Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mno tak to jsem z toho celá paf. Hlavně že podle mého Dr. to nemůže tím být. Tak ale asi celkem spokojenost, přeléčíte a hurá na to, ne?
Myslím, že jak tam pak při těhu dolezou ty spermie, tak to dráždí imunitu a pustí se do všeho co tam normálně neni. Je to jen moje představa a dedukce…
A v únoru budou brát krev a zjišťovat, jestli už se to zklidnilo, nebo máš přijít i s manželem, aby dal vzorek? Pak vám řeknou, jestli můžete pracovat na miminku, nebo jak je to zorganizovany?
@Hanymany asi tě nepotěšim, i když doufám, že tebe se to týkat nebude, ale ty moje hodnoty jsou nízký…a během 2měsíční léčby se to mění jen málo…budu to mít určitě na půlroku tu léčbu…né-li na dýl. A moje dr taky tvrdí, že to v imunitě určitě není
a ono je. jsem vlastně šťastná, našla se příčina
na kontrolu jdeme zase oba, úplně to samý vyšetření.
Já mám protilátky na manžela 23% (norma 65-120)…a za 2 měsíce by to mělo ideálně stoupnout na 35, další dva měsíce 45 a pak 55…a až od 55% to povolujou.
@Izzz
tak to máme podobné, já mám 33% na protilátky, už jsem se rovnou na kontrolu objednala na únor, aby potom měli termín-minule jsem se léčila 1/2 roku, doufám, že teď to bude rychlejší ![]()
@sofie1974 5mg. Na kontrolu jsem se okamžitě objednala, jdem 14.12. V pondělí si jdu pro recept.
@Izzz
14/12 už zase jdete na imuno? Není to brzy? nebo myslíš 14/2?
Jejda holky, tak to je peklo, ale zase máte VELIKOU naději, že už to příště vyjde. To je teda něco. Jeněco, co tu imunitu zvyšuje, co to spouští nebo se neví
@Hanymany
Tu buněčnou imunitu zhoršují spermijky, takže je důležitý gumosex. Paradoxně můžeš mít imunitu ok, mít mimčo a za pár let chceš druhé a ono to nejde, a ejhle špatná imunita, takže se to hodně mění i věkem. A taky je zajímavé, že můžeš být alergická jen na svého partnera, takže ironicky řečeno, někdy pomůže výměna manžela. Já jsem pro jistotu alergická na všechny chlapi, takže nic
Izzz, jak je to u tebe?
@sofie1974 a jaký máš prosimtě hodnoty? Já už jsem celá červená, jak do sebe cpu informace o BI. A vůbec se mi to nelíbí. Já mám na manžela 23 a na ostatní 18, prašť jako uhoď…
Hm, koukám, ty máš jen zvýšenou…já mám brutus. Ale je tu holka, co měla 11, otěhotněla a zatím vše ok, je v půlce těhotenství
Jejda holky, tak to je peklo, ale zase máte VELIKOU naději, že už to příště vyjde. To je teda něco. Jeněco, co tu imunitu zvyšuje, co to spouští nebo se neví
Já tomu vůbec nerozumím, to číslo v procentech znamená přesně co? Jako že jsem na spermie alergická chápu, ale čím nižší tím horší? A proč na procenta? Je to fakt španělská vesnice.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.