Odpor k sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
2.1.19 10:12
@Freeandwild píše:
Ahoj, určitě vyzkoušej terapii, na to není nikdy pozdě :) Jinak ale i jako asexuálka si jistě můžeš najít vztah, mám jednu známou, která má kromě psychického problému i fyzický (je hodně úzká a dělá jí problém taky např. i si zavést tampon) a teď má asi půl roku přítele. Na problému se snaží pracovat společně, zatím teda neúspěšně, ale jinak jim to klape dobře. Držím palce :)

Ona není asexuálka, ona byla sexuálně zneužívaná a z rodiny, která má k mužům odpor, takže si nemohla utvořit normální vztah k mužům a neví, co s tím. Má ale zájem to napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
2.1.19 10:33
@Enmamma píše:
To, že má máma špatnou zkušenost, jí neopravňuje k tomu, aby vás psychicky týrala. Je mi moc líto, cos musela prožít. Vůbec si neumím představit, že bych v tvém věku něco takového musela řešit, i když já jsem také z bláznivé rodiny. A snažím se chyby svých rodičů neopakovat právě proto, že vím, jaké neblahé stopy to může na dítěti zanechat. Máš někoho, kdo by tě podpořil a pomohl ti?

A myslis,ze psychicky tyrany si uvedomuje ze tyra?

Je to jen otazka,ale pokud by byla jeji matka taky tyrana,treba jen vychovavala deti stejne,jak byla zvykla…

A znovuzakladatelko,ci anonymni ruzovy leknine :kytka: ,co tata?jaky vztah ma k Vasi mame?vam jako detem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
2.1.19 10:39
@Enmamma píše:
Ona není asexuálka, ona byla sexuálně zneužívaná a z rodiny, která má k mužům odpor, takže si nemohla utvořit normální vztah k mužům a neví, co s tím. Má ale zájem to napravit.

Na tomhle mi prijde zvlastni i to,ze nejaky muz ,otec deti,prece musel mit k ni vztah a to si nevsiml,ze matka ruzoveho leknina nema vztah k muzum?ci dokonce odpor k muzum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.19 13:44

@Enmamma Mám mladší sestru, která ví, co se kdysi stalo a uvědomuje si, že ani naše máma není úplně normální. Na sestře se to vůbec nepodepsalo (aspoň o tom nevím), je opak mě, kluky přímo miluje a mohla by nápadníky přebírat lopatou, kolikrát já jsem ji kryla, aby mohla jít na rande (naši by vyletěli z kůže, zjistit to) . Ale i tak si docela rozumíme, i když některým problémům, které mám já úplně nechápe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.19 14:00

@Kralikcek Táta…Je pravda, že jako malá jsem měla tátu hodně ráda, (v některých ohledech možná víc než mámu), byl na mě mnohem hodnější než na některé ostatní sourozence, ale asi od 12 se to mezi náma začalo kazit, táta když se naštval, nedělalo mu problém mi nalískat kvůli drobnosti (třeba 3 z písemky) a věkem se to jen stupňovalo. Po jednom konfliktu mi nafackoval a řekl, že mě nemá rád, špatně mě vychoval, měl mě jako dítě víc řezat.

Jinak k mámě se choval docela dobře. A asi to o mé mámě vyznělo trochu špatně, ona nemá vyloženě odpor k mužům, tátu má moc ráda, spíš za tím podle mě byl strach, že nedokáže vychovat syna, že jsou kluci prostě nezvladatelní.

• Citovat
  • Upravit
3255
2.1.19 19:42
@Anonymní píše:
@Kralikcek Táta…Je pravda, že jako malá jsem měla tátu hodně ráda, (v některých ohledech možná víc než mámu), byl na mě mnohem hodnější než na některé ostatní sourozence, ale asi od 12 se to mezi náma začalo kazit, táta když se naštval, nedělalo mu problém mi nalískat kvůli drobnosti (třeba 3 z písemky) a věkem se to jen stupňovalo. Po jednom konfliktu mi nafackoval a řekl, že mě nemá rád, špatně mě vychoval, měl mě jako dítě víc řezat.Jinak k mámě se choval docela dobře. A asi to o mé mámě vyznělo trochu špatně, ona nemá vyloženě odpor k mužům, tátu má moc ráda, spíš za tím podle mě byl strach, že nedokáže vychovat syna, že jsou kluci prostě nezvladatelní.

Ty vztahy s tatou jsou pro dceru asi stezejni…takova ta duvera,blizkost a pritom bezpodminek…tedy treba vety typu..budu te milovat,ale musi byt sex,tzv.laska partnerska…laska rodicovska je bezpodminek…

Ja byt Tebou,dam tomu cas vsemu.Dnes je doba,ze mladi muzi jsoi reklamou a vsim hnani jak zver pudem a opak toho se stavaji zeny uzavrenejsi,mozna citlivejsi,mozna opravnene znechucene,ze nechteji byt jak lovena zver…

Nerikam,ze vsechny,nekterym to vyhovuje…

Mas doma,v rodine aspon jednoho cloveka,za kterym muzes jit,sverit se.pripadne mu veris?Nebo kamaradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 08:21

@Kralikcek Už jsem psala jednou, že mám sestru, která ví, co mi bratranec dělal a ví, že mám i nejspíš nějaký psychický problém, ale když jsem se jí to jednou zkoušela vysvětlit, nemohla to pochopit.

• Citovat
  • Upravit
3255
3.1.19 08:42
@Anonymní píše:
@Kralikcek Už jsem psala jednou, že mám sestru, která ví, co mi bratranec dělal a ví, že mám i nejspíš nějaký psychický problém, ale když jsem se jí to jednou zkoušela vysvětlit, nemohla to pochopit.

A chtela by sis o tom popovidat?Aby Te nekdo vyslechl?Nebo co bys rada?

Ono v tom Tvem prispevku jsi shrnula nekolik let a nekolik problemu…

Ja bych si asi rekla pro sebe,cim chci zacit..

Resit vztahy k muzum?
Matce?
Sobe?

A tak nejak pokracovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení