Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Teď jsem to našla pod názvem AB REVO. Ale já mám jen sedačku s madlama a na záda jsou takové ty válečky, co ti mají masírovat záda.
Tak já sedy lehy dělám takové ty do poloviny břicha se zvednout, tak aby netrpěla záda.. Nevím jak lépe to popsat ![]()
No, tak to taky myslím. Já bych do toho i šla. Nebo jsou i ty poloviční škodlivé?
Bessi tobě se to s tou plotýnkou stalo jak? Měla jsi nějaký stroj nebo sis sedala celá nebo jen do půlky? Jestli teda neva, že se ptám. ![]()
Holky, já dneska jezdit nebudu - od rána mě bolí hlava. a ono v poslední době mě obvykle bolí v souvislosti s vysokým tlakem (beru na něj prášky), takže teď jsem sice pod práškama, je mi líp, ale nehodlám riskovat.
Ja do te vyzvy taky nejdu, jsem po cisari a nejak jeste nejsem schotna delat sedy lehy
@zuzka6 píše:
No, tak to taky myslím. Já bych do toho i šla. Nebo jsou i ty poloviční škodlivé?
Bessi tobě se to s tou plotýnkou stalo jak? Měla jsi nějaký stroj nebo sis sedala celá nebo jen do půlky? Jestli teda neva, že se ptám.
no teď jsem to našla pod názvem AB REVO, ale já mám jenom sedačku, madla a válečky na masírování zad a na tom se mi to právě stalo.
@dreana čauky, tak já do toho s tebou klidně půjdu, akorát brzo jedu na dovču, tak se odmlčím a pak můžeme pokračovat
…
takže od zítřka..???
@Selfi jasný, ja dneska večer určo pojedu. Zahřeju se kettlerem a pak výzvu.. a snad neumřu ![]()
Tak copak dneska ještě nikdo splněno?
Já už tedy jo, ale už dřív jen jsem se ještě nedostala k pc, tak doufám, že i vy jste na tom podobně ![]()
Tak já hlásím splněno, dneska sem se k tomu dřív nedostala, ted sem docvičila orbitrek i 30 denní výzvu den první..
tak co vy ostatní? ![]()
Holky, mám splněno, ale jen orbitrek, vzhledem k tomu, že jsem dostala ms a nebylo mi úplně dobře, tak jsem nechtěla ještě cvičit na břicho… ale aspoň orbi, no ![]()
Ahoj holky, ja taky mam za vcerejsek splneno, jen jsem se sem vcera nedostala, abych to napsala a co cvicim od patku, hlidam si tep, tak mam uz kilo a pul dole ![]()
Ta ja hlasim, ze mam dnes splneno, musela jsem dnes cviceni prehodit na rano:-)