Orbitrek - výzva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
15.7.13 21:24

Teď jsem to našla pod názvem AB REVO. Ale já mám jen sedačku s madlama a na záda jsou takové ty válečky, co ti mají masírovat záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
15.7.13 21:28

Tak já sedy lehy dělám takové ty do poloviny břicha se zvednout, tak aby netrpěla záda.. Nevím jak lépe to popsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.7.13 21:35

No, tak to taky myslím. Já bych do toho i šla. Nebo jsou i ty poloviční škodlivé?
Bessi tobě se to s tou plotýnkou stalo jak? Měla jsi nějaký stroj nebo sis sedala celá nebo jen do půlky? Jestli teda neva, že se ptám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.7.13 21:36

Holky, já dneska jezdit nebudu - od rána mě bolí hlava. a ono v poslední době mě obvykle bolí v souvislosti s vysokým tlakem (beru na něj prášky), takže teď jsem sice pod práškama, je mi líp, ale nehodlám riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
15.7.13 21:54

Ja do te vyzvy taky nejdu, jsem po cisari a nejak jeste nejsem schotna delat sedy lehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.7.13 21:57
@zuzka6 píše:
No, tak to taky myslím. Já bych do toho i šla. Nebo jsou i ty poloviční škodlivé?
Bessi tobě se to s tou plotýnkou stalo jak? Měla jsi nějaký stroj nebo sis sedala celá nebo jen do půlky? Jestli teda neva, že se ptám. :oops:

no teď jsem to našla pod názvem AB REVO, ale já mám jenom sedačku, madla a válečky na masírování zad a na tom se mi to právě stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
15.7.13 22:29

@dreana čauky, tak já do toho s tebou klidně půjdu, akorát brzo jedu na dovču, tak se odmlčím a pak můžeme pokračovat :)
takže od zítřka..???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
16.7.13 16:42

@Selfi jasný, ja dneska večer určo pojedu. Zahřeju se kettlerem a pak výzvu.. a snad neumřu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.7.13 21:01

Tak copak dneska ještě nikdo splněno? :cert: Já už tedy jo, ale už dřív jen jsem se ještě nedostala k pc, tak doufám, že i vy jste na tom podobně :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
16.7.13 21:39

Tak já hlásím splněno, dneska sem se k tomu dřív nedostala, ted sem docvičila orbitrek i 30 denní výzvu den první..

tak co vy ostatní? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.7.13 21:53

JJ, já mám taky splněno, ale já jen orbitrek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
16.7.13 23:03

Holky, mám splněno, ale jen orbitrek, vzhledem k tomu, že jsem dostala ms a nebylo mi úplně dobře, tak jsem nechtěla ještě cvičit na břicho… ale aspoň orbi, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
17.7.13 09:32

Ahoj holky, ja taky mam za vcerejsek splneno, jen jsem se sem vcera nedostala, abych to napsala a co cvicim od patku, hlidam si tep, tak mam uz kilo a pul dole :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.7.13 09:50
:palec: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
17.7.13 11:24

Ta ja hlasim, ze mam dnes splneno, musela jsem dnes cviceni prehodit na rano:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková