Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
1.12.12 16:41

To už je to nejmenší koho dostaneš, přední je zdraví a rodina, musíš koukat víc na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.12.12 16:44

@Hanymany jo, musim se to naučit, i když prvňáci jsou prvňáci a nebylo by ok jim za měsíc měnit učitelku…aspoň snad to naše dítě pak bude bezproblémový, když už ta jeho výroba je takovádle šílená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
1.12.12 16:57

@Izzz
Vím, že Madar v nějaké diskuzi Wobenzyn i doporučoval-má poradnu tady http://www.neplodnost.org/…nologie.html, budu to taky muset proštudovat. Ten prednison se fakt dá vydržet-možná že trošku přibereš, ale pokud si hlídáš jídelníček, tak ne. U mě třeba dost zadržuje tekutiny, takže jsem oteklejší, ale není to nic dramatického, že by si toho lidi všimli. Výkyvy nálad může způsobovat, je to i na letáčku. A mysli pozitivně, je ti teprve 28, co mám říkat, já, 37-letá stařena 8o. Trošku mě uklidňuje ale fakt, že mám dobrý hormonální profil a dobrý AMH hormon (ukazatel, že mám velkou zásobu vajíček do budoucna). Hledej pozitiva v maličkostech-já jsem toho už docela prošla, tak vím, že může být i daleko hůř. Zažila jsem teď v Podolí holčinu, které těhotenství vyvolalo rakovinu nebo paní, které v 30-ti řekli, že je v přechodu a že mimčo mít nikdy nebude. Navíc únor je za chvilku, budou Vánoce, leden uteče a hurá na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.12.12 17:03

@sofie1974 díky za podporu. Vim, že kontrola je za chvíli. Ale dočetla jsem se (na emiminu), že za ty 2-3měsíce se ta imunita zlepší o 10% prej. A já to musim zlepšit minimálně o 45!! Nevim, kolik o tom víš ty, ale já prostě netušim, na jak dlouho to mám :( to mi vadí. Kdybych věděla, že to bude v únoru ok, tak si vejskám!! ale obávám se že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.12.12 17:06

http://www.neplodnost.org/…imunita.html

to je jak kdybych to psala já :)
to, co odepsal Madar, že čísla nejsou důležitá…je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.12.12 17:30

No tak vidíš, čísla nejsou důležitý. Chce to pozitivni myšlení, to dělá strašně moc.

O tom Wobenzimu jsem taky už slyšela, ale taky spíš s tím, aby se tvořilo vše jak má, ale z hlediska imunity nic…

Mně to tak přijde, jak když v tom Podolí na BI přijdou skoro každýmu. A mám fakt strach, páč mi má imunoložka tu BI testovala, ne sice ve vztahu k plodnosti, ale 2 položky tam byli těsně nad referenční mezí. Tak se domnívám, že by to na lecos mohlo ukazovat. I když Madar říkal, že je to nepodstatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.12.12 17:33

@Hanymany taky myslim, že ta repro imuno je úúúplně o něčem jiným…a je fakt, že ale neznám tady moc lidí, co by mělo imuno ok. A podívej na nás…máme stejný příběhy. Já ti fakt strašně držim palce. A kdyby ti něco našli, třeba to budeš mít jen mírně aktivovaný a to se zaléčí hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.12.12 22:32

Teď jsem četla přímo od Madara, že v krajním případě je možné požádat o zaslání výsledků mailem. Takže to zkusím poslední týden před Vánocema vytelefonovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
1.12.12 22:49

Tak už jsem mu napsala mail, to jsem zvědavá, jestli odpoví a jestli tip pošlou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.12.12 16:20

Taky jsem zvědavá. Ale on napíše zprávu a druhej den to máš doma. Podle mě tohle platí třeba pro případ, že bys byla omylem těhotná a okamžitě bys potřebovala výsledky…nebo nevim :nevim:

Kdy jste tam byli přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
2.12.12 17:29

Uvidíme, třeba i to bude platit, když nám výsledky nedojdou a podlehneme kouzlu Vánoc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.12.12 17:35

@Hanymany taky jsem nad tim uvažovala, že se na to vybodnu a uděláme dítě…no byl by to pěknej průser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
2.12.12 17:47

To asi jo, no tak aspoň aby to vyšlo, když už si na to musíš počkat. Zítra jdeš teda pro Pednison a začínáš zobat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
2.12.12 17:48

Jsem si tak říkala, že když už tak od srpna používáme pokaždé kondom, že by to nemusela být taková katastrofa ty výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
2.12.12 17:48

@Hanymany @Izzz
Jo, holky ještě si dejte pozor na jakékoliv gyn. záněty-tu buněčnou imunitu hodně zhoršují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty