Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
MUFICE píše:denvoj píše:A já bych zase brala tu pravou zimu od 20.12. do tří králů a pak hned jarorybkabezvody píše:To jo, kdyby bylo na mě, tak zavedu jen jaro a létodenvoj píše:rybkabezvody píše:
počkej až začne lejt až budeš někde venku bez přístřešku, to je pak fofrPřesně tak!
Dneska jsem si to přesně takto prožila
hnus, až aby bylo jaro
Denvoj, koukám na tu tvojí fotečku s malou, prosím tě jak je vysoká? Mě malá už drhne čepicí o boudičkubojím se že do léta nevydržíme
No, malé taky začíná být Nuna maláTaky mám obavy, abychom ji ještě využili přes jaro a léto. Malá má 91 cm a 12,5 kg. Zatím se do ní vleze, ale jak je navlečená v zimním oblečení a fusaku, tak je tam už docela nacpaná. Nebojím se toho, že by se do ní malá nevešla co se šířky kočáru týče, ale na tu výšku, no nevím, nevím.
Tak to bych asi taky zvládla ![]()
Ono vánoční čas „na sněhu“ má taky něco do sebe ![]()
Já chci taky vánoční sníh! říkáte fofr, jo? ![]()
já jsem nešťastný z tý brzdy, zkoušel jste ji někdo promazávat? Nebo vám funguje dobře…
já když neprší, tak jezdím bez budky, tak se nebojím, že by jí nuna byla někdy malá ..
suik píše:
Já chci taky vánoční sníh! říkáte fofr, jo?![]()
já jsem nešťastný z tý brzdy, zkoušel jste ji někdo promazávat? Nebo vám funguje dobře…
já když neprší, tak jezdím bez budky, tak se nebojím, že by jí nuna byla někdy malá ..
jako chce to trochu vic sily, ale problem s tim nemam…
je treba pravda, ze v autobuse odbrzduju nunu driv nez sportak… protoze vim, ze to uplne snadno nepujde
ale neni to nic hroznyho..
Anielkha píše:suik píše:jako chce to trochu vic sily, ale problem s tim nemam…
já když neprší, tak jezdím bez budky, tak se nebojím, že by jí nuna byla někdy malá ..je treba pravda, ze v autobuse odbrzduju nunu driv nez sportak… protoze vim, ze to uplne snadno nepujde
Já mám zase problém s odbrždováním na jezdících schodech - metro, obchodáky, to se vždycky bojím, že se mi kočár překlopí ![]()
MUFICE píše:Anielkha píše:Já mám zase problém s odbrždováním na jezdících schodech - metro, obchodáky, to se vždycky bojím, že se mi kočár překlopísuik píše:jako chce to trochu vic sily, ale problem s tim nemam…
já když neprší, tak jezdím bez budky, tak se nebojím, že by jí nuna byla někdy malá ..je treba pravda, ze v autobuse odbrzduju nunu driv nez sportak… protoze vim, ze to uplne snadno nepujde
tak tam nebrzdim, to bych si netroufla ![]()
rybkabezvody píše:chvaldici píše:a to ti nedře hlavou o boudu? Já jsem asi fakt přecitlivělá
Moje dcerka měří 105cm a váží 19kg(v únoru jí budou 4roky) a ještě se mi do Nuny vejde-tedá spát by v ní už nemohla,ale na sezení v poho.Kočárek se jí strašně líbí a často do něj doma leze.Ještě,že je Nuna pevná,mám doma ještě Inglesiny Trip a na ně bych jí nepustila-by se rozškvrkli
no má hlavičku těsně pod boudičkou-mám tu boudičku posunutou nadoraz u těch plastů.
Brzda, taky jde ztuha. Já se bojím o boty
a v létě o nohy, v žabkách je to o odření nártu ![]()
Na nuna.eu už jsou nové barvičky a vychatané polohování nožiček!!!
Podle info z babyparku jsem pro 2012 čekala jen samé „holčičí“ barvy, ale emerald mě uchvátila
To jen pro info všem fanykám Nuna Buggy
![]()
Aninkas píše:
Na nuna.eu už jsou nové barvičky a vychatané polohování nožiček!!!Podle info z babyparku jsem pro 2012 čekala jen samé „holčičí“ barvy, ale emerald mě uchvátila
To jen pro info všem fanykám Nuna Buggy
![]()
Krásné barvy, taky se mi líbí emerald ![]()
Já teda moc nechápu to polohování těch nožiček,to asi nejde úplně dorovna?? No asi přemíra cukru přes vánoce
No a ta lékořice přece měla příští rok končit ne?? A podle těch fotek na stránkách polohování nožiček nemá???(když porovnám s ostatníma fotkama), tak nevím. Nové je asi i to okénko v té boudičce,ne? No jinak se mi líbí bisque, ale nevím jestli se nebude špinit.Už se těším ![]()
Teda to jste mi neměli dělat.Já jdu snad prodat CC a jdu do nové nuny, barva scarlet. ![]()
nevíte rozměry, jestli třeba není vyšší…? Jinak polohování nožiček vážně nechápu ![]()