Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
6.3.11 11:49

Cetinko,ten fusak od Emitexu určitě využijete i v nuně dobře. Já do nuny dávám i teplý zimní fusak. Takže ten fusak/nánožník ani pořizovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.3.11 12:16

chaalo tedka premyslim jestli teda mam kupovat ten fusak od nuny??? nebo vlastne nanoznik, nebude lepsi koupit jiny fusak? zda se mi ze moc na zimu neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.3.11 13:01
freeonit píše:
chaalo tedka premyslim jestli teda mam kupovat ten fusak od nuny??? nebo vlastne nanoznik, nebude lepsi koupit jiny fusak? zda se mi ze moc na zimu neni…
Freeonit,určitě to není fusak na zimu. Už jsem se o něm tady s někým bavila a shodly jsme se, že nám spíš připomíná nánožník, protože není tak teplý. Takže na zimu určitě jiný zimní fusak :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.3.11 13:09

Hezkou neděli :-D prosím, jak se s Nunou najíždí na vyšší obrubníky? Uvažuji, že ji koupím k Teutonii Spirit na „lítačku“. Do obchodů, na dovolenou a tak :wink:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 17:42

e

Příspěvek upraven 06.03.11 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 17:43
freeonit píše:
chaalo tedka premyslim jestli teda mam kupovat ten fusak od nuny??? nebo vlastne nanoznik, nebude lepsi koupit jiny fusak? zda se mi ze moc na zimu neni…

Já také přemýšlím, myslím že ho teď kupovat nebude a když ho na zimu budu chtít tak dokoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.3.11 18:18

Denco29,já jsem na to koukala na mimibazar a to někdo prodával použitou nunu za těch 2990korun. Jinak ta stará nuna mám zatím stejnou cenu jako nová. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.3.11 18:21
Iva78 píše:
Hezkou neděli :-D prosím, jak se s Nunou najíždí na vyšší obrubníky? Uvažuji, že ji koupím k Teutonii Spirit na „lítačku“. Do obchodů, na dovolenou a tak :wink:
Děkuji

Ivo, myslím, že Nuna jako druhý kočárek ke sporťáku je fajn. Na nějaké rychlovky, dovolenou, obchody. Takhle přesně ji mám já. Vyšší obrubníky…musíš víc zváhnout kočárek, ale vyjedeš, je lehký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 18:22
chaala píše:
Denco29,já jsem na to koukala na mimibazar a to někdo prodával použitou nunu za těch 2990korun. Jinak ta stará nuna mám zatím stejnou cenu jako nová. :think:

Jo máš pravdu já myslela,že jsem měla fitr na nové. Tak jsem to smázla, ale bylas rychlejší :lol: , ale bylo by to fajn, viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 18:24

Holky kolik poloh má vůbec ta nová? SED- leh, nebo: sed - polosed -leh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.3.11 18:29

Denco29,to by bylo :pankac: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.3.11 18:31
denca29 píše:
Holky kolik poloh má vůbec ta nová? SED- leh, nebo: sed - polosed -leh?

Má tři polohy-sed, pololeh, leh. Je to na dva zipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 18:32
chaala píše:
denca29 píše:
Holky kolik poloh má vůbec ta nová? SED- leh, nebo: sed - polosed -leh?
Má tři polohy-sed, pololeh, leh. Je to na dva zipy.

ty to mášdobře najetý :lol: :palec: , to neví ani v baby parku. sem byla líná hledat tak sem tam cinkla a pani nevěděla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.3.11 18:53

chaalo moc děkuji :-) Já váhám mezi Nunou a Jané Carrera Aniversario Malý má zítra rok. Ale Nuna se mi libí víc, jenom právě nevím, jak s nepolohovacíma nohama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.3.11 20:38

Ivo78,koukla jsem na ten druhý kočárek…vypadá moc pěkně.
Oproti Nuně má-aretaci předních kol, madlo, polohování nožiček, asi bude i prostornější. :palec: Asi jediné mínus je váha. :think:
Tak ať dobře vybereš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4