Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja nepolevila a cvicim opravdu denne a uz jsem si to natahla na 60 minut, takze ja furt makam:-)
Halóóóóóóó holky kde jste kdo???
Já mám dneska splněno a zítra budu určitě pokračovat
![]()
Ahoj holky zajímá mě jak jste dopadly jak dlouho vám to vydrželo a jaké byly výsledky?
Uvažuju nad rotipedem nebo orbitrekem.
Co myslíte že je lepší?
A s jakým máte zkušenost? Dala bych si toho tak cca 3tisice
Mela jsem rotoped 2×. Chodila jsem na spinning a pak jezdila doma. Ten prvni byl takovy obyc a brzo se rozbil. Do druheho jsem investovala asi 5000,–. Byl urcen taky na spinnig. Makala jsem tak, ze jsem ho take odrovnala
Takze radeji chodim do posilovny.
@snažilka maminka rotoped me nebavil, ale nemela jsem extra kvalitni, vysledek tedy 0. Orbitrek je lepsi, mam programovatelny za 4500 z druhe ruky, je zabavnejsi… Kdyz cvicim, tak po dvou trech tydnech je to znat. Pak prijde moc prace… a vysledky v cudu
Jen je velky jak krava… Ale to poradny rotoped taky
Tak za mě rotoped ne, u mě jsou nejlepší výsledky, když procvičuju celý tělo, na rotopedu jedou jenom nohy, ruce a zadek nic..
Orbitrek/eliptical jsou lepší, ale mě vadil taky, vadilo mi, jak u cvičení jakoby „nadskakuju“ nebo jak to říct..A nedostatek času - ten mě trápí taky. Nakonec jsem objevila tabatu, žádný náčiní člověk nepotřebuje, videa jsou i na netu a zabere to mnohem míň času, než rotoped nebo orbitrek a výsledky jsou super, zrychluje to metabolismus..makačka jako prase, ale zas za zlomek času, co zaberou jiný cvičení, takže pro vytížené lidi ideální.
Mám orbitrek Ketler. Cvicim 3 - 4 týdne 40 až 50 minut a výsledky jsou znát. Pustim si k tomu film nebo seriál a krásně to uteče
rotoped jsem měla taky, ale tohle je lepší ![]()
@Janee19 no místo to je celkem to co mě trápí ![]()
Tak děkuji holky popremyslim a uvidím ![]()
Ja jsem dost zhubla na rotopedu, jela jsem na nejlehci prevod - minutu na uplne maximum, dve minuty pianko, melo to pekne vysledky i na nohy. Do toho jsem doma posilovala. Pak jsem si ale od jeziska prala orbitrek a od te doby jezdim na nem. Na rotopedu mi totiz vadilo, ze tam opravdu pracuji jen nohy… Orbitrek je na cele telo - je to pro me mnohem lepsi.