Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
takyj sem na to koukala, sice nic kupvoat nechci ale to je nadhera ty latky…
dnes mi prisel fusak od emitexu a vybrala jsem blbou barvu bezovo zlutou a na fotce to vypadalo mnohem tmavsi nez to je ![]()
Sofika píše:
Holky poraďte nějaké ty tašky k Nuně?
Já tam mám stejnou tašku, jako jsem měla k té trojkombinaci Neonato ![]()
ja mam vak od emitexu a je to bezvadny a pak kozenou kabelku z Kenvela s kratkym uchem je to tu na fotkach
Holky nevite jak je to s vahou nuny 2012??nekdy pisou 7kg nekde 8,6kg…to bude asi prekvapeni ![]()
Ahoj holky,tak jsem Vás konečně přečetla,211 stran je dost a už se moc těším až mi 15.3.dojde super golfáč Nuna Pepp 2012 malinová
Teď jsme momentálně bez kočárku,všechny co jsem měla a to jich bylo už jsem prodala
tak teď musíme 14 dní vydržet.Ale malá ťape ráda.Hlavně mě nebaví to čekání je to moc dlouhé.Doufám,že toho 15.3.to bude na 100%.Tak se zatím mějte ![]()
Zdravím ‚nuňačky‘ musím se vám taky pochlubit s kočárkem
Mám teda 2011 wineberry a nemůžu se na něj pořád vynadívat ![]()
Tašku a držáček na pití mi bude šít mamka, tak vám pak sem hodím fotky ![]()
Maminky,zajímalo by mě kde se Nuna Pepp vyrábí?Nikde jsem to nenašla.Děkuji ![]()
Libza píše:
Zdravím ‚nuňačky‘ musím se vám taky pochlubit s kočárkemMám teda 2011 wineberry a nemůžu se na něj pořád vynadívat
krásné fotečky moc vám sluší kolik je malé už tak krásně
sedí
Libzo, fotečky jsou skvělé! Ale ta druhá, s vyplazeným jazykem je bezkonkurenční ! ![]()
x-lady píše:
Libzo, fotečky jsou skvělé! Ale ta druhá, s vyplazeným jazykem je bezkonkurenční !
Tak ted jsem to chtela napsat
Jazyckova je skvelaaa ![]()
taky me to pobavilo, super fotky
koukala jsem na ten MMB a asi si poridim podlozku do kocarku asi to bdue na leto pohodlnejsi kdyz bdue mit jen kratasky…a nasla jsem i odkaz kde k tomu pani sije i stejny deky tak uvidime ![]()
Díky za chválu. Malý je dneska přesně 5 měsíců, ještě sama nesedí, to byl okamžik, když takhle hezky zapózovala ![]()
Vložku do nuny a doplňky mi teď bude zkoušet šít moje mamka, tak uvidíme, jak se jí to povede… ![]()
Libza krásný fotky
moc to malé sluší
Já se toho 15.3. snad holky nedočkám, a to doufám, že to bude ![]()