Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
8.4.11 14:04

díky všem :huban: foto bude,to by byla ostuda,kdybych nedodala a máme Lékořičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.4.11 14:07

holky pozóóór …u nás doma je to 50 / 50. :dance: ještě chvilku a udolam manžu.Jemu se taky nuna líbí ale pořád tvrdí že na podzim bude jiná in a pak další atd. Ještě mi to přemlouvání dá chvilku zabrat ale snad do té doby oběvim nunu naživo a vyzkoušíme jí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
8.4.11 14:14

Steko koukni na tento tip kočárku dají se polohovat i nožičky a je za polovičmí cenu nuny. :-) BABY DESIGN MINI 2011

• Citovat
  • Upravit
374
8.4.11 14:30

Zdravím nunařky, chtěla bych si objednat černou nunu, ale abych jí měla začátkem května, můžete doporučit obchod odkud jste objednávali a měli jste kočárky rychle dodané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.4.11 14:32
Neloš píše:
Steko koukni na tento tip kočárku dají se polohovat i nožičky a je za polovičmí cenu nuny. :-) BABY DESIGN MINI píše: Více

sice je za 1900 ale jsou to golfky klasika :-? nuna je prostě …nuna ten design je famózní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.4.11 14:36

Ta :think: k taky posílám foto naše NUNY s 10 měsíční dcerou. Zatím jsme ji neměli možnost venku moc vyzkoušet, tak aspoň na doma. Holky žáden otvot jsem ve stříšce nenašla., tak fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.4.11 14:41
cetinka píše:
Ta :think: k taky posílám foto naše NUNY s 10 měsíční dcerou. Zatím jsme ji neměli možnost venku moc vyzkoušet, tak aspoň na doma. Holky žáden otvot jsem ve stříšce nenašla., tak fakt nevím…
:jazyk: :jazyk: :jazyk: holky já slintám nad tou nádherou. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
8.4.11 14:46

Ladynka1,na podzim to má být nuna ivvi…spíš jako sporťák. Takže asi bude o něco těžší. Takže přemlouvej a přemlouvej :mrgreen: Ať se zadaří :pankac:

Cetinko,v Nuně vám to sluší. :kytka: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.4.11 14:58

CHaala****: díky, já myslím , že všem naším ratolestem to v Nuně moc sekne. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.4.11 15:09

Dappp já objednávala na www.e-broucek.cz černou Nunu před týdnem a paní říkala, že dodání tak 2-3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.4.11 15:18
Iva78 píše:
Dappp já objednávala na www.e-broucek.cz černou Nunu před týdnem a paní říkala, že dodání tak 2-3 týdny

Opravdu? To by bylo super, ale aby to pak neprodlužovali… :roll:
Ještě by mě zajímalo, jakou barvu bude mít ten kšilt ve skutečnosti, už těm fotkám moc nevěřím - viz sand… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
8.4.11 15:37

Dappp,tu černou Nunu nikdo z holek ještě naživo neviděl. Jen na těch fotkách, když má být až začátkem května. Takže s reálnou barvou kšiltíku nevíme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
8.4.11 15:40

jééé, ty jsi to psala asi jen jako povzdech. Promiň, Dappp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.4.11 15:47

Dappp, mně říkala paní z broučka, že kšilt a boky (když se dá Nuna do (polo)lehu) jsou šedé. Ale těžko říct :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.4.11 15:49

:-D Jo jo, povzdech. :-D
Oni to vždycky tak nějak zvláštně nafotí, že to pak ve skutečnosti vypadá úplně jinak. Dneska jsem viděla naživo tu lékořici a je fakt pěkná, i když se mi původně vůbec nelíbila. Ale já se zakoukala do té černé, jen si teda říkám, že by ten kšilt mohl být světle šedivý, že by to vypadalo líp než bílý, tak se necháme překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí