Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
8.2.12 11:03
x-lady píše:
No :-D Jako o PPL mi ani nemluv, když mi paní kočárek PPL poslala, tak ho dovezli nejdřtív zase OMYLEM do Brna místo do OL. Takže mi přišel o den později! Kočárek asi cestování baví, jinak nevím. Takže ke mě i ode mě to bral oklikou :-D

Tak s PPL mám nejlepší zkušenosti, ale ČP bych nejradši zrušila, pt ty jejich služby stojí za velké h :cert: Viz dnešní dopoledne, kdy mi místo balíčku dal chlap do schránky oznámení a to jsem byla doma :cert: Než jsem vyběhla, tak byl pryč a neobtěžoval se ani zvonit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.2.12 11:21

Jj ja s PPL taky, kdyz posilam neco postou tak se trepu strachy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.2.12 11:39

Asi :-D Každopádně paní Tošovská mi teď psala, že už jí dorazil a vše je v pořádku, takže se už můžeš těšit :-)

takacek píše:
Hihi asi znameni, ze mate mit malinu :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.2.12 11:39

Až toho 29.2.2012

Petulka123 píše:
x-lady
a kdy budete mýt malinu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.2.12 11:41
MUFICE píše:
x-lady píše:
No :-D Jako o PPL mi ani nemluv, když mi paní kočárek PPL poslala, tak ho dovezli nejdřtív zase OMYLEM do Brna místo do OL. Takže mi přišel o den později! Kočárek asi cestování baví, jinak nevím. Takže ke mě i ode mě to bral oklikou :-D
Tak s PPL mám nejlepší zkušenosti, ale ČP bych nejradši zrušila, pt ty jejich služby stojí za velké h :cert: Viz dnešní dopoledne, kdy mi místo balíčku dal chlap do schránky oznámení a to jsem byla doma :cert: Než jsem vyběhla, tak byl pryč a neobtěžoval se ani zvonit :pocitac:

Já jsem taky byla s PPL vždy spokojená, ale teď, když jsem na kočárek netrpělivě čekala (jsem nedočkavec), tak jsem zuřila. A to nemluvím o tom, že jsem si pak dohodla, že si balík osobně vyzvednu v depu. Přijdu tam a balík tam nebyl, že je v autě k doručení. Jsem myslela, že mě vezmou čerti. Jinak to že nám pošta nechá lístek i když jsme doma je běžné! hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.2.12 11:53
x-lady píše:
Asi :-D Každopádně paní Tošovská mi teď psala, že už jí dorazil a vše je v pořádku, takže se už můžeš těšit :-)
takacek píše:
Hihi asi znameni, ze mate mit malinu :-D
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.2.12 14:53

Tak jsem se ptala v jednom eshopu na nové nuny tak by je měli naskladnit po 14.únoru a já pořád nevím jak se rozhodnout :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.2.12 16:43
Tak s PPL mám nejlepší zkušenosti, ale ČP bych nejradši zrušila, pt ty jejich služby stojí za velké h :cert: Viz dnešní dopoledne, kdy mi místo balíčku dal chlap do schránky oznámení a to jsem byla doma :cert: Než jsem vyběhla, tak byl pryč a neobtěžoval se ani zvonit :pocitac:

to mi dělá pošták taky!!! :cert: nechápu to, vždyt je jednoduší zazvonit, než vypisovat lístek a vézt to zpět na poštu, já tam pak volám a nechávám si to přivézt znovu!!! jak u blbečků na dvorečku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.2.12 17:51

no nemám já vykojený mozek?! na delfínku jsem si objednala nuna za 4599, abych to pak zrušila, protože jsem našla jinou i se setem a poštou za 4049, tak jsem objednala tu.tak vám sem tu super skvělou nabídku píši a pro jistotu jsem to ještě zkontrolovala a zjistila jsem, že jsem se přehlídla! a místo 4049,– tam je 5049!!! takže super úspora, že? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.2.12 19:52

Tinkal juj, tak to je nemile :-( ale ni si z toho nedelej ;-) me s postovnym vyjde na 4000,– a pak tady nekdo daval odkaz na stejny set za 3300,– no co dodat… :-(

A zitra uz konecne dorazi, pak vam tady dam fotecky :-) v patek ji testneme na uradech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
9.2.12 13:36

Tak uz je doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
9.2.12 13:57

Takacek- super, vypadá to, že se prckovi líbí - kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
9.2.12 13:59
Vech píše:
Takacek- super, vypadá to, že se prckovi líbí - kolik mu je?

Ma rok :-) a libi, jen lezet nechtel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
9.2.12 14:02
takacek píše:
Vech píše:
Takacek- super, vypadá to, že se prckovi líbí - kolik mu je?
Ma rok :-) a libi, jen lezet nechtel :-)

Tak to jo, jsem si říkala jak ochotně pózoval :lol: Tak ať dobře slouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
9.2.12 14:07

Hihi moc ochotne to nebylo, hlavne v leze :-D a dekujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí