Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže jsem si postěžovala a je to tu, takovou radost jsem z MS neměla snad nikdy! Dokonce mi to sedí i na to OVUlační pobolívání, takže ještě 2× a jde se na to, no jestli to třeba nepostačí už jen jednou. Nějak se mi zase chce těhotnět ![]()
@Hanymany To je super že jsi plná elánu a chce se ti do toho. Já mám zatím pořád strach… A taky mám strašně poctivýho chlapa, když dr. řekne 3 měsíce, dřív by do toho nešel
Teď tedy řekli půl roku, někdy mě to taky chytne že už bych chtěla začít dřív, ale pak si vzpomenu na ty stresy pře kontrolama a přejde mě to ![]()
@brumik7: tomu rozumím, nám v přítomnosti muže řekl aspoň 2, 3 cykly, no tak jeden si škrtám a dnes mi vlastně už začal ten druhý, takže super. No s negativní náladou bych se z toho brzo zjančila. Pořád mám něco v kalendáři, aby mi to utílalo. Zítra třeba MUSÍM do Douglasu a KapAhlu a v sobotu výlet do Rakous. ![]()
Hanymany- a kampak presne do toho Rakouska? Ze by ses stavila na kafe ;o)
@Hanymany Jako já se taky nenudím, teď tedy trávím večery v práci ale jinak jsem docela akční. No vlastně dnešní večer jdeme s kamarádkama na víno
ale obcas mě to chytne, teď třeba bude rodit skorošvagrová, byli jsme u tchýně na víkend a vlastně celej víkend tam byla taky, tak jsem ji měla furt na očích a zase to na mě dolehlo. Tchýně zkoumala její břicho, dost se o tom dítěti mluvilo, navíc se nedá říct že bychom byly kamarádky. Jinak to už taky tak neřeším, ale někdy ten smutek prostě přijde…
@Izzz: to ne, v listopadu by to byl jen 1 proběhlý cyklus. Až prosinec, to snad budou i výsledky z imuno, když jdeme 21.11. Ne?
No to budou výsledky cca 21.12…teda všude jsem se dočetla, že výsledky jsou za měsíc. My budem mít imuno cca 31.11. a hematologii 17.12. Možná stihneme ještě prosincový snažení.
Nevim, jestli udělat mimino před výsledkama na hematologii, tam by nám stejně dali injekce a to je asi všechno.
Hanymany- tak to by jsi mela z ruky, to kafe asi neklapne, mela bys to daleko ;o)
No já miluju sudý čísla…v roce 2012 jsem se vdala, ale miminko se nám nepovedlo, takže 13 musí bejt šťastný číslo, pokud jde o děti!!!
Ono to nakonec nějak dopadne. Asi to na číslech nestojí. Hlavně aby nám to už teď prostě vyšlo. Musí! Chtěla jsem se Izzz zeptat, ty data co píšeš jsou data vyšetření nebo výsledků? My teda budeme mít poslední výsledky koncem prosince a o Vánocích bychom mohli začít další pokus. Ještě mám v záloze imuno v Plzni, tam se mám ozvat po šestinedělí. Asi už jim napíšu, kdyby mě chtěli objednat dřív.
My budeme mít poslední výsledky 17.12. a to asi právě propásnu ovulaci
uvidíme
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.