Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
2.10.12 14:11

Leiden se zjistí při genetickym vyšetření.
Vítám nováčky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.10.12 14:14

@Werunka666 bejt tebou, tak si nějaký vyšetření vydupu. Já bych teda do 3.pokus bez výsledků testů už nešla. Takže genetika, hematologie, imunologie - v našem případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
2.10.12 14:23

Já si nechám příště u mdr změřit hladinu progesteronu v krvi. Když je prý moc nízká, je tam riziko potrácení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
2.10.12 14:27

Ale dnes jsem si udělala radost. koupila jsem synkovi první dárek k Vánocům. Přeje si mikrovlnou troubu do kuchyňky :lol: tak už jí má schovanou ve skříni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.10.12 14:37
@Daw píše:
Werunko:mě berou zase ty záda, můžu se pos.at :evil: a nemlžeš mít zánět v močáku? to je taková řezavá bolest a právě jak píšeš lítání na záchod :? ale třeba to nic nebude, spíš nervíky. :roll:

To nevím, můžu hodně na to trpím, měla jsem ho i před otěhotněním, no možná už jsem byla těhotná, ale ještě jsem o tom nevěděla. jojo nervíky to jsou prevíti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
2.10.12 14:39

Nemáme to lehké. Někdy by to chtělo aby si to ti naši chlapi s námi vyměnili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.10.12 14:39

@Izzz Myslela jsem, že se právě vyšetření děla až po více jak roce snažení a nebo po třetím nezdařilém pokusu, ale jestli to tak není tak si je vydupu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.10.12 14:45
@Daw píše:
Werunko:volala jsem doktorce a ptala se mě jak se cítím a říkala právě o neschopence že není problém být co nejdéle doma, hlavně abych se cítila dobře. No u nás taky hrajou roli peníze, ale pro nás je hlavní ta psychická pohoda a abych se dala do nejdřív do pucu. doktorka mě radila při minulé revizi 3 měsíce počkat, byla jsem v HK na revizi a příští týden jedu na kontrolu a uvidíme co řeknou tam.oni se zabívají přímo neplodností a potraty, tak na to budou mít třeba jiný názor. ale hlavně aby tělo bylo ok..po první revizi jsem otěhotněla v šestinedělí :oops: ale prý to na to vliv nemělo..zase asi blbá náhoda :think:

Já bych taky nejraději co nejdéle zůstala na neschopence, ale bohužel budu tam muset jít. Kolegyně končí a jde na mateřskou a nebudou mít pracovní sílu a hlavně mi končí do konce října pracovní smlouva, tak bych byla nerada kdyby mi ji neprodloužili :| je to na :zed: Já otěhotněla hned po první MS, ale byla mi vyvolaná injekcí, tak taky nevím, jestli byla i v tom chyba. Asi počkám ty dvě nanejvíš tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.10.12 14:53

@Werunka666 Já jsem měla dvě zamlklý těhotenství 8. a 6. týden. Moje doktorka mě poslala na genetiku a genetička mi pak NAŠTĚSTÍ napsala žádanku na imunologii a hematologii. Ale to by posunulo vaše snažení hodně dozadu. Já sjem začala vše řešit v září a komplet všechno budu mít až v lednu. Ale já už na revizi nechci nikdy jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daw
35
2.10.12 15:00

Jenže nikdo ti nedá TU jistotu že na revizi už nepůjdeš i kdyby sis nechala udělat plno testů! Spousta žen má testy v pořádku a má za sebou další potraty. Nikdo neví čím to může být ani sami doktoři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.10.12 18:04

Já vim…ale kdybych ty vyšetření neabsolvovala, věděla bych, že jsem pro to neudělala maximum, co jsem v danou chvíli mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.10.12 19:22

@Hanymany super, díky moc za ten link. Hned se na to podívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.10.12 19:28

@Daw Mě několik lékařů nezávisle na sobě řekli, že bych měla po potratu a revizi počkat min. 3 měsíce…Asi je určitě potřeba, aby se děloha a vůbec i psychika daly dohromady. Na druhou stranu jsem četla diskuze Radima Uzla, a ten téměř všem psal, že pokud je po revizi vše v pořádku, tak stačí jedna MS. Takže babo raď :) Mě ale stejně čekají různé testy, takže si ty 3 měsíce počkám a v lednu na to vlítnem :D Ještě k té práci…já šla teď po té 3. revizi po týdnu do práce a musím říct, že to bylo dobré rozhodnutí, protože jsem se z toho docela rychle otřepala, nemám totiž čas na to vůbec myslet. Po 2. potratu jsem byla měsíc doma, a pořád jsem se v tom rýpala, brečela a byla hrozně pesimistická…takže toť moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.10.12 19:44

Já jsem byla poprvé na revizi o jarních prázdninách, takže tejden doma a šup do práce. podruhý to bylo velkejch prázdninách. I kdyby to bylo ve školnim roce, doma bych nebyla, pokud bych byla v pořádku.

@unhappy jaký všechny vyšetření tě teda čekaj? sorry, ale jak nemáte ty podpisy, tak nevim, jak to kdo má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.10.12 19:50

@Izzz jaké podpisy? Co to znamená? :roll:
No mě teď čeká kompletní genetika a hematologie. A až na základě těchto výsledků se bude řešit co dál, popř. ta imunologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty