Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
19.12.12 00:58

Oni už jsou ty děti orientovaný jinak, to mají z těch podivnejch animáčků či dnes sledujou, už jen zme ti trvá rak dlouho je podezřelé a někdy je trn obsah zavrženíhodnej. Každému na zvážení, ale to je můj názor. Mají pokřivený hodnoty. Polovina dětí obecně psala Ježíškovi o iPad. To by nás vůbec nenapadlo žádar něco dospěláckýho…a hůř, že některé ho fakt dostanou. Opravdu znám případ kluka, který v necelých dvou letech dostal iPad loni k Vánocům. Normál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.12.12 01:00

Ten telefon je nějakej divnej co to tam přepisuje. Pardón

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.12.12 07:24

@Hanymany No my jsme fakt škola na malym městě a sem dorazej vymoženosti vždycky za rok. Mám synovce v 5.třídě, bydlí u Prahy. Takže on si v létě hraje s pokémonama a bakuganama a taky to je až před vysvědčenim :) Mobily maj naše děti po rodičích a ani je nemaj na co používat, se všema se vděj venku no anebo na facebooku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.12.12 13:58

Prednison 5mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.12.12 14:06

Dop*dele :zed:

Jaký máš hodnoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.12.12 14:15

@Hanymany
Ach jo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.12.12 14:17

Já myslim, že bude mít v pohodě hodnoty, přes 40% a že to bude na 2-3měsíce.
Já to taky rozdejchávala, ale nakonec jsem vlastně strašně šťastná, že víme, kde je chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.12.12 14:56

Něco jako ty zhruba
na partnera 34%
Směs 41%
Trofoblast 72%

• manžel má protilátky na spermiích, je to podstatný? A nějakej přestupní čas vyšší, to je co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.12.12 15:04

Přestupní čas nevim, to jsem taky nechápala, o co jde. Protilátky na spermiích budou problém, ale netušim, co se s tim dělá. Malíčková nám ted brala krev oběma a právě zjišťuje znova i tohle.
Je mi to líto…ale za pár dnů nebo tejdnů pocejtíš úlevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
19.12.12 15:05

Kolik si měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
19.12.12 15:07

Jé, tak to mě mrzí :-(
Ty protilátky na spermiích taky vaděj - dostanou se Ti do těla a do vajíčka a pak to tam škodí - ale nevim, jestli i partner pak bere Prednison nebo se to řeší jinak.. nevim…
No aspoň máš příčinu, já trnu, že nám nic moc nenajdou a budu potrácet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.12.12 15:10

@Hanymany přestupní čas máme 56s…nevim, jestli měřej, za jak dlouho někam přelezou? :D

A kde v tom vyšetření jsou ty protilátky manžela? my tam nic takovýho nemáme, žádnou kolonku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
19.12.12 15:25

Teda my jsme tady partička, ach jo:( Mě se po braní Prednisonu asi zvýšil krevní tlak, vždycky jsem ho měla nízkej a teď mi šíleně vyskočil. Protilátky manžela to je ta kolonka na konci druhého listu, ne? to vyšetření antispermatozoálních autoprotilátek-tedy to vůbec netuším, co na to dávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
19.12.12 15:31

Teď mě napadá, že se to možná řeší taky tím Prednisonem u ženy - ty protilátky na hlavičkách spermií přejdou do vajíčka a dráždí tak imunitu ženy - pokud ale bere Prednison, tak to dráždění není velké nebo ho imunita ignoruje a je to. Jo, to bude asi ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.12.12 15:52

Ted jsem se ptala v jiný diskuzi…že to má její chlap taky a že u chlapa se to neléčí. Řeší se to jen u ženy prednisonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty