, co držej potah na konstrukci 8-o 8-o Máte to taky??? :cert:
Sem myslela, že je to nějaká světlá špína, tak jsem to prstem setřela, ale vzalo to i tu černou barvu, takže teď mám patentky napůl stříbrný :roll: :roll:

Bébko,tak já tě uklidním ,nejsi potížista.
Nám se to loupe taky :cert: .
Prosím tě, neměla jsi i nunu 2010?
Dělalo ti to také? :nevim: nebo si tě s někým pletu?
Budeš to reklamovat?
Jo holky a nezdá se vám ta pláštěnka nějaká krátká ,na tu boudu?
Já jí pořád tahám, ať mi nezmokme,asi na ní dám nějaký klips. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
20.7.11 07:53

Neměla jsem jinou Nunu,
reklamovat, no nevím, jestli tohle je na reklamaci, předpokládám že mi řeknou, že jsem si to odřela, což je teda fakt, že se to asi někde odřelo při tom věčném skládání a rozkládání, ale prostě se to loupe strašně lehce :roll: I to madlo se mi loupe :roll: :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.7.11 08:02
Bébka píše:
Neměla jsem jinou Nunu,
reklamovat, no nevím, jestli tohle je na reklamaci, předpokládám že mi řeknou, že jsem si to odřela, což je teda fakt, že se to asi někde odřelo při tom věčném skládání a rozkládání, ale prostě se to loupe strašně lehce :roll: I to madlo se mi loupe :roll: :mrgreen: :nevim:

Madlo mam taky odrene.. to jsem u myslim i psala, to jsem mela po tydnu, pekne mne to stvalo :zed:

• Citovat
  • Upravit
1387
20.7.11 08:31

Ahoj holky, patentky odřené nemám, ale madlo se mi taky už podařilo na několika místech odřít, ale neloupe se, naštěstí :roll: Ale občas se mi stalo, že se jakoby zasekávájí přední kolečka na pravé straně. Tak jsem to zkusila promazat a uvidím, doufám, že to bude o.k., nechce se mi řešit reklamace 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.7.11 13:42

ještě jdu pro radu, máte všechny tu origoš pláštěnku? Nebo to jde i bez ní. Já ji teda nějak extra často nevyužívám, když prší, tak ven nejdem, a na cestě nás to chytlo párkrát…teď mám možnost, že by mi ji kamarádka dovezla z čech, ale z prodejny a bez pláštěnky. tak s říkám, že tam kdyžtak nějak nacpu tu univerzální co mám doma…sice je na hlubokej, ale na sporťák mi šla docela dobře, jen tam je to okýnko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
20.7.11 19:23
no nuna podle mě,bez origoš pláštěnky není nuna.ale určp na to pasují i jiné, Tady ji teď někdo za pár korun nabízel. Já bych si tam jinou nedala.
suik píše:
ještě jdu pro radu, máte všechny tu origoš pláštěnku? Nebo to jde i bez ní. Já ji teda nějak extra často nevyužívám, když prší, tak ven nejdem, a na cestě nás to chytlo párkrát…teď mám možnost, že by mi ji kamarádka dovezla z čech, ale z prodejny a bez pláštěnky. tak s říkám, že tam kdyžtak nějak nacpu tu univerzální co mám doma…sice je na hlubokej, ale na sporťák mi šla docela dobře, jen tam je to okýnko…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.7.11 20:02

Holky, to polohování u Nuny se dělá zipama nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.7.11 20:04
EvitaT píše:

Anoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.7.11 20:08
freeonit píše:
EvitaT píše:
Anoo

A není to problém? Myslím, jestli se to nějak nezasekává. Byla jsem pro ní rozhodnutá, ale po tomto šoku asi vycouvám. Koukala jsem na ní právě dneska v tramvaji - na zádech nebylo žádné madlo pro sklápění jen ty zipy po straně. Jde to zapnout z lehu do sedu, když je dítě opřené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
20.7.11 20:16
To je úplně v poho, bez problému
EvitaT píše:
freeonit píše:
EvitaT píše:
Anoo
A není to problém? Myslím, jestli se to nějak nezasekává. Byla jsem pro ní rozhodnutá, ale po tomto šoku asi vycouvám. Koukala jsem na ní právě dneska v tramvaji - na zádech nebylo žádné madlo pro sklápění jen ty zipy po straně. Jde to zapnout z lehu do sedu, když je dítě opřené?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
21.7.11 09:11

holky kdo má žlutou nunu jakou na ní máte tašku?? sháním nějakou šedou která se bude ke kočárku hodit dívala jsem se na netu ale neodhadnu ten odstín a taky jestli jsou přímo tašky že to zapnu na ty patentky a nebo si mám koupit klasickou tašku jako pres rameno a jen to provléct na ten kočár?? jak to máte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.7.11 09:31
EvitaT píše:
freeonit píše:
EvitaT píše:
Anoo

Ano jde, jen musís podržet zadovou operku nez zapnes oba zipy. Jeste se m nepodařilo zaseknout zip :wink: me se to polohuje dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neloš
22.7.11 12:58

Anielkha to je teda mimo diskusi. Vždycky sleduji fotečku to je tvoje miminko? Strašně pěkný jako na zakázku, krásnej prcek :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4