Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1387
3.4.11 17:48

Ahoj, posílám odkaz na univak. Už ho mám taky doma, koupila jsem si ho z MMB, použitý, ale jako nový a ušetřila :lol: :palec:
Jen mi jaksi pořád chybí žlutý Nuník, snad už se brzy dočkám :roll:

http://www.emitex.cz/…-kocarek.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.4.11 17:51
denvoj píše:
Ahoj, posílám odkaz na univak. Už ho mám taky doma, koupila jsem si ho z MMB, použitý, ale jako nový a ušetřila :lol: :palec:
Jen mi jaksi pořád chybí žlutý Nuník, snad už se brzy dočkám :roll:http://www.emitex.cz/…-kocarek.php

Dík :palec:
Já furt nevím, co koupit. Asi nějakou novou tašku a pak ten Cups-n-cool se mi líbi :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.4.11 17:53

Našla jsem na MMB toto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

To je takový obyč., snad by stačilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 18:38
Bébka píše:
denvoj píše:
Jen mi jaksi pořád chybí žlutý Nuník, snad už se brzy dočkám :roll:http://www.emitex.cz/…-kocarek.php
Dík :palec:
Já furt nevím, co koupit. Asi nějakou novou tašku a pak ten Cups-n-cool se mi líbi :think: :think:

jéé ten je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.4.11 18:59
Bébka píše:
Našla jsem na MMB toto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…To je takový obyč., snad by stačilo :think:

Bébko, mám na Mutsyně, koukni do fotek, pitomě se mi to přetáčí, kopla bych do toho :-( :cert:

Děkuji :hug:

Jo, co ty, už je Nuna doma? A co první jízda??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
3.4.11 20:32
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
Našla jsem na MMB toto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…To je takový obyč., snad by stačilo :think:

Bébko, mám na Mutsyně, koukni do fotek, pitomě se mi to přetáčí, kopla bych do toho :-( :cert:

Děkuji :hug:

Jo, co ty, už je Nuna doma? A co první jízda??? :dance:

Přetáčí, jo?? Ono je to jen na jedno uchycení, což??? :think:

Já jsem furt u našich, zítra teprve do Prahy, ale ještě mi ani z toho obchodu nepsali, že je Nuna ready, tak snad bude zítra či pozítří, už jsem nedočkavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.4.11 23:10

Tak holky, nakonec opravdu Malvik (teda dodavatel) selhal a Nunánci na veletrhu nebyli žádní a dokonce prý přijdou až koncem dubna. Takže jsem to nakonec vzdala a koupily jsme Quinnyho xtra :oops:
Tak nevím, snad nebudu litovat. Každopádně ten design závidím a jestli mi nebude Quinny vyhovovat, tak měním za Nunu, páč se mi teďka o ní bude zdát :srdce:
Už jsem nemohla čekat, noo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
4.4.11 11:16
gina1210 píše:
Tak holky, nakonec opravdu Malvik (teda dodavatel) selhal a Nunánci na veletrhu nebyli žádní a dokonce prý přijdou až koncem dubna. Takže jsem to nakonec vzdala a koupily jsme Quinnyho xtra :oops:
Tak nevím, snad nebudu litovat. Každopádně ten design závidím a jestli mi nebude Quinny vyhovovat, tak měním za Nunu, páč se mi teďka o ní bude zdát :srdce:
Už jsem nemohla čekat, noo :roll:

Jestli máš hodně malé děti, tak je Xtra rozhodně lepší než Nuna si myslím :wink: Ale taky mám v plánu koupit Xtra a až bude mimísek větší, vyměním za Nunu nebo Buggstera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
4.4.11 11:32

Ahoj holky tak my máme nový model uz cca 2 týdny doma a chci vás informovat, že kolečka už vůbec nerachtají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.4.11 11:43

Také mi přijde,že už snad nerachtají,nebo jsem si zvykla. :-D Ale včera mě nuna velice překvapila,zvládla obrovskej terén a bez problému.A přes velké díry jsem jí přenesla,užasný jak je lehká. Jen jsem se chtěla zeptat zda se dají aretovat kolečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
4.4.11 11:45
jaji-maty píše:
Také mi přijde,že už snad nerachtají,nebo jsem si zvykla. :-D Ale včera mě nuna velice překvapila,zvládla obrovskej terén a bez problému.A přes velké díry jsem jí přenesla,užasný jak je lehká. Jen jsem se chtěla zeptat zda se dají aretovat kolečka…

kolečka se aretovat nedají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.4.11 12:03
Radka80 píše:
gina1210 píše:
Jestli máš hodně malé děti, tak je Xtra rozhodně lepší než Nuna si myslím :wink: Ale taky mám v plánu koupit Xtra a až bude mimísek větší, vyměním za Nunu nebo Buggstera :mrgreen:

Je jim sice už 14, ale pořád spinkají dvakrát denně tak po hoďce, takže jsem nakonec ráda, že máme polohovací i ty nožičky :-) Normální kočár máme ABC design zoom a to má stejné ty korbičky, jsou tak zvyklí, tak aspoň nějaká výhoda. Ale jestli budem potřebovat golfky ještě příští jaro, tak už mě nic neodradí od Nuny :huban:
Holky, k tomu rachtání - i s Quinnym to je rachot, že jsme se s přítelem furt ptali, co kdo říkal :mrgreen: Asi to fakt k tomu patří, lidi se za náma neotáčí víc než normálně, tak buďte v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.4.11 12:40

Tak jsem byla na For Kids a novou Nunu yellow objednala. Prý koncem dubna, to vydržím. Malvik sliboval, jak tam bude prodávat staré Nuny za 2990 a kde nic, tu nic. Jsem teda ráda, protože chci na MMB prodat svoji starou Nunu, tak ji nebude mít tolik lidí :-) Jestli má ještě vyšší madlo, jak tu holky psaly, tak super, jsem vysoká a tohle je jentak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
4.4.11 12:45
Radka80 píše:
gina1210 píše:
Jestli máš hodně malé děti, tak je Xtra rozhodně lepší než Nuna si myslím :wink: Ale taky mám v plánu koupit Xtra a až bude mimísek větší, vyměním za Nunu nebo Buggstera :mrgreen:
gina1210 píše:
Radka80 píše:
gina1210 píše:
Je jim sice už 14, ale pořád spinkají dvakrát denně tak po hoďce, takže jsem nakonec ráda, že máme polohovací i ty nožičky :-) Normální kočár máme ABC design zoom a to má stejné ty korbičky, jsou tak zvyklí, tak aspoň nějaká výhoda. Ale jestli budem potřebovat golfky ještě příští jaro, tak už mě nic neodradí od Nuny :huban:
Holky, k tomu rachtání - i s Quinnym to je rachot, že jsme se s přítelem furt ptali, co kdo říkal :mrgreen: Asi to fakt k tomu patří, lidi se za náma neotáčí víc než normálně, tak buďte v klidu :lol:

Je pravda, že Zappky taky rachtají, ale který golfky ne, že … Kde jsi Zappky koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.4.11 14:33

ahojek,

tak jste mě docela vyděsily s tím,že nuna bude až na konci dubna - naštěstí mi dneska volala ženská z mimistylu.cz ,že můj kočárek je na cestě, zítra ho máme doma :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí