Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré ranko, tak já si večer určitě jednu jízdu dám… dokonce jsem našla display a je funkční, jen mi ho děti ulomily, ale izolačka to spraví
… tak večer dám vědět…
@dreana ja budu cvicit denne, ale dnes jse se rozhodla, ze jen jednou denne a to vecer a zkusim tech 30 minut v kuse
takze podavam hlaseni az vecer…ja se na to rozhodne nevyprdnu, moje telo ve spodnim pradle je hodne velka motivace
![]()
@Ditipa Tak pro mě je největší motivace aby se k nám chtělo miminku ![]()
Jinak taky jdu na to večer ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem doma, ještě poklidím a jdu na to… ![]()
Ahojky. Tak já jsem využila toho, že malý spinkal a mám hotovo
Taťka dneska přijde pozdě, tak jsem neriskovala, že by se mi už pak nechtělo. Dneska to šlo teda hůř, pořád jsem koukala na čas
No hlavně, že je splněno. Tak kdo bude další? ![]()
… halooo, hlásím, že mám splněno, vyšlo mi přesně 10km na 30min… dneska mi to šlo lépe než včera… prvních 15min. jakoby nic… no, ale poslední kilometry se vlekly:)
Tak:
Selfi hotovo
Bessi
Ditipa
zuzka6 hotovo
sagina
Tak a ja mam zasebou hodku pinčesu a jdu na to ![]()
Tak a já taktéž
Dneska sem si mákla, po 10 minutách sem to chtěla vzdát ale sem na sebe moc pyšná.. Jako limit sem si dala 30 min a 10 km, to tak vychází
Selfi hotovo
Bessi hotvo
Ditipa hotovo
zuzka6 hotovo
tak už chybí jen @sagina ![]()
Holky, nešly by jste jeste do tohohle od zítra?
Našla sem to na facebooku ![]()
Tak tohle u mně neprojde. Já jsem si před 5 lety právě ze stroje na sedy-lehy vyhřezla plotýnku a hrozila mi operace. Spravily to rehabky, ale sedy-lehy už dělat nemůžu.
Ale můžu to zase občas doplnit bruslemi nebo na kole.
Zajímavé to je. Jsem i nad něčím takovým přemýšlela. Ale se zády jsem taky už měla problémy. Sedy lehy jsou na záda nebezpečné? Plotýnku snad vyhřezlou nemám i když na rezonanci jsem nikdy nebyla. Ale po porodu mě to chytlo tak, že jsem nemohla chodit a musela jsem dostávat injekce. Hrůza, doktorka říkla, že mám zablokované esíčka - místo, kde se páteř napojuje na pánev nebo tak nějak. Ale ty sedy lehy jsou takové ty, že se úplně nesedá ne?
No tak nevím, záda bych si oravdu rozhodila jen nerada.
Víte o tom ještě někdo něco?