Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny holčiny
Dneska vůbec nestíhám,ráno jsem byla nakoupit,pak na fyzioterapii,teď dovářím oběd a jedu za mužem do práce a pak do Jílovýho k jeho rodičům,jen jsem vám chtěla ukázat všechny ovu testy co si dělám od pondělka a zdá se mi,že ta čárka pořád sílí,nahoře je dnešní test,co myslíte?
Cus, tak koukam, ze jste probraly tchyne…
No, ta moje je moc hodna, ale taky ma svy mouchy. Nejvic mne nastve, kdyz chvali synacka, jak je sikovnej, jak hodne vydelava a jak vsechno super zvladnul. Ale nikdy si neuvedomi, ze by beze mne byl v pr..
Ale to je jediny, co mne toci, ale jinak poho, vidim ji 1× za mesic a to staci. To si dam vzdycky panaka, nez jedem, aby mne nenastvala… ![]()
mamasek píše:
Tak já nevím,mě se tam ta fotka nezobrazuje,vy jí vidíte?
ano, my ji vidime, zkus stiknout F5
J8 tu fotku vidím mamásku. jj, testíky hezky sílí. Ovulka se blíží… ![]()
Janie Bast píše:
J8 tu fotku vidím mamásku. jj, testíky hezky sílí. Ovulka se blíží…
to není k ovulce
mamasek je už dávno po… a takhle přesně to vypadá, když se testuje ovu testama těhu ![]()
Příspěvek upraven 07.09.11 v 12:45
Mamásku to vypadá děsně nadějně - myslím, že jsi těhule
… zítra už můžeš zkusit ten těhu test, určitě tam bude minimálně duch
…
Janie Bast píše:
Opicky, ja sem fakt blba. Sorry, ale vysvetlete mi to prosim jeste jednou. To jsou testy na ovulaci, ne? To znamena, ze mamasek, nemuze byt tehotna, kdyz testy sili? Sorry, ale jsem fakt IQ tykve… ![]()
babettka píše:
Mamásku to vypadá děsně nadějně - myslím, že jsi těhule… zítra už můžeš zkusit ten těhu test, určitě tam bude minimálně duch
…
Holky,vy jste zlatý,že mě takhle držíte
No a není možný,že by se ovu teprve blížila?To je ale blbost 5 dní před MS,že jo? ![]()
baumgi píše:Janie Bast píše:Opicky, ja sem fakt blba. Sorry, ale vysvetlete mi to prosim jeste jednou. To jsou testy na ovulaci, ne? To znamena, ze mamasek, nemuze byt tehotna, kdyz testy sili? Sorry, ale jsem fakt IQ tykve…
OVU testy reagují i na zvýšené hcg, není to jistota, ale když takhle sílí, tak je dost veliká šance, že mamásek je těhulka
myslím, že zítra kdyžtak už bude mít pozitivní testík ![]()
mamasek píše:babettka píše:Holky,vy jste zlatý,že mě takhle držíte
Mamásku to vypadá děsně nadějně - myslím, že jsi těhule… zítra už můžeš zkusit ten těhu test, určitě tam bude minimálně duch
…
No a není možný,že by se ovu teprve blížila?To je ale blbost 5 dní před MS,že jo?
no to by bylo hodně divné
… Měřila jsi někdy teď teplotku?
Jé, promiň, zapomněla jsem, že testujeme těhu i ovu testama.
A to jsem ještě por jistotu četla, že to jsou ovu testy. Oni totiž i před ovu sílí. ![]()
No tak snad… Držím palce.
No bau, podle toho, co jsem pochopila, tak je to takhle:
Ovu test určuje hladinu LH, který je v nějaké rovině, pak se zvýší tesně před ovu, proběhne ovu a zase se sníží a jde v rovině jako na začátku. Ale když je holka těhu, tak se zvyšuje hladina HCG i LH. Aspoň tak jsem to pochopila z jedné diskuse tady. ![]()
Holky omlouvám se, že tu dnes moc nejsem, ale manžel je doma, tak jsem s ním
… zítra to bude se mnou také bída, ale pak v sobotu tu budu úplně celý den a v neděli taky hodně ![]()
Věřte, že mi chybíte ![]()
Janie Bast píše:
Jé, promiň, zapomněla jsem, že testujeme těhu i ovu testama.A to jsem ještě por jistotu četla, že to jsou ovu testy. Oni totiž i před ovu sílí.
No tak snad… Držím palce.
No bau, podle toho, co jsem pochopila, tak je to takhle:
Ovu test určuje hladinu LH, který je v nějaké rovině, pak se zvýší tesně před ovu, proběhne ovu a zase se sníží a jde v rovině jako na začátku. Ale když je holka těhu, tak se zvyšuje hladina HCG i LH. Aspoň tak jsem to pochopila z jedné diskuse tady.
jj přesně tak, vysvětlila jsi to líp než já ![]()
No já taky myslím, že na ovu je dost pozdě. ![]()
Držím palce. …
škoda, že tu na to není smajlík. TO by mohla být inovace pro adminy.
Chci smajlíky, který drží palečkyyyyy.