Obřízka ano - ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3412
20.4.11 19:25

kamčo u neobřezaného neexistuje 100% hygieana ani kdyby si ho myl po každé toaletě a že takových případů znám opravdové minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.4.11 19:31
Miarei píše:
kamčo u neobřezaného neexistuje 100% hygieana ani kdyby si ho myl po každé toaletě a že takových případů znám opravdové minimum.

tak já asi měla štěstí na ptákomejce :lol: .Chlapa co se nemeje bych ani nechtěla :poblion: a hygiena jde udělat uplně normálně.Nevím proč by nešla?kuži přetáhneš,umeješ a zase zatáhneš :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
20.4.11 20:16

jo a v lese žijou trpaslíci :-D
Promin, ale je těžko uvěřitelný, že jedna žena potká jen takový, co si mejou ptáka po každém použití.
To nikdá nechodí s kamarády ven? Už vidím chlapa, jak si mezi ostatníma meje ptáka :lol:
Víš co, říkej si a měj si co chceš, to samé platí o tvém názoru. Si proti, OK, tak si proti. Je to tvůj názor, brát ti ho nebudu a vnucovat ti svůj nechci. Pro mě mluví fakta za své a než jsem se chlapa ptala na otázky, tak jsem si je vyhledala. Svému budoucímu synovi chci dát to nejlepší a pro mě je to nejlepší i obřízka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.4.11 20:24

teda to mi chceš říct že neumejvat se je normální?Samozřejmě né venku,ale doma se snad meje každej a nemyslim si že bych já nějak extra pěla na hygienu,ale chlap si ho meje po každém čurání a já také.On v umyvadle já v záchodě(máme co tě omeje i osuší :lol: ) a u nás v rodině vždy bylo normální se mejt.U vás snad né? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.4.11 20:31

a založila sem diskuzi zda si muži mejou ud:-) proto že si nemyslim že bych měla takové štěstí a že by chlapi byli taková čunata co popisuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
20.4.11 20:36

konzultace s lékařem: i když si ho umyje (o čem pochybuji, občas ano, ale ne pokaždé), stejně se jedná o uzavřený prostor, kde se bakterie nadále množí

a další věc, tvrzení, že člověk se tak narodil, tak to má být: tak proč si stříháme vlasy, holíme se? vždyt jsme se tak narodili ne? :lol:

tady končím, pro mě to postrádá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.4.11 20:39
Miarei píše:
konzultace s lékařem: i když si ho umyje (o čem pochybuji, občas ano, ale ne pokaždé), stejně se jedná o uzavřený prostor, kde se bakterie nadále množí

a další věc, tvrzení, že člověk se tak narodil, tak to má být: tak proč si stříháme vlasy, holíme se? vždyt jsme se tak narodili ne? :lol:

tady končím, pro mě to postrádá smysl

to mícháš jablka s hruškama.Spíš kdyby si řekla uříznu si malíček-narodili jsme se s malíčkem,ale snad vlasy atd.. patří taky k osobní hygieně a ke kráse.
Neprožívej to tak :wink: Stejně to udělat v případě že bude kluk musíš tak je to snad jedno né :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.4.11 20:40

a hlavně nikomu nic nevymlouvám,ale umejt se umí každej,to zas nikdo nevymluví mě :wink: .PPokud se nemeje obřezanej tak je to stejné jako když se nemeje neobřezanej :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.4.11 23:24
Miarei píše:
kecačka píše:
já jsem taky proti,takhle to i líp vypadá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pokud se dodržuje hygiena,nevidí důvod řezat. :wink:
co to je za názor 8-o
respektive je to subjektivní názor o tom zda se líbí nebo ne. Stejně můžeš říct „mám ráda malý/velký penis“
btw. ani dodržování hygieny nestačí k 100 % čistotě neobřezaného a který chlap si ho myje po každé toaletě :mrgreen:

Jéé,tady někdo nepochopil vtip,to byla jen sranda,když za to jsem dala smajlíky!!!! :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.4.11 12:10

Obřízka - zdraví pro ženu

Obřízka, ale není jen mužská záležitost, dnes se dotýká i žen. Každý ví, že rakovina děložního hrdla je nemoc, která je na vzestupu. V ČR je každý den u 3 žen diagnostikována. Za rok je to více než 1000 žen. 45% žen na tuto nemoc zemře! :cry: Obdobně se rozšiřují nádory hrtanu a v ústech u žen. Vše způsobují HPV viry, které roznášejí muži na vnitřní straně předkožky (při vaginálním styku se nakazí děložní čípek, při orálním pak ústní dutinu). V poslední době se prokázalo, že muži s úplnou obřízkou nemohou sebe ani ženu těmito viry nakazit. viz. http://www.obriezka.sk/…s-a-realita/
http://www.tyden.cz/…_194529.html
**Je rozumné bránit ten kousek mužské kůže, když tolika ženám přináší rakovinu a často i smrt! **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.4.11 21:36

Já bych svého syna obřezat nenechala, ať žiju kdekoli. Jak tu už někdo psal, nejde to přirovnat ke stříhání vlasů a holení vousů (ty dorůstají), ale spíš k tomu „uřízlému malíčku.“ Moje dcera neměla náušnice do té doby, dokud si je sama navyžádala.
Pokud klukovi „něco“ vezmu, jenom kvůli tomu, že se to tak někde dělá, to je pěkná blbost. Až bude dospělý, ať si dělá co chce.
Obřízka se nedá přirovnat k ničemu jinému (ani tomu píchání uší), protože toto je amputace části těla a žádný jiný „zvyk společnosti“ mi to nepřipomíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
25.4.11 22:01

já si taky myslím,že přece obřízka nejde srovnávat s ničím,možná s tím uřízlím malíčkem,ale s pícháním uší???? 8-o :zed: tak to vůbec ne.Já mám syna,obřízku bych mu nikdy nenechala udělat,max.z vážných zdravotních důvodů,ale kdybych měla dceru,ty ouška jí píchnout nechám,to je přece něco jiného a nejde tohle srovnávat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
25.4.11 22:20

teda holky, s prominutím tu opakujete pořád jedno a to samé - ano žijeme ve státě, kde se to nedělá a není to zvykem, ale fakta proč se to dělá a že to zas tak neprospěšné není tu byla popsána výše několikrát -no a na to nezareagujete ani slůvkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
25.4.11 22:22

teda další blbost - obřízku srovnávat s uřízlým malíčkem???? :roll: no tak to je debata :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
25.4.11 22:41

Ja jsem pro! A rozhodne to neni proto, ze muj muz je ze zeme kde je to zvykem. Jak uz psala Eshta ma to sve nepopiratelne duvody.
Muzu tedy rict, ze i castecna zenska obrizka se zde bohuzel provadi :poblion: i kdyz je to ilegalni, ale oni si vzdycky najdou cesticku v zakonne proc to udelat. Znam spoustu zen, ktere si to protrpeli. :cry:
Jeste nevime zda budeme mit holcicku ci chlapecka…u chlapecka pro… U holcicky- vedli jsme o tomhle zasadni diskuzi s manzelem jeste nez jsme se vzali a nastesti ma rozum a i kdyz me duvody proti predtim nikdy neslysel, je celkem snadno ovlivnitelny a ted se proti temto barbarskym zvykum pere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová