Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Děkuji za reákce,tak jsem si set pláštěnky a moskytiéry objednala v obchodě a mají to v akci za 550Kč.
Andatko, prostě pod ten kšilt jakoby schováš tu zadní (volnou plachtu) část boudičky:-) V návodu je to krásně popsáno, tak jukni:-)
Nemáte někdo fotky NUNY 2012?Chci kupovat na jaře a furt čekám a čekám a pořád nic. Už by je snad mohly někde mít,ne?Díky,nemůžu se totiž dočkat
![]()
osobně si myslím že je na fotky z nové kolekce brzo…
Vždyť 2011 byla známa ( barvy, polohování ) až po Novém roce, ne? ale dalo by se to dohledat tady na diskusi, kdy o tom začali holky psát…
edit: první debata o nové Nuně byla tento rok na začátku února str. 13
taky se mi zdá že fotky byly až později, někdy v lednu možná, ale už je plno kočárku 2012 ale nuna asi zatím né to je škoda.
Ahoj holky,asi jsem mimo Vaše téma,ale prosím Vás neprodáváte některá z Vás fusak nuna lékořice?
Nebo nevíte o někom? Díky.
nuna 2012
bude mať 7farieb,a na trhu by mala byť koncom februára (unora)2012 ![]()
chvaldici píše:
Prosím poraďte,jakou mám pořídit pláštěnku na Nunu,aby mi pasovala-nechce si mi kupovat za 700Kč Nuňácká
Na Bazaru prodávají nuňáckou i s moskitiérou,tuším za 350.Pa
steka píše:chvaldici píše:Na Bazaru prodávají nuňáckou i s moskitiérou,tuším za 350.Pa
Prosím poraďte,jakou mám pořídit pláštěnku na Nunu,aby mi pasovala-nechce si mi kupovat za 700Kč Nuňácká
Ta je už prodaná,psala jsem na ten inzerát už před 2 týdny ![]()
právě sem se zamilovala do nuna a šílím, že nová kolekce bude až za tak dlouho!
váhám jestli koupit 11 nebo čekat, nebaví mě tahat sporťák ![]()
kdybych aspoň věděla jaké budou kromě barev změny…
dydy_2010 píše:
právě sem se zamilovala do nuna a šílím, že nová kolekce bude až za tak dlouho!
váhám jestli koupit 11 nebo čekat, nebaví mě tahat sporťák
kdybych aspoň věděla jaké budou kromě barev změny…
jeste pribude polohovani nozicek… ja bych pockala ![]()
Změna bude-polohování nožiček
Jak velkého máš prcka? Já bych asi počkala ted na zimu s toho z nunou asi moc nenajezdíš, ale chápu že se ti nechce čekat tak dlouho. ![]()
neli23 píše:ženský nestrašte,hodlám Nunu používat i v zimě
Změna bude-polohování nožiček
Jak velkého máš prcka? Já bych asi počkala ted na zimu s toho z nunou asi moc nenajezdíš, ale chápu že se ti nechce čekat tak dlouho.
na čerstvém napadaném sněhu toho asi moc neprojedeš, má malé kolečka a pujde to asi tězko, to radsi vytáhnu sporták když bude hodně sněhu.
Pokud bude sníh, tak s Nunou asi toho moc nenajezdíme, vezmu syna radši na boby ![]()