Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
4.1.13 21:08
@niiccee píše:
To každopádně ale taky sem přemýšlela že se hůře pak prodá pro to chci neutrální

to je pravda ale když v tom jsou jen 3 barvy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
4.1.13 21:12

@niiccee dneska je mu 31 měsíců :-) (2 roky a 7 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 21:14

Jé tak to fakt posiluje moje přesvědčení že se tam vozí i větší děti.. holky já se těším do toho obchodu zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.13 21:24

Tak to je super že se tam vejde i dvouleťák :) tak toho prostě berem :mrgreen: :potlesk: a zítra dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.1.13 21:35

Ahoj, takhle v Nuně vypadá 110cm a 16kg…
PS : v golfkách už dávno nejezdí, ale dcera jo:-D tohle je odpočinek na dlouhé procházce úmorným vedrem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 21:37
@niiccee píše:
Tak to je super že se tam vejde i dvouleťák :) tak toho prostě berem :mrgreen: :potlesk: a zítra dej vědět :)

jasné písnu a dám vědět :potlesk: jen mě štve ta šedá do té barvy jsem se zamilovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 21:38
@ocelot píše:
Ahoj, takhle v Nuně vypadá 110cm a 16kg…
PS : v golfkách už dávno nejezdí, ale dcera jo:-D tohle je odpočinek na dlouhé procházce úmorným vedrem:-)

vypadá že se se mu tam dobře odpočívalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 21:53
@niiccee píše:
Tak to je super že se tam vejde i dvouleťák :) tak toho prostě berem :mrgreen: :potlesk: a zítra dej vědět :)

jo a máš k tomu i pláštěnku nebo dokupuješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.13 21:58

Bohužel dokupuju prý většinou k té delux je zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 22:00
@niiccee píše:
Bohužel dokupuju prý většinou k té delux je zadarmo

právě že to psali proto se ptám pak ten s tím polohováním nožek vyjde jen o 500 dráž když odečtu cenu pláštěnky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
4.1.13 22:05

@niiccee @monamikmik když šla do prodeje ta co mám já tak v některých obchodech byla k tomu taky zdarma. Já teda ten set pláštěnky a moskytiéry u nás koupila za 379

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.1.13 22:11
@bodlasek píše:
@niiccee @monamikmik když šla do prodeje ta co mám já tak v některých obchodech byla k tomu taky zdarma. Já teda ten set pláštěnky a moskytiéry u nás koupila za píše: Více

to je dobrá cena..
no už se těším na zítra až si je vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.1.13 14:27

Tak cooo jak si se rozhodla? já zase nevím jestli s nožičkama nebo bez páč ta pláštěnka k tomu není a koukala sem a dám minimálně 600 za ten set ale ta delux to má už v ceně a vyjde jen o pár kaček dráž ale zase má jen ty tři barvy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
5.1.13 18:52
@niiccee píše:
Tak cooo jak si se rozhodla? já zase nevím jestli s nožičkama nebo bez páč ta pláštěnka k tomu není a koukala sem a dám minimálně 600 za ten set ale ta delux to má už v ceně a vyjde jen o pár kaček dráž ale zase má jen ty tři barvy :(

ahoojjjjjjjj tak jsem doma z obchodu..
jezdili jsme hodinu po obchodě s oběma kočárky.. a bude nakonec doma taky nuna.. tak moje poznatky ke quinimu.. paní prodavačka mi říkala že už je přestávají vyrábět ale je krásně široký.. malýmu vůbec nevadilo že nemají polohovatelné noženky nějak to drželo u staršího dítěte by to asi bylo že by nožky vysely.. jinak boudička je víše tak se pod ni vejde i starší dítě je širší tak fakt tašku jedině na druky dát pod ní ale to by nesmělo dítě ležet.. jízdní vlastnosti má horší je tvrdší.. na placatou rukojeť se musí zvyknout.. jinak co mě přesvětčilo hlavně pro nunu protože i přes to je krásnej širokej i ne do terénu dobrej kočárek tak jsou ty bočnice.. když by foukalo tak je tam musíš připnout ale dítě musí být na ležato a když ho chceš posadit tak ty bočnice musíš zase odepnout.. koš má krásnej přístupnej ale odevšaď ti tam může každej šáhnout.. takže nemáš kam dát pořádně peněženku..
já beru tu modrou s těma polohovatelnýma noženkama měla bych jí mít během 14 dnů jelikož o to se ti prodlouží místo na ležení pro prcka.. mě se to tam tedy líbí a fakt je že když dokupuješ pláštěnku tak jsi skoro na té stejné ceně.. jinak s fusakem ho tam asi jak bude chladno nenarvu ale dám deku.. jo a má složitější skládání a zapínání pásů oproti qunimu..
toď moje srovnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.1.13 13:23

Moc hezky si to napsala :) a teda vemem taky tu delux v pondělí tam hned jdu aby mi jí objednali:) už jí chci mít doma a mít klidné spaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí