Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
steka píše:
Tak co dočetla ses to o tom košíku? už jsem to našla.
Už jsem to našla, bylo to na s.11. Ale vůbec nemám tušení, o čem Verondra psala…mně košík vytáhnout nejde. ![]()
chaala píše:steka píše:Už jsem to našla, bylo to na s.11. Ale vůbec nemám tušení, o čem Verondra psala…mně košík vytáhnout nejde.
Divné né,že píše, že jí to jde a tobě né ,
co?
chaala píše:steka píše:Už jsem to našla, bylo to na s.11. Ale vůbec nemám tušení, o čem Verondra psala…mně košík vytáhnout nejde.
Ahoj holky, k tomu vysouvacímu košíku… Když jsem byla omrknout starou Nunu v Puntanele ve Štěrboholích, tak ten košík vysunout fakt šel
Tak to vypadá, že není Nuna jako Nuna
![]()
Prosím tě a jsi s ním fakt spokojená? Já furt nevím ,zda ho koupit,čekám na tu novou.Máš i ten fusak? a nepříjde ti malý,jak máš staré dítko? Jó a ta stříška ,je dost velká? Spousta holek píše, že je jen na parádu.
Jakou máš barvu? ![]()
steka píše:chaala píše:Divné né,že píše, že jí to jde a tobě né ,steka píše:Už jsem to našla, bylo to na s.11. Ale vůbec nemám tušení, o čem Verondra psala…mně košík vytáhnout nejde.
Tak co dočetla ses to o tom košíku? už jsem to našla.co?
Ahoj holky na stare Nune kosik je vysouvaci a na te nove ne tam je kosik mnohem vetsi.Byla jsem omrknout tu starou Nunu a ten kosik byl vysouvaci pani mi ho vobchode predvadela ![]()
Jééé, fakt jde vysunout i mně
.Jsem to ale trdlo
.Jde vysunout ,ale asi jen o 5cm, tak jsem si toho vůbec nevšimla.
steka píše:
Prosím tě a jsi s ním fakt spokojená? Já furt nevím ,zda ho koupit,čekám na tu novou.Máš i ten fusak? a nepříjde ti malý,jak máš staré dítko? Jó a ta stříška ,je dost velká? Spousta holek píše, že je jen na parádu.
Jakou máš barvu?
Tak to Ti neporadím, páč Nunu ještě nemám
Čekám na novou, mám ji už objednanou ze slůňátka s WP setem a ve žluté barvě. Už se jí nemůžu dočkat
Fusak k ní kupovat nebudu, ten origoš od nuny by nám už asi nebyl, Johance je 16 měs. a je dlouhán. Ale mám zimní fusak od Emitexu a ten tady holky chválily, že tam pěkně sedí. Jinak bude mít deku. Na stříšku snad půjde přidělat sluneční clona, kterou jsem si kupovala na sporťák, uvidíme. Samotná stříška asi v létě stačit nebude.
Už abych ji měla doma, tady jsem ještě u nikoho Nunu neviděla, tak mám radost, budu fešit ![]()
denvoj píše:steka píše:
Jakou máš barvu?ahoj ty uz mas obednanou novou zlutou nunu a kdy ti prijde ja ji chci take ale vsude rikaji ze bide v pulce dubna dekuji za info predem.Kolik te bude stat?A kde jsi ji obednala uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma
Tak to Ti neporadím, páč Nunu ještě nemám
Čekám na novou, mám ji už objednanou ze slůňátka s WP setem a ve žluté barvě. Už se jí nemůžu dočkat
Fusak k ní kupovat nebudu, ten origoš od nuny by nám už asi nebyl, Johance je 16 měs. a je dlouhán. Ale mám zimní fusak od Emitexu a ten tady holky chválily, že tam pěkně sedí. Jinak bude mít deku. Na stříšku snad půjde přidělat sluneční clona, kterou jsem si kupovala na sporťák, uvidíme. Samotná stříška asi v létě stačit nebude.
Už abych ji měla doma, tady jsem ještě u nikoho Nunu neviděla, tak mám radost, budu fešit
ahoj ty uz mas obednanou novou zlutou nunu a kdy ti prijde ja ji chci take ale vsude rikaji ze bide v pulce dubna dekuji za info predem.Kolik te bude stat?A kde jsi ji obednala uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma
![]()
Ahojky holky …tak já už mám zappa doma ..ale je fakt prostorný …kdyby jste chtěli hodím foto..ale přijde mi to blbé když jsem na dis. nuny
..ale taky jsem chtěla nunu tak doufám že nebudu litovat
..
Ahojky urcite hod fotky! a jakto ze jsi se nerozhodla pro nunu? jaky byl hlavni duvod? ![]()
freeonit píše:
Ahojky urcite hod fotky! a jakto ze jsi se nerozhodla pro nunu? jaky byl hlavni duvod?
hlavní důvod ..asi to polohování ..mě vadilo to že musím rozepnout první jednu stranu a pak druhou ..a že to sním jako by cukne..když jsem to zkoušla na veletrhu …a asi hodně tomu pomohla kamáradka která je fakt jen na praktické věci tak jsem si to tak nějak rozmyslela ..ale líbí se mi furt ..tak pro druhéé bude nuna ![]()
Bogey,ten zapp xtra vypadá moc krásně
…malý tam má krásně prostor.
Taky jsem ho chtěla ![]()
chaala píše:
Bogey,ten zapp xtra vypadá moc krásně…malý tam má krásně prostor.
Taky jsem ho chtěla
jj má tam dost místa..ale délka sedu je jak u nuny těch 20cm tuším.