Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdeni tak mi David to video pustil
ale to mi přijde, že už byla Anička starší, ne? Ale je to úplně stejné ty pohyby…jen těmi nožičkami to ještě Honzík tak neumí
No my po cestě žádné obědy nedáváme, prostě spěcháme domů
ale tak to je jasný…za dva tři roky už asi budu vděčná za oběd někde.
Farska přidávám se ke Zdence, taky nerozumím tomu metříku s vojáčkem…pls vysvětlení
a to jsem nad tím dumala opravdu dlouho!!
Ahoj holky,
nemám dočteno, jen píšu, že už jsme doma ![]()
Ve čtvrtek 6. 8. se nám v 9:27 ve šternberské porodnici narodila Šárka
(3300 g, 49 cm). Porod byl vyvolávaný na TP - doktoři mě nechtěli nechat přenášet ani den kvůli předchozímu SC. Rodila jsem vaginálně a jediná chemie, které bylo třeba, byla tabletka na vyvolání
Tabletku zavedli v 6:30 ráno, za 3 hodiny na to byla naše princezna na světě
Jsem strašně šťastná, že se mi to podařilo, bála jsem se, že opět skončíme na SC…
**Domi, gratuluji k holčičce a dobrému porodu!! Hlavně hodně zdravíčka malé i mamince!!
Peto,** Ani tam měla dokonce týdnů 5, jak jsem se ted ještě dívala. Fakt. Ona měla při narození 3,5 kg a docela velkou hlavičku a byla celkově taková nějaká silná, že jsme ji říkali, že je silná jak silnice!
Takže to moc neporovnávej, jak vypadá Honzíček ted.
Ahoj holky
Wape, no rada se s tebou potkam, klidne ted v tu stredu jak pises, pro me by bylo take lepsi to dopoledne a doufam, ze se jeste nekdo prida ![]()
jinak s holkama z kurzu by jsem se taky rada potkala, ale to by bylo az tedy v rijnu, ze? tak to je zatim cas
, tak se budu tesit, kdyz tak pisni ohledne te stredy.....
domi - gratuluji k Šárince a přeji vše nej mamince a holčičce, já se taky jmenuji Šárka, tak má mé sympatie ![]()
Farska - ja taky nerozumim tomu metriku, uz poprve jsem na to koukala a premyslela, ale nic mne nenapadlo ![]()
Díky za gratulace, pokusím se vložit fotku (foceno cca 2 hodiny po porodu)
ahojky…
vůbec nemám na nic náladu
…když pominu, že nám synovec ukradl prachy
tak mě od včerejška pěkně bolí záda a břicho
takže zítra klušu k DR ![]()
co se se srazíku týče - nevím, jak to stihnu…každopádně ještě napište čas a místo a já se tam případně zjevím ![]()
A JÁ UŽ VÍM, CO ZNAMENÁ TEN VOJÁČEK
HEČ
![]()
já jdu zalehnout…jsem mrtvoň ![]()
domi - gratulace k holčičce a fofr porodu
…ta je hezoučká…taková ňuchňací ![]()
napoly----kkkkdoo vam co ukraddlllll
a JSI DOBRA S VOJACKEM.....
![]()
AT JE TI LIP-ANICKA MA HORECKY,OD VCERA,TAK SNAD VIROZKA Z HORKA ![]()
DOMI----gratuluju a KRASNA HOLCICKA,NAADHERNAAAAA ![]()
MMCH,pripominas mi jednu mou znamou,jmenovala se tusim Marketa ![]()
Domi moc velká gratulace! Ať jste zdravé obě! A slušelo Vám to kočenky! Teď už se v tom parku určitě někdy potkáme s kočárkama, že jo ![]()
Zdeni včera večer u mě nastal posun. Po shlédnutí toho videa mi ještě dal D přednášku, že prý ať se na to kouknu, že Anička plakala a Vy jste ji klidně natáčeli na video a jaká z ní vyrostla šikovná a hodná holčička…takže prý se mám uklidnit a když bude HOnzík plakat, tak si vzpomenout na Vás…no a včera večer bylo nějaké zle s usínáním…nebyly to prdíky, prostě nemohl nebo nechtěl zabrat nevím a řval…a normálně ty nožičky a ručičky to bylo jako celá Anička a já dostala záchvat smíchu a stála jsem tam asi 3 minuty! a dokázala se na to dívat a nijak ho nekonejšit
musím se pochlubit Davidovi
a ani jsem nebečela u toho ![]()
Smilca mě se jako na potvoru na středu nahlásila kamarádka…ještě vyzjistím jestli odpolko nebo dopolko. Ale my bychom se mohly sejít i jiný den ne? Někde tady u nás a jít třeba do parku. Napsala bych i holkám z kurzu, že by se mohly přidat.
Napoly ať je lépe!!!
Farská nám toho vojáčka bude prostě tajit ![]()
Ahojky, zdravím všechny po úžasném víkendu - oslava 2× 50let tety a strýce, netušila jsem kolik toho dokáže těhotné tělo sníst aniž by se poblilo
paráda, jsem moooc spokojená!!!
Farska a Napoly - dareček zabodoval, teta má, aniž bych to tušila, sbírku oranžových skleněných blbin, takže jsem se trefila, Díky za tip na kšeftík, ještě že jsem se k vám v pátek přidala ![]()
Snad se z toho Anička brzy vykřeše, vedro je sviňa…
Napoly, hodně odpočívej, nedivim se že tě bolí záda, maš ještě na starosti malého, musí to být záhul… at je líp brzo!!!!
Domi-mooooc krásná holčička, gratuluju!!!! a jak se rodilo ve šternbnerku?? vše v pohodě?? stále tápu Olomouc vs. Šternberk…
Zatím se mějte, krasavice, jdu uklidit bordel, který vládne bytem…
Smilča a ostatní…tak tato středa dopoledne by šla
…takže se srazíme? Teď jen nevím, jaký čas s tím naším kojením zvolit…někdy kojíme v 8 a někdy až v 9…tak co tak navrhnout 9.30 u té Botanické zahrady?
My dvě se Smilčou bychom možná mohli jít spolu už od našeho, ne? Nebo tam pojedeš autem?
Ahoj holky a miminka, všechny Vás s Aničkou zdravíme. I naše mini mimi! Jéje, to mi to nějak podruhé utíká. Ani nemohu uvěřit, že už jsem v půlce těhotenství. Taky Vám to podruhé mnohem rychleji utíkalo?
Peto , tak to jsem ráda, že to videjko se Vám líbilo
Máme takových několik!!
Fakt. I mnohem horší!! Mně ten brekot nějak tak moc nevadil, zřejmě i proto, že jsem byla vyřízená sama ze sebe a měla jsem kolem sebe běhání víc než bývá zvykem. No však jsem Ti popisovala své poporodní intimní trable. Tak už jsem prostě neměla sílu řešit každé její řvaní. Peta chodil do práce, babičky občas jezdily, tak se to muselo nějak udělat. A neboj, to nejhorší už budete mít brzy za sebou a ted už bude jenom líp a líp.
(no tak si ted říkám, já tady poučuju, ale taky jsem zvědavá, až bude pepča na světě a Peta bude občas jezdit do D a já budu s 2 dětmi celé týdny sama, ..
) Už ted mám někdy Aničky plné zuby, protože jsem s ní od rána do večera sama a ona chudák taky nemá nikoho jiného, do koho by hučela to své „proč? a který?,…“ a je navíc typ, který si do dneška neumí moc hrát sám a potřebuje věčně někoho kolem sebe. ![]()
Farska tak co ten vojáček znamená? Bitte!
![]()
Smarja
![]()
no,vzdyt je to JASNY jak facka
JSEM PODRUHE VDANA A MUJ MANZEL JE…
VOJÁÁÁK
![]()
Pane jo, tak já se přiznám, že toto mě opravdu nenapadlo. I manža na to koukal a nic.
Ale už je nám to jasný!!!
![]()
farska - ty jo, to je dobry, to by mne nenapadlo, me tam porad nesedel ten vojacek ![]()
wape - tak domluveno, autem tedy urcite nepojedu, uzivam si ted ty prochazky, tak ze by jsem o ctvrt byla u Tropica, ty tam nekde bydlis, mam na tebe myslim i cislo, ale nevim jestli je spravne, vsak kdyz tak mi to napis do SZ, tak plati?