Oprávněný rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
11.5.12 14:18

Tesinko a vezme tě někdy třeba do kina,na večeři,koupí kytku nebo nějakou drobnost pro potěšení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 14:19
@Tesinka16 píše:
Aby poznal jestli jsem podle té jeho představy, že třeba neležím u televize

Ale ty nemáš být podle něčí představy, ty máš být svá a on tě buď bude milovat takovou, jaká jsi nebo si najde někoho jiného. A platí to pro obě strany stejně. Někdo, kdo chce předělat druhého k obrazu svému, chce druhého vlastnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.5.12 14:19
@Anonymní píše:
Nelisa: On mně jednou řekl že je hrdej a že nikdy by za mnou nedolejzal aby jsem se vrátila. On je takovej tvrdohlavec tvrdohlavá.

To není tvrdohlavec tvrdohlavá ale prostě tě nemiluje. Když někoho miluješ tak ledacos skousneš a hrdost jde stranou. Jasným důkazem jsi ty. Necháš si toho od něj tolik líbit až to hezký není. Naproti tomu on není ochoten pro váš vztah hnout prstem takže je mi líto ale nemiluje tě ani trochu. I kdby ti to neustále říkal že tě miluje tak bohužel lže a pravda to není - láska vypadá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
11.5.12 14:20
@Tesinka16 píše:

8o To jsem přehlídla,no znovu opakuju,znám ženský co tohle snesou a s chlapem zůstávají.Jedna má známá byla celá vyklepaná,že chlap přišel z práce a načapal jí,jak si čte časopis pro ženský 8o Nesměla si holit nohy,malovat se-prý na co????Když je zadaná! :roll: Ale sám čuměl po namalovaných a upravených ženských a dával jí je za příklad,jak jsou hezký a hubený a at se ona laskavě podívá na sebe jak vypadá :cert: :roll: No nejspíš to bude podobný týpek jako ten tvůj-nicméně jsou spolu dodnes.Ale její dvě děti z prvního manželství po pár letech -jakmile ot šlo,utekli k tátovi a s matkou se nestýkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.5.12 14:21
@Tesinka16 píše:

No to už si děláš srandu ne? Takže kdyby se Vám narodil kluk, už Tě poznávat nepotřebuje a vezme si Tě, ale kdyby se Vám narodila holka, tak si Tě musí ještě tak čtyři roky očíhnout jestli neležíš moc u telky?? 8o . No to je síla, doufám, že si mu řekla, že o svatbu s ním nemáš zájem..Ty jo, čím víc toho píšeš, tím větší magor se mi tvůj chlap zdá.. fakt síla jako..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 14:21
@Lynette píše:
To není tvrdohlavec tvrdohlavá ale prostě tě nemiluje. Když někoho miluješ tak ledacos skousneš a hrdost jde stranou. Jasným důkazem jsi ty. Necháš si toho od něj tolik líbit až to hezký není. Naproti tomu on není ochoten pro váš vztah hnout prstem takže je mi líto ale nemiluje tě ani trochu. I kdby ti to neustále říkal že tě miluje tak bohužel lže a pravda to není - láska vypadá jinak.

No asi tak, ať je to cokoli, tak normální láska fakt ne. Navíc je jedna věc, že říká, že by nedolízal a druhá, že ho pak můžeš mít za patama přes všechna slova, co se z něj teď sypou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
11.5.12 14:28
@Kallkapa píše:
No to už si děláš srandu ne? Takže kdyby se Vám narodil kluk, už Tě poznávat nepotřebuje a vezme si Tě, ale kdyby se Vám narodila holka, tak si Tě musí ještě tak čtyři roky očíhnout jestli neležíš moc u telky?? 8o . No to je síla, doufám, že si mu řekla, že o svatbu s ním nemáš zájem..Ty jo, čím víc toho píšeš, tím větší magor se mi tvůj chlap zdá.. fakt síla jako..

Jo tak tady v tom momentu jsem si říkala, jestli má tu zvláštní školu vůbec dodělanou. Tohle Ti nevadilo zakladatelko? To je přece tak ponižující, co je proti tomu nějaký ukopnutý víno za 60Kč (jak Jura spočítal).

Co by Ti pomohlo se rozhoupat k rozchodu? Racionálně vzato je to jediný řešení.....
Hm, antikoncepci máš?

• Citovat
  • Upravit
50166
11.5.12 14:31
@ddinna píše:
8o To jsem přehlídla,no znovu opakuju,znám ženský co tohle snesou a s chlapem zůstávají.Jedna má známá byla celá vyklepaná,že chlap přišel z práce a načapal jí,jak si čte časopis pro ženský 8o Nesměla si holit nohy,malovat se-prý na co????Když je zadaná! :roll: Ale sám čuměl po namalovaných a upravených ženských a dával jí je za příklad,jak jsou hezký a hubený a at se ona laskavě podívá na sebe jak vypadá :cert: :roll: No nejspíš to bude podobný týpek jako ten tvůj-nicméně jsou spolu dodnes.Ale její dvě děti z prvního manželství po pár letech -jakmile ot šlo,utekli k tátovi a s matkou se nestýkají.

No, to byl pěkný debil :pocitac: Toho by měli někde vystavit a ukazovat jak odstrašující případ :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
11.5.12 14:38

@MUFICE No ona kvuli němu furt bulela a bulela a pak ho zas hájila a hájila,tak dlouho až všechny přestalo bavit jí radit a utěšovat. :nevim: pak se odstěhovali do nějakých Kotěhůrek a vím o ní jen přes Fcb,každopádně svoje dvě holky u sebe nemá-zdrhly a ona tvrdí,že jsou nevděčný potvory,že to s nimi Ládík myslel dobře :poblion: :cert: No to jsem viděla na vlastní oči,jak to s nimi myslel dobře!když holky přišly ze školy a čučely do hrce,co je k obědu-ona je vypakovala,že až co zbyde po Ládovi 8o Chtěli banán-Neee až prý co Láda.Když se ta známá rozhodla,že chce vyšší alimenty,protože je na mateřské s Ládovým synkem a nemaj nazbyt,když živí i její dvě děti 8o -tak po večerech s Ládou počítalai,co vše holky projí,kolik kvuli nim projedou na topení a plynu a teplé vodě 8o Probírali to tak dlouho,až se jedna z holek-tehdy 10letá začala počůrávat a milý Ládík jí vytáhl z postele a seřval jí jak malýho fracka,že mu ničí matrace :poblion: A ta známá-její matka?Vysvětlila mi,že Ládík má pravdu a basta :nevim: :roll: Tak se právě bojím,že zakladatelka na tom je a bude stejně :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 14:43
@ddinna píše:
@MUFICE No ona kvuli němu furt bulela a bulela a pak ho zas hájila a hájila,tak dlouho až všechny přestalo bavit jí radit a utěšovat. :nevim: pak se odstěhovali do nějakých Kotěhůrek a vím o ní jen přes Fcb,každopádně svoje dvě holky u sebe nemá-zdrhly a ona tvrdí,že jsou nevděčný potvory,že to s nimi Ládík myslel dobře :poblion: :cert: No to jsem viděla na vlastní oči,jak to s nimi myslel dobře!když holky přišly ze školy a čučely do hrce,co je k obědu-ona je vypakovala,že až co zbyde po Ládovi 8o Chtěli banán-Neee až prý co Láda.Když se ta známá rozhodla,že chce vyšší alimenty,protože je na mateřské s Ládovým synkem a nemaj nazbyt,když živí i její dvě děti 8o -tak po večerech s Ládou počítalai,co vše holky projí,kolik kvuli nim projedou na topení a plynu a teplé vodě 8o Probírali to tak dlouho,až se jedna z holek-tehdy 10letá začala počůrávat a milý Ládík jí vytáhl z postele a seřval jí jak malýho fracka,že mu ničí matrace :poblion: A ta známá-její matka?Vysvětlila mi,že Ládík má pravdu a basta :nevim: :roll: Tak se právě bojím,že zakladatelka na tom je a bude stejně :roll: :think:

Ježiši, jak se může někdo nechat tak zblbnout chlapem…, to je fakt dost smutný tohle číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
11.5.12 14:46

Jsem si precetla zacatek a sla uklizet a pri tom premyslla, co by ten tvuj rikal na me :-) do prace nechodim, v podstate nic nemusim, varim aby jsme meli neco k jidlu a jednou za tyden vygruntuju byt. A muj chlap je rad, ze ma co jist a chodi v cistym a jeste mi za to dekuje!
Ten tvuj je jak podle toho vtipu - kdy muze zenska vytahnot ruce ze drezu? Kdyz privezou uhli!

Mela by sis sama rict, jetsli ti tohle vazne stoji za to. Me by to zato nestalo. A jestli si myslis, ze jsi prvni na svete, ktera se s nekym rozesla a odstehovala se a pak se hroutila, tak to se sakra pletes. Hroutily jsme se asi vsechny :-) ale vsechno zly je k necemu dobry, pochybuju, ze na takovyho typa bys narazila znovu, takzr to muze byt uz jen lepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
11.5.12 14:47
**"

Příspěvek upraven 11.12.13 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
11.5.12 14:47

@Nelisa A to přitom při seznámení s ním byla sebevědomá a krásná ženská :pankac: :nevim: Navíc s bývalým preferovali tak nějak volný vztah,tedy každý si dělal co chce,až to vyvrcholilo takto-že si oba našli nové partnery-ovšem o to víc mě zaráží,že sebou pak nechala takto manipulovat i na úkor svých dětí. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 14:52
@ddinna píše:
@Nelisa A to přitom při seznámení s ním byla sebevědomá a krásná ženská :pankac: :nevim: Navíc s bývalým preferovali tak nějak volný vztah,tedy každý si dělal co chce,až to vyvrcholilo takto-že si oba našli nové partnery-ovšem o to víc mě zaráží,že sebou pak nechala takto manipulovat i na úkor svých dětí. :nevim: :think:

Tý jo, trošku z extrému do extrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
11.5.12 15:47

Ja myslim, ze si ani neuvedomujes, jak divny je ten vas vztah, protoze nemas srovnani. Ta moje kamaradka, ac chytra holka, si myslela, ze takhle to vicemene vypada vsude a ze si stejne nepolepsi (to ji ten pritel taky neustale tvrdil). A hrozne se bala byt sama. Doted jsou spolu, je nestastna, ale zadny argumenty nepomahaji, proste neni schopna se snim rozejit. Podle me je obeti psychickeho tyrani a ty taky. Uz nevidis realitu a nejsi schopna ho opustit. My ti asi nepomuzem. Mozna ten psycholog, ale hlavne tobe to musi dojit. Tak snad driv, nez zas otehotnis. Mozna az te zacne mlatit? nebo ti vysevtli, ze sis to zaslouzila? Ze on ti jenom pomaha to pochopit? Atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí