Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
co rikate na tohle na leto? kdyz budeme chodit domu pozdeji, nebo kdyz nebude teplo atd? ale zas mi prijde ze to neni tak skladny to dat do kosiku jako tu deku…
Ajla píše:
co rikate na tohle na leto? kdyz budeme chodit domu pozdeji, nebo kdyz nebude teplo atd? ale zas mi prijde ze to neni tak skladny to dat do kosiku jako tu deku…http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
mám ho a je skvělej, ale na léto asi moc není, to je lepší ta deka když je teplo. Používám ho na jaro, podzim a v zimě když je fakt zima
aha no neva aspon na chladky dny a podzim a jaro, libi se mi bezovo zlutej jenze na fotce to vypada sedive a to by bylo fajn ale proc pisou bezova?
http://www.sweetbaby.cz/detail.php?…
to pak nevim jeslit by se hodil k sand nune
x-lady píše:
Myslím si, že ta růžová bude krásná, výrazná.. Ale o to víc bude všude vidět. Když se potkají 4 černé, tak to člověk přehlédne, ale 2 růžovéMyslím ale, že bude fakt krásná. Jsem na ni zvědavá, i když ji nekupuju.
Ta malinová se mi taky líbí. Mít doma malou holčičku, tak jdu do něj ![]()
No já si asi koupím deku od toho Emitexu, ta mi přijde praktická a za dobrou cenu
Táák!! Kočárek už máme doma, jsme nadšení, už se těším ven
Jinak pro porovnání.. Malá má 14 měsíců a 76cm
x-lady píše:
Táák!! Kočárek už máme doma, jsme nadšení, už se těším venJinak pro porovnání.. Malá má 14 měsíců a 76cm
Super moc pěkná fotečka!!!
![]()
my dns byli venku s Nunou ikdyz prselo sportak uz mi mele z poseldniho a je to trojkolka a uz se sn i jezdi dost blbe, tak sjem amlym udala fisak emitex a slidu, fusak se tam vesel s malym jen tak tak ale apson byl zachumlanej a slida se desne mlzila, teda plastenka, malej ani nevidel ven
ale jelo se taaaaaaaak krasne
x-lady krasna fotka ![]()
x-lady píše:
Táák!! Kočárek už máme doma, jsme nadšení, už se těším venJinak pro porovnání.. Malá má 14 měsíců a 76cm
scai píše:Ajla píše:chtěla jsem ti taky poradit ten emitex letní fusak jako už ti tu radili. Mám ho, je tenký, do nuny určitě půjde. Deka je fakt pro větší dítě na nic…
scai: aha divna? takze se se asi sepere co, ta kna to asi prdim za ty penizeale zas do do nuny kdyz pak bude teplo a deku tu malej bude hazet na zem to je mi jasny
Oetulka ja uz se tesim taky az bude hezky protoze sportak uz mi taky nevyhovuje je to 3 kolka a zacina me pekne stvat
zkoušela jsem ho tam na podzim dát a přišel mi do Nuny takový velký, plandající a neforemný
Ajla píše:
my dns byli venku s Nunou ikdyz prselo sportak uz mi mele z poseldniho a je to trojkolka a uz se sn i jezdi dost blbe, tak sjem amlym udala fisak emitex a slidu, fusak se tam vesel s malym jen tak tak ale apson byl zachumlanej a slida se desne mlzila, teda plastenka, malej ani nevidel venale jelo se taaaaaaaak krasnex-lady krasna fotka
ja tam vcera mela ten zimni emitex a bylo to super, jen kolem hlavicky to bylo dsot an tesno…tak uvidime no kdyztak to tam nejak poradne prichytim…
Díky holky za chválu. Byly jsme dnes venku a naprostá spokojenost. Ani nerachotí tak jak jsem se bála podle některých informací. Řekla bych srovnatelně s tím co jsem měla, takže super. Malá seděla jak přikovaná a doma nechtěla ani vystoupit. Pak se do něj snažila pořád vylézt, až jsem ho musela složit a schovat
Jsem ráda, že se jí líbí.
Ajlo, to mě vůbec nenapadlo, že by se ta pláštěna mlžila, to muselo vypadat komicky
Ale je to vlastně logické, když to nikde moc nevětrá. Je to asi jen na to nejhorší a honem domů
Ale líbí se mi, že tam má pod tím prcek dost prostoru.
Jinak holky, koupila jsem i s fusakem i když svůj mám. Takže FUSAK NUNA LÉKOŘICE prodávám. Je uplně nový, nepoužitý a prodávám za 700,– Kč i s poštovným.
no bylo to zamlzeny porotze venku mrholilo a dnes jsem sla ven a silene fucelo to bylo desny tak jsem malymu dala plastenku a super…pak jsem to dala do uplnyho lehu a usnul ale POZOR fakt e preklapi kdyz je v lehu nesmi tam byt taska, mela jsem tam tasku a ani nebyla plna asi 5 plen, 1 ubrousky, presnidavku a lahvicku s pitim a jen se do toho lehce tuklo a preklopil by se…tak sjem tasku msuela nest na ruce, ale malymu se tam spalo krasne ![]()