Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ty jo holky, co máte za nuny že vám nedělají rachot?? já nad tím porád dumám protoze co potkávám nuny tak rachod delaj na kostkach vic nez ostatní golfáče… já jezdim kvuli tomu po kostkach jenom po zadnich koleckach ![]()
freeonit píše:
ty jo holky, co máte za nuny že vám nedělají rachot?? já nad tím porád dumám protoze co potkávám nuny tak rachod delaj na kostkach vic nez ostatní golfáče… já jezdim kvuli tomu po kostkach jenom po zadnich koleckach
To jako fakt? Nebo je mozny, ze jak ji mam jeste novou, tak nedela rachot, ale az se vyhrka, tak treba bude
Me zas stve, ze se mi u novyho kocaru zasekava to predni kolecko… pekne na prd ![]()
a nemáš tam neco zasekleho? nejakej kaminek nebo klacik? mě zase vadi ze je nuna docela mala, mam rocni dite ktery ma 11kg a kdyz lezi tak je tam tak tak
jinak me hrka od zacatku co ji mam
Příspěvek upraven 12.08.11 v 22:35
My máme Nunu od března a rachot mi to nedělá s vyjímkou fakt blbého terénu. Mám ještě kočár Neonato a ten dělá mnohem větší rachot a to i na rovné silnici ![]()
freeonit píše:
a nemáš tam neco zasekleho? nejakej kaminek nebo klacik? mě zase vadi ze je nuna docela mala, mam rocni dite ktery ma 11kg a kdyz lezi tak je tam tak takjinak me hrka od zacatku co ji mamPříspěvek upraven 12.08.11 v 22:35
Vidis, to by mohlo byt ono, kaminku je tady po chodnicich kupa, tech co jima sypou v zime a nikdo se to neobtezuje na jare uklidit
Zitra na to mrknu. Mala teda nuna je, my vazime kolem 12kg a v zime s fusakem teda ani nahodou a na jare myslim, ze uz se tam vlezem taktak… no musim si holt buggynu uzivat ted, dokud to jde
Malej je v ni spokojenej, i si tam sam vleze, sedne si a rekne papa, kdyz chce jit ven, broucek muj ![]()
já teda nepočítám s tím že tam s ní budem jezdit do tří let. fakt ty dva roky. pochybuju že kdybych tam dala 2,5-3leté děcko se vyspat to by asi moc pohodlí nebylo.ta zádová opěrka je fakt krátká, za mě je to kočár spíš pro mensi děti tak max. do dvou let
Holky a viděly jste někdy ty stránky http://www.nuna.eu/ mě se líbí to houpátko pro mimi , škoda že sem to nevěděla před porodem !!!
tinkapletinka píše:
Holky a viděly jste někdy ty stránky http://www.nuna.eu/ mě se líbí to houpátko pro mimi , škoda že sem to nevěděla před porodem !!!
Jéé, to je pěkný
škoda, že už je náš kluk na to velkej ![]()
kithy píše:Ajla píše:Merim 176 a taky my maly nejsou
no jasi rikam ze takovy ty obyc golfky co bylyy driv takoivy ty harmoniky skladaci taky nejsou extra velikansky…
ale vyzkousim si je u kamosky co je ma..desne se mi zalibily ty zluty…
doufam ze na ne nelitaj musky jako litaj na nejaky barvickyJinak mame zlutou barvicku a jsem spokojena, je fakt super a ani mi neprijde, ze by na ni nejak moc ty musky sli. Zatim problem nemame. Akorat nas zlobi jedno kolecko (a to mam kocar necelych 14dni), proste se znicehonic zasekne a proste nemuzem jet dal…vubec nevim, cim to je. Stalo se vam to nektere taky?
Ahojky, tak já mám stejný problém. Ale Nunu už mám delší dobu, ze začátku to nedělala. Zasekává se mi přední pravé kolečko, ale jet dál můžu, jen se jakoby zasekne, ale v zápětí se zase točí. Zkoumala jsem, jestli tam třeba nemám namotanou trávu nebo tak něco, ale nic jsem neobjevila. Tak jsem zkusila promazat kolečka a chvilku dobrý, teď se ale občas zase zasekne.
![]()
ahojky
no ja si asi pockam na novou kolekci ale to asi bude rozdil i v cene dost ne? Budu kupovat az po zime a na pristi zimu asi taky dame sportak nebo sanky to uz bude behat…tak ho chci spis na jar, leto, podzim…
oni i obyc golfky delaj rachot a na kostkach by mi delala rachot i muj hlubokej…
uz se tesim az ho omrknu u kamosky
Holky, budete někdo reklamovat ty ošoupané patentky a loupající se madlo?? ![]()
s tím kolečkem…mě se stává, že se to jedno z těch dvou koleček(to u vnějšího kraje) vlevo chvilku netočí, ale pak zas jo…koukám hlavně na tuhle stranu, i chodím vlevo a kočár tlačím jednou rukou. Možná to dělá i to pravý, ale tam nekoukám.
Myslela jsem, že je to tím, že je chvilku ve vzduchu, nejezdím po rovným povrchu…
no někdy nuna hrká dost, i mě to trochu štve, hlavně když veze manžel.