Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
2.12.12 17:52

Jo Izzz, moc děkuji za ten mail, teď teprve jsem se koukla a vidím…Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.12.12 17:52

@sofie1974 já na žádný netrpěla, ani nevim, jak se poznaj. Proto si chce nachat uděla CRP a tam by se pak mělo poznat, jestli v těle něco probíhá nebo ne. Ale mám polochřipku, takže to je ted asi blbost to dělat.

Já vim, že tě furt otravuju s těma hodnotama…ale mě by zajímalo, jak jsi to měla před tím rokem. Kolik hodnotu a za jak dlouho se to srovnalo do normy a bylo vám to povoleno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
2.12.12 18:01

@Izzz: a co tím CRP zjistíš? Zánět v těle může být cokoliv.

Jen by mě zajímalo, co ta paní myslela tím, že v Podolí jsou pitomci, kdyby si to skutečně nemyslela, proč by to psala cizímu člověku??? A co potom s tím, že se chytré ženy objednávají na vyšetření, jehož výsledky předem znají…rozumíš tomu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.12.12 18:08

@Hanymany crp je zánět v těle. no a já bych žádnej mít neměla při tý léčbě. tak si to nějak musim ohlídat.
Pani tim myslela asi to, že to dělá dobře a přecházej k ní lidi z Podolí. Ale vidělas tam tu nástěnku s těma fotkama miminek, co se díky Madarovi povedly? Takže to určitě tak děsný nebude. Nechci se zas obejdnávat jinam a čekat. Budu u Madara a budu doufat, že léčba zabere dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
2.12.12 22:34

@Izzz: jako že si ten test budeš dělat sama? To ti řekl kdo s tím zánětem? Co by se stalo kdybys ho měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.12 07:36

Zánět mít nesmim, aby ta léčba probíhala bez problému.

No holky, psala jsem si o víkendu s mudr malíčkovou. Je fakt super, tady na ní najdete jen skvělý zprávy. No a nabídla mi termíny a 17.12. k ní jdu a vyšetří mě ona. Má jiný metody než Madar. Uvidim. Jen nevim, jak s žádankama a tak. Spoustě holek tady pomohla, když Madarova léčba nepomohla. Jdu k ní proto, že ty výsledky mám fakt tragický. kdybych to měla jen mírně pozitivní, prdim na to a za 3 měsíce jsem ok i po prednisonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.12.12 09:16

@Izzz
Jejda, s tou Malíčkovou bych to taky měla zkusit-a to jsi jí jen napsala a ona tě pozvala na termín? Nechce nějaké doporučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.12 10:00

O doporučení ještě nevim. Nenapsala zatim. Ale psala jsem jí, co mi našli a jestli vidí jako jedinou možnost prednison na půl roku…no a dala mi 3 termíny v prosinci, já si vybrala. Ale musela jsem posunout hemato až na únor :cert: se mi to krylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.12.12 10:18

@Izzz
Ještě jak jsi se ptala, k těm předešlým výsledkům-já byla na imuno v Praze v roce 2010-měla jsem tehdá podobné výsledky jako teď 35% proti spermatu, 65% trofoblast, do 1/2 roku se to srovnalo, jak ale vidíš, zase se mi to do 2 let vrátilo. Já asi počkám na tu kontrolu imuna v únoru -pokud to bude na kontrole blbé, obrátím se někam jinam. Protože když teď půjdu jinam, tak mi třeba předepíšou něco jiného než Prednison a já pak nebudu vědět, co užívat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.12 10:45

No proto já s prednisonem ted nezačnu. možná mi ho nakonec taky napíše a bude to jako u Madara, ale chci to zkusit jinak.
Půl roku vydržim čekat…dýl ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.12.12 11:15

@Izzz
Izzz-tak já to vymyslela následovně, na diskuzích Dr. Nouza z Centra klinické imunologie, Praha 1 zase doporučuje Prednison společně s Wobenzymem (2×5 dražé). Zakoupila jsem Wobenzym a začnu užívat s prenisonem, uvidím za 2 měsíce a pak kdyžtak půjdu jinam. Já už ten prednison pár dní beru, tak to nechci stopnout a čekat na další vyšetření. Holt uvidíme. A stop o imunologii, už jsme musely otrávit další uživatelky tohoto fóra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.12 11:44

@sofie1974 souhlas. No já jsem ted v takovym vzduchoprázdnu…nic moc mě nečeká, nic moc neplánuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
3.12.12 14:23

Holky, to je změn takhle při pondělku. Úplně se bojím co mi z toho Podolí poví. Na mail neodpověděl. Tak třeba později. Ale taky mám něco. Byla jsem si pro výsledky TSH a je to krutopřísný. Za tři týdny z 0,98 na 2,89. Horní hranice 4,2 takže od zítra zobu euthyrox ať se to tý pseudoendoDr. líbí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.12.12 14:26

Horní hranice 4,2? A to ti takhle vylezlo bez léků nebo jak? Já štítce teda vůbec nerozumim. Ale snad se to obrací k lepšímu, ne? Jsem to tak pochopila.
No já se těšim k tý Malíčkový. Třeba mi vleje optimismus do žil. Ale asi tam pojedem víckrát. Poprvé nepotřebuje manžela, ale i tak tam pojedem spolu. Výsledky vždy do týdne - skvělý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
3.12.12 14:33

To je dost zajímavý že mají výsledky do týdne, jak to, zme to v Podoli tak trvá? Škoda, že jsem o Malíčkový nevěděla dřív, bych se objednala rovnou k ní a bylo by už vyřešeno. Ono je to čím nižší číslo tím větší aktivita štítný a čím vyšší číslo tím nižší aktivita štítný. Takže mě zas začíná chybět ten hormon. Před 10 týdny jsem měla 0,05 a to je hyperfunce jak blázen-u mě to bylo předávkováním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty