Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Cetinko,ten fusak od Emitexu určitě využijete i v nuně dobře. Já do nuny dávám i teplý zimní fusak. Takže ten fusak/nánožník ani pořizovat nemusíš.
chaalo tedka premyslim jestli teda mam kupovat ten fusak od nuny??? nebo vlastne nanoznik, nebude lepsi koupit jiny fusak? zda se mi ze moc na zimu neni…
freeonit píše:Freeonit,určitě to není fusak na zimu. Už jsem se o něm tady s někým bavila a shodly jsme se, že nám spíš připomíná nánožník, protože není tak teplý. Takže na zimu určitě jiný zimní fusak
chaalo tedka premyslim jestli teda mam kupovat ten fusak od nuny??? nebo vlastne nanoznik, nebude lepsi koupit jiny fusak? zda se mi ze moc na zimu neni…
Hezkou neděli
prosím, jak se s Nunou najíždí na vyšší obrubníky? Uvažuji, že ji koupím k Teutonii Spirit na „lítačku“. Do obchodů, na dovolenou a tak ![]()
Děkuji
freeonit píše:
Já také přemýšlím, myslím že ho teď kupovat nebude a když ho na zimu budu chtít tak dokoupím.
Denco29,já jsem na to koukala na mimibazar a to někdo prodával použitou nunu za těch 2990korun. Jinak ta stará nuna mám zatím stejnou cenu jako nová. ![]()
Iva78 píše:
Hezkou neděliprosím, jak se s Nunou najíždí na vyšší obrubníky? Uvažuji, že ji koupím k Teutonii Spirit na „lítačku“. Do obchodů, na dovolenou a tak
Děkuji
Ivo, myslím, že Nuna jako druhý kočárek ke sporťáku je fajn. Na nějaké rychlovky, dovolenou, obchody. Takhle přesně ji mám já. Vyšší obrubníky…musíš víc zváhnout kočárek, ale vyjedeš, je lehký.
chaala píše:
Denco29,já jsem na to koukala na mimibazar a to někdo prodával použitou nunu za těch 2990korun. Jinak ta stará nuna mám zatím stejnou cenu jako nová.
Jo máš pravdu já myslela,že jsem měla fitr na nové. Tak jsem to smázla, ale bylas rychlejší
, ale bylo by to fajn, viď
Holky kolik poloh má vůbec ta nová? SED- leh, nebo: sed - polosed -leh?
denca29 píše:
Má tři polohy-sed, pololeh, leh. Je to na dva zipy.
chaala píše:denca29 píše:Má tři polohy-sed, pololeh, leh. Je to na dva zipy.
ty to mášdobře najetý
, to neví ani v baby parku. sem byla líná hledat tak sem tam cinkla a pani nevěděla ![]()
chaalo moc děkuji
Já váhám mezi Nunou a Jané Carrera Aniversario Malý má zítra rok. Ale Nuna se mi libí víc, jenom právě nevím, jak s nepolohovacíma nohama
Ivo78,koukla jsem na ten druhý kočárek…vypadá moc pěkně.
Oproti Nuně má-aretaci předních kol, madlo, polohování nožiček, asi bude i prostornější.
Asi jediné mínus je váha. ![]()
Tak ať dobře vybereš. ![]()