Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, posílám odkaz na univak. Už ho mám taky doma, koupila jsem si ho z MMB, použitý, ale jako nový a ušetřila
![]()
Jen mi jaksi pořád chybí žlutý Nuník, snad už se brzy dočkám ![]()
denvoj píše:
Ahoj, posílám odkaz na univak. Už ho mám taky doma, koupila jsem si ho z MMB, použitý, ale jako nový a ušetřila![]()
Jen mi jaksi pořád chybí žlutý Nuník, snad už se brzy dočkámhttp://www.emitex.cz/…-kocarek.php
Dík ![]()
Já furt nevím, co koupit. Asi nějakou novou tašku a pak ten Cups-n-cool se mi líbi
![]()
Našla jsem na MMB toto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
To je takový obyč., snad by stačilo ![]()
Bébka píše:denvoj píše:Dík
Ahoj, posílám odkaz na univak. Už ho mám taky doma, koupila jsem si ho z MMB, použitý, ale jako nový a ušetřila![]()
Jen mi jaksi pořád chybí žlutý Nuník, snad už se brzy dočkámhttp://www.emitex.cz/…-kocarek.php
Já furt nevím, co koupit. Asi nějakou novou tašku a pak ten Cups-n-cool se mi líbi![]()
jéé ten je super
Bébka píše:
Našla jsem na MMB toto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…To je takový obyč., snad by stačilo
Bébko, mám na Mutsyně, koukni do fotek, pitomě se mi to přetáčí, kopla bych do toho
![]()
Děkuji ![]()
Jo, co ty, už je Nuna doma? A co první jízda??? ![]()
rybkabezvody píše:Bébka píše:
Našla jsem na MMB toto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…To je takový obyč., snad by stačiloBébko, mám na Mutsyně, koukni do fotek, pitomě se mi to přetáčí, kopla bych do toho
![]()
Děkuji
Jo, co ty, už je Nuna doma? A co první jízda???
Přetáčí, jo?? Ono je to jen na jedno uchycení, což??? ![]()
Já jsem furt u našich, zítra teprve do Prahy, ale ještě mi ani z toho obchodu nepsali, že je Nuna ready, tak snad bude zítra či pozítří, už jsem nedočkavá ![]()
Tak holky, nakonec opravdu Malvik (teda dodavatel) selhal a Nunánci na veletrhu nebyli žádní a dokonce prý přijdou až koncem dubna. Takže jsem to nakonec vzdala a koupily jsme Quinnyho xtra ![]()
Tak nevím, snad nebudu litovat. Každopádně ten design závidím a jestli mi nebude Quinny vyhovovat, tak měním za Nunu, páč se mi teďka o ní bude zdát ![]()
Už jsem nemohla čekat, noo ![]()
gina1210 píše:
Tak holky, nakonec opravdu Malvik (teda dodavatel) selhal a Nunánci na veletrhu nebyli žádní a dokonce prý přijdou až koncem dubna. Takže jsem to nakonec vzdala a koupily jsme Quinnyho xtra
Tak nevím, snad nebudu litovat. Každopádně ten design závidím a jestli mi nebude Quinny vyhovovat, tak měním za Nunu, páč se mi teďka o ní bude zdát
Už jsem nemohla čekat, noo
Jestli máš hodně malé děti, tak je Xtra rozhodně lepší než Nuna si myslím
Ale taky mám v plánu koupit Xtra a až bude mimísek větší, vyměním za Nunu nebo Buggstera ![]()
Ahoj holky tak my máme nový model uz cca 2 týdny doma a chci vás informovat, že kolečka už vůbec nerachtají.
Také mi přijde,že už snad nerachtají,nebo jsem si zvykla.
Ale včera mě nuna velice překvapila,zvládla obrovskej terén a bez problému.A přes velké díry jsem jí přenesla,užasný jak je lehká. Jen jsem se chtěla zeptat zda se dají aretovat kolečka…
jaji-maty píše:
Také mi přijde,že už snad nerachtají,nebo jsem si zvykla.Ale včera mě nuna velice překvapila,zvládla obrovskej terén a bez problému.A přes velké díry jsem jí přenesla,užasný jak je lehká. Jen jsem se chtěla zeptat zda se dají aretovat kolečka…
kolečka se aretovat nedají
Radka80 píše:gina1210 píše:Jestli máš hodně malé děti, tak je Xtra rozhodně lepší než Nuna si myslím
Tak holky, nakonec opravdu Malvik (teda dodavatel) selhal a Nunánci na veletrhu nebyli žádní a dokonce prý přijdou až koncem dubna. Takže jsem to nakonec vzdala a koupily jsme Quinnyho xtra
Tak nevím, snad nebudu litovat. Každopádně ten design závidím a jestli mi nebude Quinny vyhovovat, tak měním za Nunu, páč se mi teďka o ní bude zdát
Už jsem nemohla čekat, nooAle taky mám v plánu koupit Xtra a až bude mimísek větší, vyměním za Nunu nebo Buggstera
Je jim sice už 14, ale pořád spinkají dvakrát denně tak po hoďce, takže jsem nakonec ráda, že máme polohovací i ty nožičky
Normální kočár máme ABC design zoom a to má stejné ty korbičky, jsou tak zvyklí, tak aspoň nějaká výhoda. Ale jestli budem potřebovat golfky ještě příští jaro, tak už mě nic neodradí od Nuny ![]()
Holky, k tomu rachtání - i s Quinnym to je rachot, že jsme se s přítelem furt ptali, co kdo říkal
Asi to fakt k tomu patří, lidi se za náma neotáčí víc než normálně, tak buďte v klidu ![]()
Tak jsem byla na For Kids a novou Nunu yellow objednala. Prý koncem dubna, to vydržím. Malvik sliboval, jak tam bude prodávat staré Nuny za 2990 a kde nic, tu nic. Jsem teda ráda, protože chci na MMB prodat svoji starou Nunu, tak ji nebude mít tolik lidí
Jestli má ještě vyšší madlo, jak tu holky psaly, tak super, jsem vysoká a tohle je jentak tak.
Radka80 píše:gina1210 píše:Jestli máš hodně malé děti, tak je Xtra rozhodně lepší než Nuna si myslím
Už jsem nemohla čekat, nooAle taky mám v plánu koupit Xtra a až bude mimísek větší, vyměním za Nunu nebo Buggstera
gina1210 píše:Radka80 píše:Je jim sice už 14, ale pořád spinkají dvakrát denně tak po hoďce, takže jsem nakonec ráda, že máme polohovací i ty nožičkygina1210 píše:Jestli máš hodně malé děti, tak je Xtra rozhodně lepší než Nuna si myslím
Normální kočár máme ABC design zoom a to má stejné ty korbičky, jsou tak zvyklí, tak aspoň nějaká výhoda. Ale jestli budem potřebovat golfky ještě příští jaro, tak už mě nic neodradí od Nuny
Holky, k tomu rachtání - i s Quinnym to je rachot, že jsme se s přítelem furt ptali, co kdo říkalAsi to fakt k tomu patří, lidi se za náma neotáčí víc než normálně, tak buďte v klidu
Je pravda, že Zappky taky rachtají, ale který golfky ne, že … Kde jsi Zappky koupila?
ahojek,
tak jste mě docela vyděsily s tím,že nuna bude až na konci dubna - naštěstí mi dneska volala ženská z mimistylu.cz ,že můj kočárek je na cestě, zítra ho máme doma
![]()