Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
To bude překvápko…
Ale už se těším, asi jako všichni kdo ještě čekají.
prozatím pouze rychlá zkouška.....2,5 roku a super vejdeme se a i si určo dáme někdy v klídku svých dvacet ![]()
Téda holky, mám Nunu od včera, nemůžu se vynadívat, projíždím teď diskuzi, ale já žádnou kapsu nenašla, nechápu už kde mám hledat, fakt jsem talent
poraďte ![]()
Neloš píše:
Steko koukni na tento tip kočárku dají se polohovat i nožičky a je za polovičmí cenu nuny.BABY DESIGN MINI píše: Více
Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna
a to by manžel nedal.Mě se moooooc líbí nuna,ale přesvědčit chlapa to je nadlidský výkon
Včera jsem mu ukazovala fota holek , co posílaj a on ihned při zjištění ,že jde o kočár odešel ![]()
Mar1Mat píše:
Téda holky, mám Nunu od včera, nemůžu se vynadívat, projíždím teď diskuzi, ale já žádnou kapsu nenašla, nechápu už kde mám hledat, fakt jsem talentporaďte
kdyz zezadu zvednes tu plandavou cast tak ze spod strisky je takovej otvor, ze predu to videt neni
steka píše:Neloš píše:Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna
Steko koukni na tento tip kočárku dají se polohovat i nožičky a je za polovičmí cenu nuny.BABY DESIGN MINI píše: Více
a to by manžel nedal.Mě se moooooc líbí nuna,ale přesvědčit chlapa to je nadlidský výkon
Včera jsem mu ukazovala fota holek , co posílaj a on ihned při zjištění ,že jde o kočár odešel
steka píše:Neloš píše:Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna
Včera jsem mu ukazovala fota holek , co posílaj a on ihned při zjištění ,že jde o kočár odešel
Já myslela, že nechceš NUNU, když nemá to polohování nožiček?? ![]()
Bébka píše:steka píše:Já myslela, že nechceš NUNU, když nemá to polohování nožiček??Neloš píše:Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna
Malý má 20měsíců,tak snad mylím že by to neva i když mu ale dám ve sporťáku nožky dolů tak se mu to nelíbí.Tak nevím. Myslela jsem to tak,že tak malé děti jak bylo na fotce pro ty určo NEEEE ![]()
steka píše:Bébka píše:Malý má 20měsíců,tak snad mylím že by to neva i když mu ale dám ve sporťáku nožky dolů tak se mu to nelíbí.Tak nevím. Myslela jsem to tak,že tak malé děti jak bylo na fotce pro ty určo NEEEEsteka píše:Já myslela, že nechceš NUNU, když nemá to polohování nožiček??Neloš píše:Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna
a to máte nožky pořád zvednuté v tom sportu?? Naše malá ( 9 m ) teda v Nuně nespala a ani to neplánuju, ona všeobecně už přes den moc nespinká, ale když jsme vyjely tak mi nepřišlo že by to pro ní bylo nepohodlné či jí to vadilo - že má nohy dolů.
Jasně, vždyť už jsou to skoro ročňáci, velký dětičky, tak akorát do NUNY
![]()
Já ho šoupla až dozadu, při lehu, a koukaly mu jen nožičky lehce nad kotníkama, takže měl podepřeno. A když jedeme a je vzhůru, tak si kope nahoru a dolů nožkama a moc se mu to líbí
Takže já nevidím důvod, proč by to neměl bejt kočár pro skoro roční dítě ![]()
A ve sporťáku dává nohy do boku a spouští je dolu ![]()
Bébka píše:
Jasně, vždyť už jsou to skoro ročňáci, velký dětičky, tak akorát do NUNY![]()
Já ho šoupla až dozadu, při lehu, a koukaly mu jen nožičky lehce nad kotníkama, takže měl podepřeno. A když jedeme a je vzhůru, tak si kope nahoru a dolů nožkama a moc se mu to líbíTakže já nevidím důvod, proč by to neměl bejt kočár pro skoro roční dítě
A ve sporťáku dává nohy do boku a spouští je dolu
taky brousíme ponožky o kola u Mutsyny
Bébko a to ho nepoutáš ( že ho nacpeš až nahoru )nebo máš ještě jedny kšíry?
rybkabezvody píše:steka píše:a to máte nožky pořád zvednuté v tom sportu?? Naše malá ( 9 m ) teda v Nuně nespala a ani to neplánuju, ona všeobecně už přes den moc nespinká, ale když jsme vyjely tak mi nepřišlo že by to pro ní bylo nepohodlné či jí to vadilo - že má nohy dolů.Bébka píše:Malý má 20měsíců,tak snad mylím že by to neva i když mu ale dám ve sporťáku nožky dolů tak se mu to nelíbí.Tak nevím. Myslela jsem to tak,že tak malé děti jak bylo na fotce pro ty určo NEEEEsteka píše:Já myslela, že nechceš NUNU, když nemá to polohování nožiček??Neloš píše:Neloš,ty se mi nelíbí a myslím,že by rachtaly jěště více něž nuna
No vidíte,každé dítě je jiné.Malý prostě nožky dolů mít nechce a když mu je tak dám tak říká : né tak né,tam ![]()
rybkabezvody píše:Bébka píše:taky brousíme ponožky o kola u Mutsyny
Jasně, vždyť už jsou to skoro ročňáci, velký dětičky, tak akorát do NUNY![]()
Já ho šoupla až dozadu, při lehu, a koukaly mu jen nožičky lehce nad kotníkama, takže měl podepřeno. A když jedeme a je vzhůru, tak si kope nahoru a dolů nožkama a moc se mu to líbíTakže já nevidím důvod, proč by to neměl bejt kočár pro skoro roční dítě
A ve sporťáku dává nohy do boku a spouští je dolu
Bébko a to ho nepoutáš ( že ho nacpeš až nahoru )nebo máš ještě jedny kšíry?
Na to spaní jsem ho odpoutala, abych ho mohla posunout, pak zase zapoutala, když se vzbudil
Není to žádnej ďas, takže mi z toho nijak neutíká, zatím … ![]()