Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
870
13.9.12 12:35

Tak taky posíláme naše první fotečky v novém kočárku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 17:21

Holky nekdo tu kdysi mel vyfoceny nanožnik na fialovou Nunu v bile barve s ružovyma a fiaovyma kruhama. Nevite kdo to byl nebo kde se to da sehnat? Nechi jednobarevny nanožnik. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.9.12 17:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 20:37

@bodlasek ano ano!!! Chci neco takoveho k červene Nune! Neviš kde to seženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.9.12 21:05

@Tinkapletinka zkus poslat SZ holčině co to sem dávala, je to nad fotkou, myslím že je to denvoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.9.12 21:07

@Tinkapletinka když jsem si zobrazila fotku tak pá příspěvků pod na to denvoj odpovídala
Přichytíš si to dole i nahoře na sucháče. Dělala mi to paní z MMB(tuyen t. (darint)ID 243892 ), zvládla vše ušít v rekordním čase. Cena je různá, záleží jestli chceš bez zipu, nebo s jedním či dvěma zipy. Tento má dva(po stranách) a vyšel na 450,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 23:06

Diky moc, už je vše rozbehnuto, tak jsem zvedava, jestli budu mit štesti na latku. Diky oc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.9.12 23:44

Ahojky holky, prosím, jak skládáte stříšku? nějak to v diskuzi nemůžu najít, a po složení mi čouhá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
1.10.12 13:17

Musi se strcit dobnit nejdriv ji preklopit do sedacky a ty umely po strane taky pekne at nekoukaji a bouda se pak ani nespini po slozeni, nez jsem na ot prisla mela jsem ji od kolecek pekne zadelanou..koukni na youtube tam to treba nekde najdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
2.10.12 16:43

nuna a cestovani letadlem

Ahoj,
jdu si pro radu, vybiram golfky a Nuna patri mezi favority, ale pristi rok planujeme nekolik cest letadlem, tak se chci zeptat zda ma nekdo zkusenost s nunou a letanim? Jestli neni lepsi spis kocar co ma tzv. destnikove skladani? Diky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.10.12 11:25

potah na nunu

Holky mam dotaz už ste nekdo reklamoval pozah na nunu (parajici se ve švu)??? a pokud ano jak ste dopadly vymenili vam cely potah a nebo jen orpavili vadu (tady u toho amterialu envim jak by se to slo opravit:(( dekujiiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.10.12 23:15

S Nunou jsme leteli letos do Bulharska a naprosto jsem s nim byla spokojena na dovoleny ikdyz v realu moc ne…takze klidne, v letadle je jendo jaky kocar vemou ti i velkej sportak, nikde nic nebalis das jim ho u tunelu nebo u mustku a oni ti ho pak daj kdyz vystupujes..a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.10.12 08:45

@Ajla diky :palec: A muzu se zepat co ti na nune nevyhovovalo? Nechci koupit golfky, nadavat na ne a za mesic kupovat dalsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.10.12 22:55

No vadi mi ze se prevraci kdyz se polozi, ze tam nemuze zustat taska, ze se nedaj polozit nohy (ale s tim to clovek kupoval) a ze nejsou tolik prostorny, srovnavala jsem to potom se segry quatro cross je paktictejsi a prostornejsi a malymu se vnem jezdilo lip, ale zase se s nim hur jezdi, s NUnou se jezdi perfektne a ted kdyz uz je malej vetsi tak mi to spani nevadi…mam jeste sportak…ale mista tam moc neni…pred dovolenou jsem byla docela zklamana a bala jsem se jak to na dovoleny bez jinyho kocarku zvladneme a perfektne, malej v nem i krasne spal, ale po pouzivani na plazi na pisku atd mi uz nejde odbrzdovat dobre brzda ale takovy problem tu ma vic lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.10.12 22:15

Tak toto bude asi zajtra presne moj pripad brzda sa mi zasekavala od zaciatku az sa zasekla uplne dala som to reklamovat a ze bude to opravene na moje naklady bez opytania.. ako citam tak dovozcovia neuznavaju ziadnu reklamaciu a to som nunu odporucila vsetkym kamoskam a 5 si ju uz kupilo a nevie vynachvalit ako ja a myslim ze ta chut ich prejde pri reklamacii, ked som sa informovala pani na predajni ma odbyla slovami ze pride do 30 dni a ze taky humus este nevideli ze som nedodrzala pravidla pri udrzbe a ze si vsetko zaplatim ze za mna ten humus cistit nebudu, tak sa chcem spytat kolko vam nauctovali za to citenie a opravu a ci je tu vobec niekto komu uznali reklamaciu?, inak ja som ku kociku slovensky navod nedostala co je podnet na obchodnu inspekciu, a v aj pisu ze zaruka je len rok ale sk predajca podla zakona musi dat 2 roky takze si myslim ze to neuznanie reklamacie je kvoli tomuto, ja som nunu reklamovala po roku a 4 mesiacoch a to nadsenie z nej ma preslo a je na bode mrazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí