Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Miriska píše:
Zizinka myslí toto šedé:…teda doufám.
ano i ne, presne tohle ale je tam vzadu jeste ve strisce jednou. jen asi polovicni
jojo, už chápu, fotka je ta sluneční stříška, a pak je tam to samé ještě jednou zezadu a tam se teda dá nacpat ta plandací látka…no to jsou vychytávky ![]()
Tak kšilt pod boudou jsem našla, ale nunu prostě se sklopenou stříškou dopředu nesložím. ![]()
@B.irča jsem nafotila skládání
U té stříšky ji musím tak trochu ze stran u boudy zmáčknout, aby se vlezla do prostoru zádové opěrky ![]()
Mirisko já chápu, jak to složit, ale já takhle dopředu nepřehnu tu stříšku, mam jí delší než opěrku zad, takže jí nedam až na opěradlo ![]()
Jo UŽ!! Trochu jsem si pohrála se střechou a vytáhla jí výš na konstrukci, ale asi mi to vyhovuje líp po staru. Holt zvyk je zvyk.Každopádně díky moc za fotografickou instruktáž ![]()
@B.irča píše:
Mirisko já chápu, jak to složit, ale já takhle dopředu nepřehnu tu stříšku, mam jí delší než opěrku zad, takže jí nedam až na opěradlo
a mas ji na konstrukci na dobrem miste pridelanou?
Jojo, tím to mohlo být, že jsi měla přidělanou stříšku moc nízko na konstrukci ![]()
@zizinka píše:
ty vogo tak to by me teda vubec nenapadlo. hlavne o tom nikde neni ani tuk a najednou koukam co to tam jea to uplne nahodou. nevsimla jsem si toho ani dkyz jem ji prala
je to napisane aj v navode na pouzitie ![]()
Ahojte maminky i my máme nově nunu pepp 2012 a marně sháním náhradní potahy o kterých jsem dříve četla,že jsou k sehnání.Nevíte někdo kde se dá sehnat?Díky
@zizinka píše:
ty vogo tak to by me teda vubec nenapadlo. hlavne o tom nikde neni ani tuk a najednou koukam co to tam jea to uplne nahodou. nevsimla jsem si toho ani dkyz jem ji prala
jj to je fakt, nikde o tom vůbec nepíšou
ale je to docela praktická věc jak už jsem psala v těch vedrech
a ta plachta tam aspoň neplandá ![]()
@F´rnda píše:
Ahojte maminky i my máme nově nunu pepp 2012 a marně sháním náhradní potahy o kterých jsem dříve četla,že jsou k sehnání.Nevíte někdo kde se dá sehnat?Díky
jsou k sehnaní na mimibazaru ![]()