Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1387
6.12.11 11:43
MUFICE píše:
denvoj píše:
rybkabezvody píše:
denvoj píše:
rybkabezvody píše:
počkej až začne lejt až budeš někde venku bez přístřešku, to je pak fofr :mrgreen:
:palec: Přesně tak! :mrgreen: Dneska jsem si to přesně takto prožila :mrgreen:
:lol: hnus, až aby bylo jaro :?
Denvoj, koukám na tu tvojí fotečku s malou, prosím tě jak je vysoká? Mě malá už drhne čepicí o boudičku :zed: bojím se že do léta nevydržíme :(
To jo, kdyby bylo na mě, tak zavedu jen jaro a léto :mrgreen:
No, malé taky začíná být Nuna malá :? Taky mám obavy, abychom ji ještě využili přes jaro a léto. Malá má 91 cm a 12,5 kg. Zatím se do ní vleze, ale jak je navlečená v zimním oblečení a fusaku, tak je tam už docela nacpaná. Nebojím se toho, že by se do ní malá nevešla co se šířky kočáru týče, ale na tu výšku, no nevím, nevím. :think:
A já bych zase brala tu pravou zimu od 20.12. do tří králů a pak hned jaro :dance:

Tak to bych asi taky zvládla :mrgreen:
Ono vánoční čas „na sněhu“ má taky něco do sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.12.11 13:06

Já chci taky vánoční sníh! říkáte fofr, jo? :mrgreen:

já jsem nešťastný z tý brzdy, zkoušel jste ji někdo promazávat? Nebo vám funguje dobře…

já když neprší, tak jezdím bez budky, tak se nebojím, že by jí nuna byla někdy malá ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.12.11 13:11
suik píše:
Já chci taky vánoční sníh! říkáte fofr, jo? :mrgreen:

já jsem nešťastný z tý brzdy, zkoušel jste ji někdo promazávat? Nebo vám funguje dobře…

já když neprší, tak jezdím bez budky, tak se nebojím, že by jí nuna byla někdy malá ..

jako chce to trochu vic sily, ale problem s tim nemam… :nevim: je treba pravda, ze v autobuse odbrzduju nunu driv nez sportak… protoze vim, ze to uplne snadno nepujde :) ale neni to nic hroznyho..

• Citovat
  • Upravit
50125
6.12.11 13:40
Anielkha píše:
suik píše:

já když neprší, tak jezdím bez budky, tak se nebojím, že by jí nuna byla někdy malá ..
jako chce to trochu vic sily, ale problem s tim nemam… :nevim: je treba pravda, ze v autobuse odbrzduju nunu driv nez sportak… protoze vim, ze to uplne snadno nepujde :) ale neni to nic hroznyho..

Já mám zase problém s odbrždováním na jezdících schodech - metro, obchodáky, to se vždycky bojím, že se mi kočár překlopí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.12.11 13:50
MUFICE píše:
Anielkha píše:
suik píše:

Já mám zase problém s odbrždováním na jezdících schodech - metro, obchodáky, to se vždycky bojím, že se mi kočár překlopí :cert:

tak tam nebrzdim, to bych si netroufla ;)

• Citovat
  • Upravit
335
6.12.11 15:03
rybkabezvody píše:
chvaldici píše:
Moje dcerka měří 105cm a váží 19kg(v únoru jí budou 4roky) a ještě se mi do Nuny vejde-tedá spát by v ní už nemohla,ale na sezení v poho.Kočárek se jí strašně líbí a často do něj doma leze.Ještě,že je Nuna pevná,mám doma ještě Inglesiny Trip a na ně bych jí nepustila-by se rozškvrkli :lol:
a to ti nedře hlavou o boudu? Já jsem asi fakt přecitlivělá :oops:

no má hlavičku těsně pod boudičkou-mám tu boudičku posunutou nadoraz u těch plastů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.12.11 15:06

S brzdou problémy nemám,ale je fakt,že jí moc nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
6.12.11 18:16

Brzda, taky jde ztuha. Já se bojím o boty :mrgreen: :mrgreen: a v létě o nohy, v žabkách je to o odření nártu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aninkas
28.12.11 23:44

Nuna Pepp 2012

Na nuna.eu už jsou nové barvičky a vychatané polohování nožiček!!! :lol: Podle info z babyparku jsem pro 2012 čekala jen samé „holčičí“ barvy, ale emerald mě uchvátila :srdce: To jen pro info všem fanykám Nuna Buggy :dance: :D

• Citovat
  • Upravit
17984
29.12.11 00:06

Super! Skoda,ze to nebylo uz letos!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
29.12.11 00:32
Aninkas píše:
Na nuna.eu už jsou nové barvičky a vychatané polohování nožiček!!! :lol: Podle info z babyparku jsem pro 2012 čekala jen samé „holčičí“ barvy, ale emerald mě uchvátila :srdce: To jen pro info všem fanykám Nuna Buggy :dance: :D

Krásné barvy, taky se mi líbí emerald :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
29.12.11 08:36

jů ta růžová a červená,už si bohužel nekoupim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.12.11 11:20

Já teda moc nechápu to polohování těch nožiček,to asi nejde úplně dorovna?? No asi přemíra cukru přes vánoce :mrgreen: No a ta lékořice přece měla příští rok končit ne?? A podle těch fotek na stránkách polohování nožiček nemá???(když porovnám s ostatníma fotkama), tak nevím. Nové je asi i to okénko v té boudičce,ne? No jinak se mi líbí bisque, ale nevím jestli se nebude špinit.Už se těším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
29.12.11 11:35

Teda to jste mi neměli dělat.Já jdu snad prodat CC a jdu do nové nuny, barva scarlet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.12.11 12:29

nevíte rozměry, jestli třeba není vyšší…? Jinak polohování nožiček vážně nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí